Agathaki
New Member
Αν υπαρχει περιπτωσηνα μην με αφησουν, και τι χαρτια πρεπει να εχω μαζι μου
εγώ τα είχα και τα δύο, αλλά πιστεύω πως αυτό που ίσως να ζητήσουν είναι κάποιο με τον κωδικό της αίτησηςκατι ασχετο πρπει να εκτυπωσουμε ολοκληρη την αιτηση της esta με τα ονοματα και τις διευθυνσεις ή μονο την αποδειξη?
Αυτό μου έτυχε για πτήση μεταξύ 2 πολιτειών. Εντός της ίδιας πολιτείας δεν είχαμε συμπληρώσει τίποτα...Για πτήσεις εσωτερικού (εντός ΗΠΑ), απλά συμπληρώνεις ένα παρόμοιο χαρτί ξανά στο αεροπλάνο και το δίνεις στους αεροσυνοδούς. Όταν προσγειωθείς πας να πάρεις τις βαλίτσες και φεύγεις.
Ολοι μας κουβαλαμε διαφορα χαπακια και δεν νομιζω οτι κανεις εχει προβλημα...θα τα εχεις στην χειραποσκευη,μην τυχον χασεις καμμια βαλιτσα και αντε τρεχα να τα βρεις(που δεν θα στα δινουν τα εκει φαρμακεια)Τώρα όσον αφορά τα φάρμακα τι να κάνω?!
Δεν εχω παει Ζυριχη,για να ξερω,αλλα δεν χρειαζεται να πας σε κανενα γραφειο...απο εδω θα σου δωσουν και το εισιτηριο για το σκελος ζυριχη-νεα υορκη...που θα εχει και την πυλη αναχωρησης.Οταν κατεβεις θα ακολουθησεις ταμπελες που γραφουν,νομιζω "transit"η"connection flights" και οχι αυτες που λενε "exit"η "domestic flichts"...και παλι,βεβαια ρωτας εκει καποιους υπαλληλους....Μόλις κατέβω Ζυρίχη που να ρωτήσω? Κατεβαίνω και λογικά πάω πάλι στα Departures για να πάρω την επόμενη πτήση για Νέα Υόρκη και όχι στις Arrivals της Ζυρίχης. Μετά πάω κατευθείαν στην αεροπορική μου εταιρία και ρωτάω και μου λένε?!