fotast
Member
Πιστοποιητικό εμβολιασμού,ταξιδιωτική ασφάλιση.Καλησπέρα σας, εγκρίθηκε η ΕΣΤΑ μου και την κατέβασα με pdf στο κινητό,χρειάζεται κάτι άλλο;
Πιστοποιητικό εμβολιασμού,ταξιδιωτική ασφάλιση.Καλησπέρα σας, εγκρίθηκε η ΕΣΤΑ μου και την κατέβασα με pdf στο κινητό,χρειάζεται κάτι άλλο;
Eχω πιστοποιητικό εμβολιασμού των 2 δόσεων Φαιζερ ωστόσο έχει λήξει. παρόλα αυτά διάβασα ότι τους αρκεί αυτό για να μπεις στην χώρα,δεν τους νοιάζει αν είναι up to date ή αν έχεις κάνει 3η δόση. Γνωρίζει κανείς με σιγουριά;Πιστοποιητικό εμβολιασμού,ταξιδιωτική ασφάλιση.
Αρκεί το πιστοποιητικό των 2 δόσεων. Ταξίδεψα τέλη Σεπτεμβρίου με τελευταία ημερομηνία δόσης αρχες Δεκεμβρίου 2021.Eχω πιστοποιητικό εμβολιασμού των 2 δόσεων Φαιζερ ωστόσο έχει λήξει. παρόλα αυτά διάβασα ότι τους αρκεί αυτό για να μπεις στην χώρα,δεν τους νοιάζει αν είναι up to date ή αν έχεις κάνει 3η δόση. Γνωρίζει κανείς με σιγουριά;
Ναι, όντως, θα είσαι εντάξει. Κι εγώ σε παρόμοια φάση είμαι. Ουσιαστικά, στην Αμερική γνωρίζω από γνωστούς μου εκεί πως δεν υπήρξε ποτέ το ζήτημα της λήξης των πιστοποιητικών στους 9 μήνες (αυτό ήρθε σε ισχύ απ'την ΕΕ) κι αναγράφεται καθαρά πως η 3η δόση (booster) δεν είναι απαραίτητη για την ισχύ του πιστοποιητικού.Eχω πιστοποιητικό εμβολιασμού των 2 δόσεων Φαιζερ ωστόσο έχει λήξει. παρόλα αυτά διάβασα ότι τους αρκεί αυτό για να μπεις στην χώρα,δεν τους νοιάζει αν είναι up to date ή αν έχεις κάνει 3η δόση. Γνωρίζει κανείς με σιγουριά;
Θυμάσαι που έγινε ο έλεγχος περι κοβιντ ; Ταξιδεύω Αμερική μέσω Λονδίνου και θέλω να δω αν θα τα ελεγξουν Αθήνα ή Λονδίνοεπιβεβαιώνω ότι στις ΗΠΑ θεωρείσαι εμβολιασμενος με τις 2 άρχισες δόσεις οπότε έγιναν..επίσης στις αεροπορικές, διεθνή και εσωτερικά ΔΕΝ απαιτείται μάσκα.
αν η πτήση σου είναι ενιαία ο έλεγχος από την αεροπορική θα γίνει στην αρχή του ταξιδιού δηλαδή Αθήνα. ενέχετε να στα κοιτάξουν και Λονδίνο.Θυμάσαι που έγινε ο έλεγχος περι κοβιντ ; Ταξιδεύω Αμερική μέσω Λονδίνου και θέλω να δω αν θα τα ελεγξουν Αθήνα ή Λονδίνο
Ευχαριστώ ! Την ασφάλεια την έχω κατά νου είναι καλύτερο να την κάνω μέσω της αεροπορικής ή να ψάξω κάτι άλλο εγώ ;Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ...τα υποχρεωτικά έγγραφα είναι αυτά που ανέφερες, διαβατήριο, εστα και πιστοποιητικό covid.
Από εκεί και πέρα - προεραιτικά αλλά είναι απαραίτητο - καλό είναι να κάνεις και μια ταξιδιωτική ασφάλιση υγείας.