thgr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χαβάη
Τελευταία έχω κολλήσει με το Homeland. Ενδιαφέρουσα υπόθεση και πλοκή, με πολλή αγωνία. Μόλις τελείωσα τον 1ο κύκλο. Αξίζει!
Φοβερή σειρά με πρωταγωνιστή τον δαιμόνιο Sherlock Holmes, διαδραματίζεται στο σύγχρονο Λονδίνο....τα επεισόδια είναι λίγα, μεγάλα σε διάρκεια, σαν μίνι-σειρά, αλλά πολύ εθιστικά...
Sherlock - TV.com
Σε μερικούς μπορεί να μην αρέσουν τα παραμύθια......Τι εννοείς, υπάρχει και κόσμος που δεν το παρακολουθεί;
Εντάξει τα παραμύθια, τα όργια σε ποιον δεν αρέσουν; ;pΣε μερικούς μπορεί να μην αρέσουν τα παραμύθια......
Γι'αυτό βλέπουμε Californication....Εντάξει τα παραμύθια, τα όργια σε ποιον δεν αρέσουν; ;p
Γι αυτό ακριβώς... κι εγώ ακριβώς τα ίδια έλεγα αλλά τελικά τον 1ο κύκλο τον είδα μέσα σε 2-3 μέρες, τον δεύτερο θα μπορούσα επίσης χαλαρά αλλά αστάθμητοι παράγοντες με καθυστέρησαν λίγο (το ισορρόπησα βλέποντας πέντε επεισόδια σερί)...και εννοείται μπαίνουμε γερά στον τρίτο...winter is coming!Ναι εγω!!
Αν και δεν εχω δει ουτε μιση σκηνη ποτε δεν μου εκανε κλικ ωστε να της δωσω μια ευκαιρια.Λες να κανω το αντιθετο?
Εντάξει τα παραμύθια, τα όργια σε ποιον δεν αρέσουν; ;p
Πίστεψε με...καμία μα καμία σχέση....Γι'αυτό βλέπουμε Californication....