• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

LastMan78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική με μηχανή..
Να πώ και εγώ για τις αγαπημένες μου σειρές λοιπόν μιας και δεν το είχα ανακαλύψει αυτό το thread.

Friends - Μια κλάση μόνη της αυτή η σειρά
Dexter - Εφόσον εξαιρώ το friends δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάποια άλλη στην κορυφή μαζί βέβαια με την επόμενη...
Californication - Η σειρά απλά δεν υπάρχει
Carnivale - Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες (δεν τις διάβασα όλες και σας παρακαλώ μη με δείρετε) αλλά παρ'ολο που την κόψανε μετά την 2η season αξίζει και με το παραπάνω.

Μετά από αυτές υπάρχουν και οι απογοητεύσεις όπως είναι το
Lost - Αρχίζει καλά αλλά από τη μέση και μέχρι το τέλος σε αφήνει με μια γεύση απογοήτευσης.
Prison Break - Οι 2 πρώτες season είναι πάρα πολυ καλές αλλά όπως συνυθίζεται να σύμβαίνει θα πρέπει να καταστρέψουν κάτι για χάρη του κέρδους.

Δεν ξέρω αν έχω ξεχάσει κάποια, αν το έχω κάνει θα επανέλθω.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Carnivale - Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες (δεν τις διάβασα όλες και σας παρακαλώ μη με δείρετε) αλλά παρ'ολο που την κόψανε μετά την 2η season αξίζει και με το παραπάνω..

Μάλλον έχεις δίκιο ότι το Carnivale δεν έχει ξανααναφερθεί.
Ήταν πράγματι πολύ καλή παραγωγή και είναι κρίμα που κόπηκε έτσι άδοξα.

LastMan78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική με μηχανή..
Μάλλον έχεις δίκιο ότι το Carnivale δεν έχει ξανααναφερθεί.
Ήταν πράγματι πολύ καλή παραγωγή και είναι κρίμα που κόπηκε έτσι άδοξα.
Πραγματικά είναι κρίμα που τελείωσε χωρίς ένα τέλος που του άξιζε τουλάχιστον.

leprechaun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετνάμ
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδία, Μπαλί
Βασικά είδα χθες όλο το walking dead κ ναι έφαγα κόλλημα..φοβερή σειρά, πολύ αγωνία κ φρίκη, ότι πρέπει δλδ!και απίστευτη παραγωγή-frank darabont,αυτό τα λέει όλα!(σκηνοθέτησε το πράσινο μίλι και το the mist)..κ τώρα περιμένω τον 2ο κύκλο τον Οκτώβρη με περισσότερα επεισόδια ελπίζω!όσοι δεν το έχουν δει, σπεύσατεεεεε!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μην ξεχνάς το Shawshank Redemption (ή ελληνιστί: "Η Τελευταία Έξοδος - Ρίτα Χέιγουορθ), μία από τις καλύτερες ταινίες ever, επισης δημιούργημα της μεγαλοφυίας του Darabont.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Παρτε και μια γευση από το Walking Dead:

Last edited by a moderator:

leprechaun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετνάμ
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδία, Μπαλί
Η Τελευταία Έξοδος-Ρίτα Χέιγουρθ..είπα να το αναφέρω αλλά βαριόμουν να γράφω τον τίτλο σιδηρόδρομο!χαχαχαχαχα!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τελικά είχατε δίκιο για το dexter! Είδα λίγα επεισόδια μέχρι τώρα και μπορώ να πω ότι το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον! Ο τύπος είναι άλλη φάση!

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Παρτε και μια γευση από το Walking Dead:
Καλο!! Ηδη κολλησα....εχω κατεβασει τα πρωτα 4 επεισοδια! Και εαν αναλογιστουμε οτι ειναι σειρα ειναι παρα πολυ καλη και κοντραρει ανετα ταινιες αυτου του ειδους οπως down of the dead και resident evil! Kαι παιζει και η ηθοποιος που ηταν στο prison break.:xmas_wink:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom