Γενικά Αναζήτηση προορισμού.

Βαγγω

Member
Μάλτα επίσης. Αν κρινω απο τον Δεκαπενταυγουστο που ηταν συγκλονιστικος ο στολισμος των πολεων...
Γενικα για Μαλτα εχει απευθειας δρομολογια ; γιατι μου βγαζει μονο με ενδιαμεση σταση και κανει κοντα 7 ωρες με alitalia. Και κοστος 170Ε το ατομο.

Βαγγω

Member
Και Air Malta και οι αλλες δυο προηγουμενες. Πως κοιτας ακριβως;
Skyscaner με τις ημερομηνιες που θελω 14/4 με επιστροφη 17 και δεν βγαζει κατι σε απευθειας πριν η μετα εχει. Υπαρχει περπτωση να μην εχουν ανακοινωθει ακομη ;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Skyscaner με τις ημερομηνιες που θελω 14/4 με επιστροφη 17 και δεν βγαζει κατι σε απευθειας πριν η μετα εχει. Υπαρχει περπτωση να μην εχουν ανακοινωθει ακομη ;
Τα ειδες πολυ καλα.αυτα ειναι. αριστη τιμη, τέλειες ωρες και ανταποκρισεις. θα ψηφιζα Ρωμη, the real thing. μην το καθυστερεις, θα πανε στα υψη.

kwstas86

Member
Πράγα, Βερολίνο ή Βαρκελώνη ή κατι άλλο?

Καλησπέρα σε όλους!

Σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου για 5 ημέρες, 12-17 Μαρτίου εναν απο τους παραπάνω προορισμούς και θα ήθελα την συμβουλή σας.

Είμαστε 30 και 28 χρ. αντίστοιχα.

Έχουμε πάρει την γνώμη φίλων που έχουν επισκεφτεί αυτές τις πόλεις ωστόσο θα ήθελα και απο εσάς ενα προφίλ των πόλεων αυτών, καθώς και την πρότασή σας.

Επίσης ο καιρός της Πράγας και του Βερολίνου εκέινη την εποχή πως είναι?
Ποιά είναι πιο φθηνή (ξενοδοχεία, ΜΜΜ, φαγητό, διασκέδαση)?
Υπάρχει κάποια απο τις τρείς που οι κάτοικοι δεν μιλάνε καλά αγγλικά και ίσως να έχουμε πρόβλημα στην συνενόηση?

Αα και τέλος δεν θα θέλαμε να κουραστούμε υπερβολικά, οπότε θα πρέπει να μπορείς να την δείς άνετα σε 5 ημέρες (και ενδεχομένως να ξαναδείς κάποια πράγματα για 2η φορά).

Αν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας προτείνετε ελεύθερα...
Έχουμε δεί Κων/πολη, Σκωτία, Άμστερνταμ, Ρώμη, Κέιμπριτζ και Λονδίνο.

Last edited by a moderator:

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Και οι τρεις πόλεις είναι ωραίες, εγώ θα σου πρότεινα το Βερολίνο.

echo2011

Member
Mε βάση αυτά που ζητάτε θα πρότεινα Πράγα. Έχω πάει και στις τρεις και μου άρεσε ιδιαίτερα η Βαρκελώνη αλλά δε θα πηγαινα μάρτη, νομίζω πιο μετά την ανοιξη ή καλοκαίρι είναι πολύ καλύτερα. Η Πράγα με καμιά εκδρομή βγαίνει πολύ άνετα σε 5 μέρες. Και πιστεύω είναι κάπως διαφορετική σε σχέση με τις πόλεις που έχετε ηδη πάει.. Τώρα αν ψάχνετε και για άλλους προορισμούς, θα πρότεινα Κρακοβία.

STKF

Member
θα ήθελα και απο εσάς ενα προφίλ των πόλεων αυτών,
Η Πράγα κατά την γνώμη μου είναι η πιο όμορφη, λογω του παλαιού κομματιού της πόλης.
Βερολίνο και Βαρκελώνη είναι πιο μεγάλες και πιο ζωντανές πόλεις.
Το πρώτο όμως έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Επίσης ο καιρός της Πράγας και του Βερολίνου εκέινη την εποχή πως είναι?
Μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες σε κάποια ειδικευμένη ιστοσελίδα για τον καιρό.

Ποιά είναι πιο φθηνή (ξενοδοχεία, ΜΜΜ, φαγητό, διασκέδαση)?
Η Πράγα.

Υπάρχει κάποια απο τις τρείς που οι κάτοικοι δεν μιλάνε καλά αγγλικά και ίσως να έχουμε πρόβλημα στην συνενόηση?
Σε βαθμό που να αντιμετωπίσεις σημαντικό πρόβλημα, όχι, με το Βερολίνο να υπερέχει κατά την γνώμη μου. Οι περισσότεροι από όσους έτυχε να μιλήσω, ήξεραν αγγλικά.
Επίσης στο Βερολίνο μου δόθηκε η εντύπωση ότι σε όποιο μαγαζί και να πας, δουλεύει και ένας Έλληνας.:icon_lol:

Αα και τέλος δεν θα θέλαμε να κουραστούμε υπερβολικά, οπότε θα πρέπει να μπορείς να την δείς άνετα σε 5 ημέρες
Η Πράγα μου φάνηκε πι μικρή και μαζεμένη από τις τρεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom