• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Σαν το Fringe δεν έχει, τις μέρες μας!

Επίσης, είδα πρόσφατα και το The Walking Dead, που αναφέρατε παραπάνω. Αρκετά καλό, μόνο 6 επεισόδια βέβαια, η 2η season από τον Οκτώβρη του 2011 ξανά...

Αλλά... όπως έχω πει και θα λέω για πάντα, σαν τα X-Files δεν έχει και δε θα υπάρξει ποτέ!! Ναι, είμαι τόσο απόλυτος :xmas_cheesygrin:

Άλλες σειρές που έχω δει: Prison Break (η σειρά που ουσιαστικά μας έκανε να βλέπουμε σειρές. Καλή η πρώτη season, οι άλλες όσο πήγαινε και χειροτέρευαν...), LOST ("επιτέλους, τελείωσε!", είχα αναφωνήσει όταν είχε προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο. Πολύ φασαρία για το τίποτα, αλλά κρατάει μία θέση στην καρδιά μας για την αγωνία και την προσμονή κάθε βδομάδα για νέο επεισόδιο), Spartacus (Πολύ καλό και ... "ακατάλληλο" :xmas_cheesygrin:), και άλλες πολλές, πολλές....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μπίζελος φορ πρέζιντεντ! Αγαπάμε X-Files! :clap: έχω λυσσάξει να περιμένω να βγουν σε high definition για να το ευχαριστηθώ όλο από την αρχή, αλλά με τη λύσσα θα μείνω!

GTS

Member
Εκτός από το Californication που ξεκίνησε πάλι, υπάρχει καμιά νέα σειρά της προκοπής ρε παιδιά? Μας κόψανε Boardwalk Empire, Dexter και έχουμε μείνει στο περίμενε....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ε ξεκινάει το Fringe και το The Event πάλι, κάνε λίγο υπομονή. :)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εκτός από το Californication που ξεκίνησε πάλι, υπάρχει καμιά νέα σειρά της προκοπής ρε παιδιά? Μας κόψανε Boardwalk Empire, Dexter και έχουμε μείνει στο περίμενε....

Californication. Αφού είδα τα δύο πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, κάτι μου λέει ότι πάνε να το παραξεχειλώσουν και αυτό. Πάντως αγαπάμε το Χανκ Μούντυ και ελπίζουμε η σειρά να σταθεί τελικά στο ύψος της. :D

GTS

Member
Californication. Αφού είδα τα δύο πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, κάτι μου λέει ότι πάνε να το παραξεχειλώσουν και αυτό. Πάντως αγαπάμε το Χανκ Μούντυ και ελπίζουμε η σειρά να σταθεί τελικά στο ύψος της. :D
Ποια 2 πρώτα? Ένα έχει παιχτεί Άννυ. Μήπως το 1ο ήταν καμιά σούμα των 3 πρώτων σαιζόν?

Το The Event το βλέπω κι εγώ, το Fringe το σταμάτησα μετά 5-6 επεισόδια. Όχι άλλη Sci-Fi, εξωγήινοι και περίεργα φαινόμενα και το The Event μετά βίας..

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
αχ, βρε παιδια ναι, προτεινετε καμια σειρα..(αλλα οχι αλλη επιστημονικη φαντασια please..δεν μου πολυαρεσει)!
μονο οι νοικοκυρες μου εχουν απομεινει..:(

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ποια 2 πρώτα? Ένα έχει παιχτεί Άννυ. Μήπως το 1ο ήταν καμιά σούμα των 3 πρώτων σαιζόν?

Το The Event το βλέπω κι εγώ, το Fringe το σταμάτησα μετά 5-6 επεισόδια. Όχι άλλη Sci-Fi, εξωγήινοι και περίεργα φαινόμενα και το The Event μετά βίας..
Στο imdb λέει ως original air date την 16η Ιανουαρίου. Εμείς πάντως βρήκαμε το 2ο επεισόδιο, με υπότιτλους και όχι κακή ποιότητα. Ήταν κανονικά επεισόδια. Τα είδαμε και τα δύο εχθές.
Το 2ο είναι pre-release.

Το Fringe και εγώ το σταμάτησα νωρίς. Δεν μου πολυάρεσε. Τα περισσότερα τα είδα γιατί άρεσαν στον άντρα μου. Ευτυχώς το βαρέθηκε και εκείνος. :D

GTS

Member
Στο imdb λέει ως original air date την 16η Ιανουαρίου. Εμείς πάντως βρήκαμε το 2ο επεισόδιο, με υπότιτλους και όχι κακή ποιότητα. Ήταν κανονικά επεισόδια. Τα είδαμε και τα δύο εχθές.
Το 2ο είναι pre-release.
Από http://en.wikipedia.org/wiki/Californication_(TV_series):

"Season 4 premiered January 9, 2011". Αυτό ήταν το 1ο επεισόδιο που είδα.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Από http://en.wikipedia.org/wiki/Californication_(TV_series):

"Season 4 premiered January 9, 2011". Αυτό ήταν το 1ο επεισόδιο που είδα.

Σωστά το είδες το 1ο. Το 2ο είναι κανονικό επεισόδιο, είναι συνέχεια της ιστορίας από το 1ο και προφανώς είναι αυτό που γράφανε "pre-release"
Eίναι σε χαμηλότερη ανάλυση, αλλά η ποιότητα δεν είναι κακή.

Και για να σε βοηθήσω, αυτό είναι το αρχείο που πρέπει να βρεις.
Californication.S04E02.DVDSCR.XViD-SPRiNTER

Christian

Member
Αρκετά καλό είναι και το Persons Unknown, ο πρώτος κύκλος έχει δεκατρία επεισόδια ......αναμένω τον δεύτερο κύκλο.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αρκετά καλό είναι και το Persons Unknown, ο πρώτος κύκλος έχει δεκατρία επεισόδια ......αναμένω τον δεύτερο κύκλο.
Είδαμε 2 ή 3 επεισόδια και το σταματήσαμε γιατί δεν μας είπε και πολλά.

Τα νούμερα πάντως που έκανε στην Αμερική δεν ήταν καλά και το πιθανότερο είναι ότι δε θα βγει επόμενη σεζόν. Οπότε, μάλλον άδικα θα περιμένεις το 2ο κύκλο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom