liopyr
Member
Μόνο εγώ τσαντίζομαι όταν βλέπω ηθοποιούς που τους έχω συνηθίσει σε συγκεκριμένο ρόλο να εμφανίζονται μετά σε άλλη σειρά (ή και ταινία);
Μα αυτο ακριβως δεν ειναι η ηθοποιια?Μόνο εγώ τσαντίζομαι όταν βλέπω ηθοποιούς που τους έχω συνηθίσει σε συγκεκριμένο ρόλο να εμφανίζονται μετά σε άλλη σειρά (ή και ταινία);
Μα αυτο ακριβως δεν ειναι η ηθοποιια?
Και εκει δεν ξεχωριζουν οι καλοι απο εκεινους της σειρας?
Εγω το βρισκω συναρπαστικο.
Και στο person of interest ο ''μπεντζαμιν λαινους'' παιζει πολυ καλα.
Ακόμα εκκρεμούν τα 2 τελευταία επεισόδια της πρώτης σεζόν για μένα....δεν είμαι πολύ επιμελής τελευταία ομολογώ, αλλά θα στρώσω....αλλα ρε γμτ, δε μπορώ να ξεκολλήσω από έναν μπέμπη...Σημειώστε πως 30 Σεπτεμβρίου ξεκινά και το Homeland.
Δε με ενοχλεί στις ταινίες, αλλά αν βλέπω π.χ τον άλλον 5 χρόνια σε μία σειρά, θέλοντας και μη τον έχω συνδέσει με τον συγκεκριμένο ρόλο.
Όταν θα τον δω σε κάτι διαφορετικό θα χάσω αυτή τη μαγεία που ξεχνάς πως βλέπεις σειρά εκείνη την ώρα και νομίζεις πως εξελίσσεται κάποια ιστορία, επειδή αυτόματα συνειδητοποιείς πως αυτός είναι ηθοποιός, και ξεκινάει μία ακολουθία σκέψεων πως από πίσω υπάρχει σενάριο, καμεραμαν, μοντάζ κλπ., και σε προσγειώνει, στο χαλάει.
Δε ξέρω αν το εξήγησα σωστά.
Φανταστείτε μεθαύριο τον Ντέξτερ σε αισθηματική κομεντί.
Όσο καλά και να παίζει, θα είναι ο φάκιν Ντέξτερ, δε θα σε αφήνει να το παρακολουθήσεις.