Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Και πολύ το άργησα...sorryΣυνέχεια!!!!!!! με πανέμορφη περιοχή και θαυμάσιες φωτογραφίες.
Και πολύ το άργησα...sorryΣυνέχεια!!!!!!! με πανέμορφη περιοχή και θαυμάσιες φωτογραφίες.
Η Ρουμανία είναι αγαπημένος προορισμός και εύχομαι να ξαναβρεθώ σύντομα εκεί!Πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από έναν προορισμό που είναι στα προσεχώς!! Επιτέλους συνεχίσες την ιστορία σου...
Άλλο οι φωτογραφίες και άλλο η πραγματικότητα!Προσπαθώ να κοιτάξω φευγαλέα τις φωτογραφίες της Σιγκισοάρας, αφού θα είμαι εκεί σε 1.5 μήνα. Κι εσύ, βρε πουλάκι μου, μου τα 'δειξες ολα
...χαρούμενα πράγματα δλδ...Φέρετρα... Νεκροταφεία... καί άλλες παρόμοιες ανάλαφρες σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου, όταν διαβάζω τίς ταξιδιωτικες ιστορίες σου .
Εγώ ευχαριστώ Μπιλάκο!Αυτή η Sighisoara, μου θυμίζει μια αγαπημένη μου πόλη, το cesky krumlov της Τσεχίας. Μπηκε στα προσεχώς...
Μου άνοιξες τα μάτια για μια χώρα που το σκεφτόμουν αλλά δεν θα πήγαινα αλλιώς! Ευχαριστώ για την πολύ όμορφη ιστορία σου!!
Ο τρόπος γραφής θα μείνει ίδιος, απλά οι φωτογραφίες θα είναι τόσες, όσες είναι απαραίτητες!Υ.Γ. Κράτα τον τρόπο γραφής σου, είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τους άλλους !