Πόρωση συμφωνώ, και μένουν μολις 2 επεισόδια για να κλείσει ο κύκλος.Το the following μου φανηκε ετσι κι ετσι μέχρι στιγμης....η καλυτερη σειρα αυτη τη περιοδο λεγεται Suits. Πορωση...
Πόρωση συμφωνώ, και μένουν μολις 2 επεισόδια για να κλείσει ο κύκλος.Το the following μου φανηκε ετσι κι ετσι μέχρι στιγμης....η καλυτερη σειρα αυτη τη περιοδο λεγεται Suits. Πορωση...
Ρίξε μια ματιά και στις προτάσεις που έχουμε κάνει στις προηγούμενες σελίδες.πςςςςςςςςςς
παίδες χίλια θενκς για το σουιτς
βλέπω τον πρώτο κύκλο και όχι απλά πόρωση..........
αν έχετε και γι άλλες παραπλήσιες σειρές ίδια άποψη,πείτε
Το Californication από πέρυσι τείνουν να το παραξεφτιλίσουν. Η δική μου εντύπωση είναι ότι πλέον το ξεχειλώνουν όσο μπορούν περισσότερο, μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό.Και μη ξεχνάμε το καλό μας Californication, με τρελό τρελό γέλιο.....Τι έπαθε ο Τσάρλι στο s06e04.....αποθέωση!!!
Μα φυσικά εγώ: http://www.travelstories.gr/social-...A%E5%F2-%F3%E5%E9%F1%DD%F2-46.html#post427638Εσύ που τα θυμάσαι όλα πια, ποιος έδωσε το Suits πρώτος στο λαό?
Από το Following έχουμε δει μόνο το πρώτο επεισόδιο. Τείνω να συμφωνήσω σε πρώτη φάση μαζί σου. Θα του δώσουμε ευκαιρία και θα επανέλθω.Το The Following δε μου άρεσε στα δυο πρώτα επεισόδια (πολύ b και ρηχό μου φάνηκε).
Το Californication από πέρυσι τείνουν να το παραξεφτιλίσουν. Η δική μου εντύπωση είναι ότι πλέον το ξεχειλώνουν όσο μπορούν περισσότερο, μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό.
Το τελευταίο επεισόδιο με το φίλο μου τον Τσάρλι (ξέρεις πόσο πολύ τον συμπαθώ ) με κούρασε πολύ.
Οι παλιές καλές εποχές του, δυστυχώς έχουν περάσει.
Είναι στιγμές πια που αναρωτιέμαι αν πρέπει να συνεχίσω να το βλέπω ή όχι.
Προς το παρόν, το ρεμάλι Χανκ Μούντι και ο καραφλοκάβουρας κολλητός του με κρατούν στην οθόνη, αλλά τα περιθώρια όλο και στενεύουν.
Νομίζω ότι το ενοχλητικό τελικά της υπόθεσης είναι η υπερβολή.Όλες οι σεζόν του Californication είχαν κοιλιές, αλλά ειδικά η τελευταία είναι σαν να την έχει γράψει άλλος, δεν μπορώ να εντοπίσω ακριβώς τι με χαλάει, αλλά τελειώνουν τα επεισόδια και μου μένει η αίσθηση πως δεν είδα τίποτα.