Δημήτρης X.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νότια Κορέα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
H δεύτερη season του Medici έχει βγει στο Netflix που έλεγε για 25 Ιανουαρίου? Δεν το έχω βρει πουθενά.
Δυστυχώς δεν το γνωρίζω.H δεύτερη season του Medici έχει βγει στο Netflix που έλεγε για 25 Ιανουαρίου? Δεν το έχω βρει πουθενά.
Ούτε καν!!!Εγώ στο Netflix δεν μπορώ να το βρω πάντως, στο search δεν μου βγάζει τίποτα για Μεδίκους, Φλωρεντία κτλ..
Επίσης για το GoT που πολλοί παραπονιούνται για το πως θα τελειώσει, θα είμασταν πιο ευχαριστημένοι με το παρακάτω?
View attachment 271386
Think about it.
Δεν είναι το θέμα οτι θέλαμε happy ending --- άλλωστε το GoT δεν στηριξε την επιτυχια του στα κλισεΕπίσης για το GoT που πολλοί παραπονιούνται για το πως θα τελειώσει, θα είμασταν πιο ευχαριστημένοι με το παρακάτω?
View attachment 271386
Think about it.
Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί.. θα το τσεκάρω και το απόγευμα που θα είμαι στο σπίτι και θα σου πω. Βλακεία αν το έχουν αφαιρέσει πάντως...Δεν υπάρχει , μπορεί να το έχουν αφαιρέσει από το Ελληνικό περιεχόμενο γτ δεν βρίσκω κάτι στο διαδίκτυο για αφαίρεση του.
Μάλλον στο Big Little Lies αναφέρεσαι.Α και έρχεται κ η 2η σεζόν του Pretty little liars με Meryl Streep ως προσθήκη στο ήδη υπερπετυχημένο και πολυβραβευμενο καστ και μιας και είμαστε και ταξιδιωτικό φόρουμ, στη σειρά έχουμε πολύ συχνά πλάνα από ακτή Καλιφόρνιας και Ειρηνικό μιας που γυρίζεται στο Monterey. Αυτά και άπειρα άλλα.