• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Τώρα που είδα κι εγώ το φινάλε του Ντέξτερ σποϊλεριάστε ελεύθερα (do NOT...:D).
Προσωπικά έχω καταμπερδευτεί...Όταν ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά αν φανταζόμουν οτι το τέλος ήταν αυτό θα ξενέρωνα απίστευτα. Από την άλλη με τις τελευταίες σεζόν να είναι όντως χλιαρές (χασμουρήθηκα αρκετές φορές σε επεισόδια) το τελευταίο επεισόδιο κάπως έσωσε την παρτίδα αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλήξω. Το είδα και 2 φορές μάλιστα και όσο αρχικά με ψιλοάφησε παγωτό μετά σκεπτόμενη εναλλακτικό φινάλε πάλι δεν έβρισκα κάτι καλύτερο οπότε το κατάπια. Για να μην πλατειάζω κλίνω προς θετική τελική αίσθηση...μάλλον.
Με ξενέρωσε απίστευτα και μια σκηνή αλλά τι να κάνουμε Dexter ήταν και πάει...ελπίζω...

Υ.Γ πφφφ 8 σεζόν έπρεπε να περάσουν για να δω κάτι που πολύ μου άρεσε...:p

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ο τύπος είναι από τις καλύτερες φιγούρες που έχει εμπνευστεί ποτέ τηλεοπτική σειρά!
Και οι ικανότητες του Shatner την απογειώνουν.
Με κάλυψες πλήρως. :)
Αγαπάμε Denny Crane και μας λείπει το δίδυμο με τον Alan Shore.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αν μιλάμε για καλτ χαρακτήρες δοκιμάστε το Rules of engagement ...

liopyr

Member
To walking dead το παράτησα κάπου στην μέση της δεύτερης σεζόν αν θυμάμαι καλά.
Δεν παρατάω εύκολα σειρές, αλλά είχε καταντήσει εξαιρετικά βαρετό, πολλές σκηνές έφευγαν με fast forward.
Επίσης αν υπάρχει κάποιο πρακτορείο με αντιπαθητικούς ηθοποιούς, νομίζω το walking dead μόνο από εκεί ψωνίζει.

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Είδαμε χθες το τελευταίο επεισόδιο του Game of thrones. Τελικά δεν βαρέθηκα καθόλου, ίσα ίσα μου άρεσε πολύ. Έχει σασπένς, ανατροπές, δράση, έχει βέβαια και πολύ αίμα και σκοτωμούς και στενοχωρήθηκα με την εξέλιξη αλλά τί να κάνουμε, δεν μπορούν να ζήσουν όλοι. Ξέρουμε πότε αναμένεται η συνέχεια;
Για το Homeland, μετά και το 3ο επεισόδιο του 3ου κύκλου εξακολουθώ να το θεωρώ αργό και βαρετό (με κούρασε και το εφηβικό δράμα της Ντέινα) και ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον.

liopyr

Member
Είδαμε χθες το τελευταίο επεισόδιο του Game of thrones. Τελικά δεν βαρέθηκα καθόλου, ίσα ίσα μου άρεσε πολύ. Έχει σασπένς, ανατροπές, δράση, έχει βέβαια και πολύ αίμα και σκοτωμούς και στενοχωρήθηκα με την εξέλιξη αλλά τί να κάνουμε, δεν μπορούν να ζήσουν όλοι. Ξέρουμε πότε αναμένεται η συνέχεια;
Έτσι όπως έχουν πάρει φόρα στο game of thrones, κανένας δεν θα ζήσει. ;p
4η σεζόν αρχές 2014, ..λένε.

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Έτσι όπως έχουν πάρει φόρα στο game of thrones, κανένας δεν θα ζήσει. ;p
4η σεζόν αρχές 2014, ..λένε.
Αυτό φοβάμαι. Ήδη ξεπάστρεψαν τους μισούς! Αλλά φαντάζομαι θα εμφανιστούν άλλοι ή θα μεγαλώσουν τα παιδιά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom