• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Το ξεκινησα αλλα δεν με κρατησε…. Αξιζει να δωσω ευκαιρια;
Θα λεγα ναι, έχει ανατροπές, ηθικά διλήμματα, καλές ερμηνείες και το τέλος σου αφήνει καλή γεύση θρίλερ.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Επίσης ξεκίνησε στο Netflix η 3η σεζόν του Yellowstone.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δε θυμάμαι αν έχει αναφερθεί και στο παρελθόν το Dead to me στο Νετφλιξ. Το βλέπω τώρα, είμαι ήδη στη δεύτερη σεζόν και είναι πολύ καλό με πολλές ανατροπές, το προτείνω! Πρωταγωνιστεί η Απλγκέιτ και η mother από το How i met your mother (αυτό το κρύβω γιατί κάποιος μπορεί να μην έχει δει την συγκεκριμένη σειρά).

Οι ζωές των 2 γυναικών μπλέκονται με έναν περίεργο τρόπο και από εκεί και πέρα ακολουθεί χαμός! Δεν λέω τίποτα γιατί θα είναι σπόιλερ σίγουρα!

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δε θυμάμαι αν έχει αναφερθεί και στο παρελθόν το Dead to me στο Νετφλιξ. Το βλέπω τώρα, είμαι ήδη στη δεύτερη σεζόν και είναι πολύ καλό με πολλές ανατροπές, το προτείνω! Πρωταγωνιστεί η Απλγκέιτ και η mother από το How i met your mother (αυτό το κρύβω γιατί κάποιος μπορεί να μην έχει δει την συγκεκριμένη σειρά).

Οι ζωές των 2 γυναικών μπλέκονται με έναν περίεργο τρόπο και από εκεί και πέρα ακολουθεί χαμός! Δεν λέω τίποτα γιατί θα είναι σπόιλερ σίγουρα!
Ναι, Εχμ μάλλον δεν ισχύει το σποιλερ. Δηλαδή ισχύει, αλλά κατά το ήμισυ. Διαφορετικοί ηθοποιοί. (Αν και κανένας δεν το έχει πάρει χαμπάρι βλέπω μέχρι τώρα!)

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Ούτε ένα σχόλιο για τον 2ο κύκλο του squid game; Ας κάνω την αρχή λοιπόν. Ζορίστηκα να τα δω όλα πραγματικά. Ειδικά τα 2 πρώτα επεισόδια δεν μου άρεσαν καθόλου. Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του πρώτου κύκλου που ήταν τα παιχνίδια και οι χαρακτήρες και οι αντιδράσεις τους σχεδόν δεν υπάρχουν.

Οι νέοι χαρακτήρες φαίνονται τόσο ψεύτικοι και τα γεγονότα που διαδραματιζονται τόσο μη πιστευτά που είναι σαν να το έχει γράψει ο Καπουτζιδης, με όλο τον σεβασμό φυσικά στον Έλληνα δημιουργό. Κάποιοι χαρακτήρες είναι υπερβολικά ενοχλητικοί. Ειδικά αυτός ο ραπερ ή μήπως τραπερ δεν παλευόταν. Το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο ήταν οι ψηφοφορίες που ήταν ξεκάθαρη και η σύνδεση με τις πραγματικές εκλογές και τους ψηφοφόρους αλλά και αυτό το ξεχείλωσαν και με κούρασε.

Το πλάνο του πρωταγωνιστή δεν βγάζει κανένα νόημα ούτε αν ήταν ο πιο χαζός άνθρωπος στον πλανήτη.

Είναι ξεκάθαρο ότι θα βγει και 3ος κύκλος, εγώ θα το εγκαταλείψω κάπου εδώ. Ίσως ξαναδώ τον πρώτο να μου φύγει η κακιά ανάμνηση.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Πολύ καλό Day of the Jackal....εκπληκτικός Eddie Redmayne που αν και το υπόλοιπο cast τον "πλησιαζε" λίγο θα μιλούσαμε για έπος..

el de abajo

Member
Εμένα το Squid game 2 μου φάνηκε μια χαρά για τους πολύ συγκεκριμένους λόγους που το βλέπω. Φυσιολογικά δεν είχε το κομμάτι της έκπληξης που είχε ο πρώτος κύκλος αλλά είχε ένα εύρημα στην πλοκή που μου άρεσε. Γι΄ αυτό που είναι το βλέπεις μια χαρά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.777
Μέλη
39.509
Νεότερο μέλος
pantelis93

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom