• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Σαν το true blood δεν είναι! Εγώ το παράτησα πολύ γλυκανάλατο για ιστορία με βαμπίρ!
Δεν το έχω δει καθόλου το True Blood nenena, αλλά αφού το προτείνεις, να το κατεβάσω :D! Δεν ξέρω που το σταμάτησες το The Vampire Diaries αλλά άμα του έδινες μια ευκαιρία ακόμη πιστεύω θα σου άρεσε..όσο πάει και γίνεται και καλύτερο! Τώρα περιμένω να βγει η 4η σεζόν και τρώω τα ρούχα μου από την αγωνία! :shock:
Για κάποιον που βλέπει μετά μανίας gossip girl, δεν υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δεν το έχω δει καθόλου το True Blood nenena, αλλά αφού το προτείνεις, να το κατεβάσω :D! Δεν ξέρω που το σταμάτησες το The Vampire Diaries αλλά άμα του έδινες μια ευκαιρία ακόμη πιστεύω θα σου άρεσε..όσο πάει και γίνεται και καλύτερο! Τώρα περιμένω να βγει η 4η σεζόν και τρώω τα ρούχα μου από την αγωνία! :shock:
Για κάποιον που βλέπει μετά μανίας gossip girl, δεν υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει!
Την τρίτη σεζον δεν την είδα, αν ποτέ ξεμείνω από σειρές (που το κόβω χλωμό γιατί όλο και κάτι βρίσκεται) θα την δω

Επίσης είδα και το bored to death, δεν το προτείνω.

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ααα, η τρίτη σεζόν είναι ανατρεπτική!Άμα ποτέ έχεις χρόνο, αξίζει να το συνεχίσεις! Για τον Damon φαντάζομαι έχεις να πειιις μόνο τα καλύτερα! :bleh: :LOL:

Supernatural επίσης, τρελαίνομαι :D...το έχεις δει καθόλου?

Dexter, απλά απίστευτη σειρά, περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η 7η σεζόν!!!

Επίσης, ξεκίνησα Lost όπως με συμβούλεψαν εδώ μέσα τα παιδιά, και πραγματικά είχαν δίκιο...έχω εθιστεί και τα έχω παίξει με αυτή τη σειρά, το σενάριο, τις ανατροπές, τους χαρακτήρες! Είμαι στη 2η σεζόν τώρα..έχω πολύ δρόμο μπροστά μου μέχρι το φινάλε!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Επίσης, ξεκίνησα Lost όπως με συμβούλεψαν εδώ μέσα τα παιδιά, και πραγματικά είχαν δίκιο...έχω εθιστεί και τα έχω παίξει με αυτή τη σειρά, το σενάριο, τις ανατροπές, τους χαρακτήρες! Είμαι στη 2η σεζόν τώρα..έχω πολύ δρόμο μπροστά μου μέχρι το φινάλε!
ωχ ωχ ωχ ωρες ατελειωτου καψιματος μερικα καλοκαιρια πριν:D

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ωχ ωχ ωχ ωρες ατελειωτου καψιματος μερικα καλοκαιρια πριν:D
:haha: :haha: έτσι ακριβώς elenara!!! Χθες βράδυ έλιωσα, 5 επεισόδια το ένα μετά το άλλο :bleh:!

...---> Sawyer <---...:LOL:

Τι καλό βλέπεις τώρα εσύ? :D

Zinopoulo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα ντε...
Game of thrones : Απλά αγαπημένη σειρά.. Κ μετά από το τέλειο φινάλε της δεύτερης σεζόν, έγιναν παραγγελία και τα βιβλία γιατί απλούστατα δεν μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι να έρθει ο επόμενος Απρίλιος!

Dexter : Μεγάλο κόλλημα, με αριστουργηματική 3η σεζόν (αν θυμάμαι καλά, με τον Τριάδα να είναι όλα τα λεφτά) αν και στις επόμενες ψιλοχάλασε. Για τα δικά μας δεδομένα πάντα.. Αναμένουμε τη νέα σεζόν....

The big bang theory : Μεγάλη αγάπη ο Sheldon!! Αρκετά αστεία και έξυπνη σειρά χωρίς να κουράζει και ας έχει ήδη πολλές σεζόν στο ενεργητικό της.

White collar : Για κανένα βραδάκι που θέλεις κάτι απλά για να περάσει η ώρα. Αυτόνομα επεισόδια που δεν απαιτούν σκέψη και δεν κουράζουν.

Αν και το θέμα είναι αμερικανικές σειρές, έχω και δύο πολύ καλές βρετανικές..
Sherlock : Παραγωγή του BBC, με τις ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς σε μεταφορά στη σύγχρονη Βρετανία. Μέχρι στιγμής έχει μόνο 2 κύκλους, με 3 επεισόδια - αυτόνομες ταινιές ο καθένας. Αναμένεται με αγωνία η συνέχεια....

State of play : Επίσης βρετανική παραγωγή. Η ιστορία ενός πολιτικού σκανδάλου.. Εμπεριέχει και δημοσιογράφους.. Λίγα επεισόδια και γενικά νομίζω αξίζει...

Αυτά από μένα!! Ελπίζω να μην σας κούρασα!!!:roll:

8avos

Member
DEXTER και ξερό ψωμί!
ο τριάδας στην 4 σαιζόν ήσαντο:bleh:
κάπου τον σεπτέμβρη δεν θα βγαινε η 7 σαιζόν?
δλδ. τώρα.ξέρει κανείς κάτι?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ο 7ος κύκλος του Dexter ξεκινά στις 30/9/12.

Και το "Boardwalk Empire" στις 16/9/ (ακούς GTS? :D)

Zinopoulo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα ντε...
DEXTER και ξερό ψωμί!
ο τριάδας στην 4 σαιζόν ήσαντο:bleh:
κάπου τον σεπτέμβρη δεν θα βγαινε η 7 σαιζόν?
δλδ. τώρα.ξέρει κανείς κάτι?
Ουπς συγνώμη μπέρδεψα τις σεζόν...:roll: Έχει κάνει και πολλές ο άτιμος!!:bleh: 30 Σεπτέμβρη ξεκινά και νομίζω είναι η προτελευταία του...Άντε να δούμε!!

jimp

Member
Νομίζω ότι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.
Όμως, φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα έχει. :D
Καλα φανταζεσαι.Τον Ιανουαριο θα συνεχισει.

Εγω βλεπω επισης Falling Skies.Παραγωγος ο Steven Spielberg.
Επιστημονικης φαντασιας οπως καταλαβαινει κανεις.

Παιρναει ευχαριστα η ωρα.

Επισης πολυ καλο το Person Of Interest. J.J Abrams να βαζει το χερακι του και τον μπεντζαμιν Λαινους,του Λοστ να δινει ρεσιταλ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom