• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Το νου σας εεεεε....
μη δω σπόιλερ για Dexter θα κάνω κατάχρηση εξουσίας... φθινοπωρινά μπάνια... :D

GTS

Member
Ban όχι, αλλά έρχονται βροχή οι κατάρες :p

Και για να μη μας βρίζει και τους δυο, ας σταματήσουμε εδώ....(δεν αποκαλύψαμε τίποτα βέβαια, αλλά μέχρι να το καταλάβει θα έχω φάει κι εγώ κατάρες)

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Λοιπόν.. Να προτείνω με τη σειρά μου μια καινούργια σειρά που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στην Αμερική (23/9), με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης για πρώτο επεισόδιο, το "The Blacklist" με τον πολύ καλό James Spader.

Μια σειρά για την οποία είχα τις επιφυλάξεις μου στην αρχή λόγω του ότι, βάσει του τρέιλερ και λοιπών πληροφοριών για τη σειρά, μου φάνηκε ότι έκανε copyright την "Σιωπή των Αμνών". Και όντως, στην αρχή του επεισοδίου θα σας τη θυμίσει σίγουρα. Αλλά στη συνέχεια διαφοροποιείται, με αποτέλεσμα μια σειρά με πολύ γρήγορο ρυθμό, ανατροπές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα (αν και το σενάριο είναι λίγο υπερβολικό σε μερικά σημεία).

Ελπίζω να αξιοποιηθεί δεόντως αυτή η ιδέα στα επόμενα επεισόδια και να μην υποπέσει σε επαναλήψεις.. Σε κάθε επεισόδιο θα εμφανίζονται πολύ γνωστοί guest stars.

Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Είδαμε κι εμείς το πρώτο επεισόδιο του "Blacklist". Θα δούμε και δεύτερο, αλλά δυστυχώς εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξη για την εξέλιξή του.

Η ιδέα είναι σχετικά καλή, αλλά όχι πρωτότυπη. Πράγματι στην αρχή θυμίζει αντιγραφή της "σιωπής των αμνών" και αυτό με χάλασε και στη συνέχεια άλλες 15 σειρές. Ο "φίλος" μου James Spader είναι ο βασικός λόγος που θα του δώσω δεύτερη ευκαιρία. Αν δεν ήταν αυτός, θα την είχαμε κόψει κατευθείαν από το πρώτο επεισόδιο. Και αυτό γιατί τα βρίσκουμε όλα υπερβολικά και "δήθεν". Και το σενάριο και τους ρυθμούς και τις ερμηνείες.

Μακάρι να πέφτω έξω, αλλά πιστεύω πως ο "φίλος" μου δεν έκανε καλή επιλογή αυτή τη φορά.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα