ΗΠΑ Αναζήτηση προτάσεων για Αμερική

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Γεια σας,
Σκέφτομαι να πάω Μάρτιο - Απρίλιο Νέα Υόρκη και Πουέρτο Ρίκο για 20 μέρες περίπου.
Θα με φιλοξενήσουν και στα 2 μέρη.
Μπορείτε να μου προτείνετε πως να σπαταλήσω τις μέρες μου εκεί?
Τι καιρό θα έχει?
Που αλλού μπορώ να πάω? π.χ. Miami, κρουαζιέρα Καραϊβική κτλ....
Με τι μεταφορικό μέσο θα πάω απο το ένα στο άλλο μέρος?
Ευχαριστώ προκαταβολικά

_antonis_

Member
Πραγματικά υπάρχουν τόοοοοσα πολλά θέματα εδώ για Ν.Υ και συνδιασμούς που αν ψάξεις λίγο θα βρείς πολλές πληροφορίες. Ψάξε πρώτα και μετά κάνε κάποιες πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις να διευκολύνεις και όποιον μπορεί να βοηθήσει.

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τελικά έκλεισα εισητήρια για Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο για 22 μέρες.
Θέλω να μείνω 5-7 μέρες Νέα Υόρκη.
Μια 10ριά Πουέρτο Ρίκο που θα προσπαθήσω να πάω και σε κάποια άλλα νησιά εκεί, ίσως με κρουαζιέρα και μου μένουν και 5-7 μέρες.
Που να πάω?
Να πάω Μαιάμι?
Καμμιά ιδέα?

BUNO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία
Ταξίδι-Όνειρο
βιετνάμ
Μια καλή ιδέα που έχω να σου προτείνω ,γιατί την ακολούθησα τελευταία φορά που πήγα νέα υόρκη ,και είχα 8 ημέρες στην διάθεσή μου ,με πτήση από νέα υόρκη της αμέρικαν αιρλαινς πήγαμε τζαμάικα ,προσγειωθήκαμε στο μοντέγκο μπέι και με ένα ρισπέκτ ράσταμαν ταρίφα, ο οποίος μας κέρασε ότι είχε πάνω του προς κατανάλωση , πήγαμε και μείναμε όλες τι ημέρες στο νεγκρίλ 80 χιλ.από το Μομπέι .πολυ φθηνή διαμονή ,πολύ φθηνό και ποιοτικό φαγητό (εξωτικά φρούτα ,σαλάτες και τζερκ τσίκεν )ααα !! και μπύρες ρεντ στράιπ και άφθονο ρούμι και ωραία πούρα κλπ.κλπ..Απίθανα πάρτι αυθόρμητα διοργανόνωνταν κάθε μέρα προς το σούρουπο στην σέβεν μαιλς μπιτς (7 μίλια παραλία) με γκρουπάκια που έπαιζαν ρέγγε .΄Στην άκρη του χωριού Νεγκρίλ,το οποίο ήταν και είναι στέκι των απανταχού χιπις και ρόκερ υπάρχει ένα καταπληκτικό μπάρ - πολυχώρος ,για μένα από τα καλύτερα που έχω πάει το rick`s ενώ για αφτερ καταστάσεις υπάρχει το κλαμπ Τζάνγκλ ,όπου μάλιστα ένα βράδυ που ήμασταν εκεί τραγόυδούσε η Τάνια Στίβενς.Με το τοπικό λεωφορείο μόνες μας (εγώ και μιά φίλη μου )πήγαμε από το Νεγκρίλ στα καταπράσινα με τροπική βλάστηση βουνά ,.Ταλαιπωρηθήκαμε βέβαια αρκετά στην επιστροφή στο για το Νεγκρίλ γιατί ξεχάσαμε να ρωτήσουμε τι ώρα φεύγει από τη ζούγκλα το τελευταίο λεωφορείο :shock: οπότε το κόψαμε ποδαράτο για το πλησιέστερο στον πολιτισμό χωριό ,15 περίπου χλμ.:(Επίσης με κάποιο τοπικό γραφείο ,χωρίς πολυ ψάξιμο και κόστος επισκεφτήκαμε και τους καταρράκτες ,τους ανεβήκαμε κιόλας στο Οτσο Ριος και στο θαλάσσιο πάρκο κολυμπήσαμε με απολύτως ήρεμα και καταχαρούμενα δελφίνια.:DΕπειδή παρασύρθηκα και κοντεύω να το κάνω ταξιδιωτική ιστορία κάνε μια σκέψη για Τζαμάικα ,αξίζει τον κόπο .

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει πως να αξιοποιήσω 7 μέρες στη Νέα Υόρκη?
Που να πάω την 1η, 2η, κτλ μέρα, τι να μην χάσω και άλλα τέτοια πολύτιμα tips?

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles

NIKIMAK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ξανά Νέα Υόρκη και ξανά
kougis said:
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει πως να αξιοποιήσω 7 μέρες στη Νέα Υόρκη?
Που να πάω την 1η, 2η, κτλ μέρα, τι να μην χάσω και άλλα τέτοια πολύτιμα tips?
κανε μια καλη περιηγηση σε οσα εχουν γραφτει (ιστοριες μελων και forum) μαζι με χαρτι και μολυβι διπλα απο τον Η/Υ!! Με αυτο τον τροπο ακριβως ταξιδεψα κι εγω στη Ν.Υ. . Ο καθενας μας εχει διαφορετικες προτεραιοτητες-ενδιαφεροντα (μουσεια, ψωνια, θεατρο, .....)
ειμαστε στη διαθεση σου για ο,τι χρειαστεις!

Miltoss

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑριζοναΟρλεανη Γουατεμαλα
Ταξίδι-Όνειρο
Τρένο Ιμαλαιων ΠεκίνοΛάσα
τι να μην χάσω και άλλα τέτοια πολύτιμα tips?
Μή χάσεις με τίποτα
1) μια βόλτα στην συνοικία east village
2) μια βόλτα απο το Σόχο στην περιοχή greenwich village
3) Επίσκεψη στο Μουσείο Μετροπόλιταν
και όλα τα άλλα κλασικά
Αγαλμα της Ελευθερίας,κρεμαστή γέφυρα Μπρούκλιν, σημείο "Μηδέν",
Αστόρια, Littleitaly και Chinatown.
Theater Broadway, Centralpark ,
Wall Street, Rockefellercenter, Timessquare,Chrysler and Empire state Building, OHE.
Τα προλαβαίνεις όλα άνετα !!!
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΊΔΙ :clap:

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Το ξενοδοχείο La Maison D'Art στο Χαρλεμ το γνωρίζετε;
Αξίζει;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Το ξενοδοχείο La Maison D'Art στο Χαρλεμ το γνωρίζετε;
Αξίζει;
Πολυ καλο μου φαινεται. Πρεπει να ειναι σχετικα καινουργιο.
Δεν ξερω τι τιμη στο δινει , αλλα να λαβεις υποψιν σου οτι στασεις του μετρο στο Χαρλεμ εχουν μεγαλη αποσταση μεταξυ τους και γενικοτερα δεν ειναι ευελικτη σαν περιοχη για τις μετακινησεις σου. Παρατηρησε λιγο τον χαρτη του μετρο για να δεις τι σου λεω.
Αν αυτο δε σε πειραζει τοτε οκ .

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σαν περιοχή?
Θα έχουμε πρόβλημα από θέμα ασφάλειας?
Θα μπορούμε να κυκλοφορούμε βράδυ χωρίς άγχος?
Παλιά θυμάμαι που έλεγαν οτι λευκός δεν περνούσε απο εκεί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom