• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Τελευταία έχω κολλήσει με το Homeland. Ενδιαφέρουσα υπόθεση και πλοκή, με πολλή αγωνία. Μόλις τελείωσα τον 1ο κύκλο. Αξίζει!

8avos

Member
επίσης,χωρίς να ναι κάτι ιδιαίτερο αλλά με κρατάει στην τσίτα
είναι το "the Walking dead"
είναι λίγο too much ,αλλά για όποιον βλέπει Σπάρτακο δεν είναι τίποτα.
φαίνεται ρηχό λόγω του ότι έχει ζόμπι και δεν του δινα πολλές ευκαιρείες
αλλά μόλις το ξεκίνησα τα σπασε.

GTS

Member
Φοβερή σειρά με πρωταγωνιστή τον δαιμόνιο Sherlock Holmes, διαδραματίζεται στο σύγχρονο Λονδίνο....τα επεισόδια είναι λίγα, μεγάλα σε διάρκεια, σαν μίνι-σειρά, αλλά πολύ εθιστικά...

Sherlock - TV.com

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Φοβερή σειρά με πρωταγωνιστή τον δαιμόνιο Sherlock Holmes, διαδραματίζεται στο σύγχρονο Λονδίνο....τα επεισόδια είναι λίγα, μεγάλα σε διάρκεια, σαν μίνι-σειρά, αλλά πολύ εθιστικά...

Sherlock - TV.com

Φυσικά και έχουμε δει άπαντα :D. Εχει λίγο βιντεοκλιπίστικο ρυθμό και ύφος, αλλά γενικά είναι καλό. Και ο πρωταγωνιστής ταιριάζει μια χαρά στο ρόλο.

Η αμερικάνικη έκδοσή του, είναι το Elementary. Συμπαθητικούλι, αλλά το αγγλικό πολύ καλύτερο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι εννοείς, υπάρχει και κόσμος που δεν το παρακολουθεί; :D

jimp

Member
Ναι εγω!!

Αν και δεν εχω δει ουτε μιση σκηνη ποτε δεν μου εκανε κλικ ωστε να της δωσω μια ευκαιρια.Λες να κανω το αντιθετο?

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ναι εγω!!
Αν και δεν εχω δει ουτε μιση σκηνη ποτε δεν μου εκανε κλικ ωστε να της δωσω μια ευκαιρια.Λες να κανω το αντιθετο?
Γι αυτό ακριβώς... κι εγώ ακριβώς τα ίδια έλεγα αλλά τελικά τον 1ο κύκλο τον είδα μέσα σε 2-3 μέρες, τον δεύτερο θα μπορούσα επίσης χαλαρά αλλά αστάθμητοι παράγοντες με καθυστέρησαν λίγο (το ισορρόπησα βλέποντας πέντε επεισόδια σερί)...και εννοείται μπαίνουμε γερά στον τρίτο...winter is coming!

(Να πορωθώ στα 30 με σειρά δε το περίμενα πάντως...)

Εντάξει τα παραμύθια, τα όργια σε ποιον δεν αρέσουν; ;p
Γι'αυτό βλέπουμε Californication....:D
Πίστεψε με...καμία μα καμία σχέση....:bleh:

Αν και να διαμαρτυρηθώ οτι το casting μεροληπτεί ξεδιάντροπα υπέρ του αντρικού κοινού...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom