• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
ΑΑΑΑΑΑΑ, ωραίο θέμα :clap: !
Ας πω και εγώ...

-Dexter! Το παρακολουθώ μετά μανίας και πραγματικά ανυπομονώ για την 7η σεζόν...στο σημείο που μας άφησε ήμουν έτοιμη να φάω τα ρούχα μου, τα μαλλιά μου και όλα μου τα υπάρχοντα :haha: ! Ο πιο συμπαθής δολοφόνος όλων των εποχών! :rolleyes:
ps: Λατρεύω την Debra και όταν βρίζει πεθαίνω στα γέλια :haha:

-The Vampire Diaries!!! Μόλις τελείωσα και την 3η σεζόν και περιμένω με αγωνία την 4η το Σεπτέμβρη...Δεν το βλέπει κανείς ρε παιδιά? :roll:
Ελάτε τώρα...Η σειρά είναι φοβερή...γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις που σε αφήνουν παγωτό, με έρωτες και πάθος που σε εθίζουν και σε κρατούν κολλημένο, τον κίνδυνο να παραμονεύει σε κάθε επεισόδιο, βασικοί χαρακτήρες που πεθαίνουν χωρίς έλεος από τους συγγραφείς της σειράς:shock: και να μη μιλήσω για το πιο εμφανίσιμο cast :haha:...ο θεός Ian Somerhalder (γνωστός και από το Lost) στο ρόλο του Damon ;) ...! Αυτός ο τελευταίος λόγος δεν είναι αρκετός? :bleh: (εεε κορίτσια?)

-Supernatural!!! Εθιστική σειρά :shock: θρίλερ-φαντασίας με τους κούκλους πρωταγωνιστές Jensen Ackles και Jared Padalecki (και Misha Collins στο ρόλο του Castiel)!!! Η σειρά αφηγείται την ιστορία δύο αδερφών που μεγάλωσαν -λόγω του πατέρα τους- ως κυνηγοί του κακού (δαιμόνων,τεράτων,φαντασμάτων και άλλων σκοτεινών ''υπερφυσικών'' δυνάμεων)! Όταν ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ ήταν παιδιά, η μητέρα τους δολοφονήθηκε μπροστά στον πατέρα τους από κάτι «υπερφυσικό» και οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά.
Φοβερή σειρά :D! Είμαι στην 7η σεζόν καθηλωμένη :D!

-Gossip Girl! Μια blogger καταγράφει τα άπλυτα των πλούσιων και διάσημων γόνων που μένουν στο Upper East Side της Νέας Υόρκης... μεγάλοι έρωτες, ναρκωτικά, απιστίες, γκέι σκάνδαλα, κολλητές στα μαχαίρια, τα οποία ταξιδεύουν από το λάπτοπ του Gossip Girl κατευθείαν στα smartphone κινητά των στιλάτων πρωταγωνιστών :D Μόλις ολοκλήρωσα και την 5η σεζόν και περιμένω την 6η το χειμώνα...:rolleyes:

-One Tree Hill ! Η σειρά τελείωσε τον προηγούμενο μήνα οριστικά μετά από 9 σεζόν...Να φανταστείτε την έβλεπα από όταν πήγαινα στο γυμνάσιο, κυριολεκτικά με μεγάλωσε! Οι πρωταγωνιστές μεγάλωναν μαζί μου! Δε σας κρύβω τη συγκίνηση μου που τελείωσε :klaps: ! Έμαθα τόσα πολλά μέσα από το One Tree Hill, περνάει όμορφα και μοναδικά τόσα πολλά μηνύματα για τη ζωή και σε προβληματίζει! Μπουχουχου :klaps: Kαι φυσικά να αναφέρω και την τέλεια μουσική της σειράς αφού έχουν περάσει τόσοι καλλιτέχνες κατά καιρούς (αγαπημένος Tyler Hilton :LOL: στο ρόλο του Chris Keller)

-F.R.I.E.N.D.S!!! Μπορεί να έχει τελειώσει εδώ και κάτι αιώνες :bleh: αλλά μου κρατάει ακόμα συντροφιά...πιστεύω είναι η μόνη σειρά που παρά τις επαναλήψεις δεν πρόκειται να τη βαρεθείς ποτέ και πάντα μα πάντα θα γελάς με τα απίστευτα αστεία των αγαπημένων πρωταγωνιστών :clap:!

-Game of Thrones!!! Έχοντας διαβάσει και τα 3 πρώτα βιβλία του George R.R. Martin (Το τραγούδι της φωτιάς και του Πάγου) φυσικά θα ήταν αδύνατο να μην παρακολουθήσω τη σειρά! Βρίσκομαι στη 2η σεζόν :D ''Σε μία εποχή ξεχασμένη από το χρόνο, σε μία χώρα όπου τα καλοκαίρια μπορεί να κρατήσουν δεκαετίες και οι χειμώνες μία ολόκληρη ζωή, επτά αριστοκρατικές οικογένειες μάχονται για την εξουσία!''

Αυτά από μένα παιδιά :clap:
Επίσης, σκέφτομαι να ξεκινήσω το The Killing :D Τι λέτε? Πιστεύω θα μου αρέσει!

maxoula

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Ξεκίνησέ το nicole. Είναι μια ενδιαφέρουσα, ατμοσφαιρική αστυνομική σειρά :)

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ξεκίνησέ το nicole. Είναι μια ενδιαφέρουσα, ατμοσφαιρική αστυνομική σειρά :)
Ευχαριστώ maxoula :D Σκεφτόμουν να ξεκινήσω και το Lost αλλά μετά την απογοήτευση πολλών είμαι προβληματισμένη :roll:
To True Blood επίσης μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον για να το παρακολουθήσω αλλά αποκλείεται να είναι τόσο καλό όσο το The Vampire Diaries :bleh:

liopyr

Member
Ευχαριστώ maxoula :D Σκεφτόμουν να ξεκινήσω και το Lost αλλά μετά την απογοήτευση πολλών είμαι προβληματισμένη :roll:
To lost, άσχετα με το τέλος του και τις όποιες κοιλιές ενδιάμεσα, παραμένει ωραίο ταξίδι.
Δες το χωρίς προκαταλήψεις, και μόλις τελειώσει βρίσε ελεύθερα.

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
To lost, άσχετα με το τέλος του και τις όποιες κοιλιές ενδιάμεσα, παραμένει ωραίο ταξίδι.
Δες το χωρίς προκαταλήψεις, και μόλις τελειώσει βρίσε ελεύθερα.
liopyr σ'ευχαριστώ για την ενθάρρυνση :D Εντάξει,το αποφάσισα, θα το δω το Lost :D

maxoula

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Τελείωσε και αυτός ο κύκλος του Grey's anatomy :( Από Σεπτέμβρη ξανά... Πάντα στο τελευταίο επεισόδιο κάθε κύκλου κάτι γίνεται, κάποιος παθαίνει κάτι και μας κρατάνε σε αγωνία :rolleyes:. Δεν λέω άλλα γι'αυτούς που δεν το είδαν...

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Τελείωσε και αυτός ο κύκλος του Grey's anatomy :( Από Σεπτέμβρη ξανά... Πάντα στο τελευταίο επεισόδιο κάθε κύκλου κάτι γίνεται, κάποιος παθαίνει κάτι και μας κρατάνε σε αγωνία :rolleyes:. Δεν λέω άλλα γι'αυτούς που δεν το είδαν...
Ποιος είναι ο τελευταιος κύκλος μεχρι τωρα; Εχω μεινει νομιζω στον 8ο. Δωσε μου ινφο..ο ντερεκ τα χει ακομα μ αυτη την καμπια;;:D

maxoula

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Ποιος είναι ο τελευταιος κύκλος μεχρι τωρα; Εχω μεινει νομιζω στον 8ο. Δωσε μου ινφο..ο ντερεκ τα χει ακομα μ αυτη την καμπια;;:D

:haha::haha::haha::haha::haha: Οδεύει αισίως στον 9ο. Και ναι ο έρωτας ακόμη καλά κρατεί!!!

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
:haha::haha::haha::haha::haha: Οδεύει αισίως στον 9ο. Και ναι ο έρωτας ακόμη καλά κρατεί!!!
Εχω μεινει εκει που παιρνει η καμπια την ζολα στο σπιτι κ ο αλλος φευγει γιατι του κανε μανταρα την ερευνα...φτου! να παρει! κ ειχα ελπιδες...!:D:haha::haha::haha:

maxoula

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Εχω μεινει εκει που παιρνει η καμπια την ζολα στο σπιτι κ ο αλλος φευγει γιατι του κανε μανταρα την ερευνα...φτου! να παρει! κ ειχα ελπιδες...!:D:haha::haha::haha:
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :haha::haha::haha:

maraki86

Member
Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει καινούργια σεζόν για το Grey's anatomy?? Έχετε ακούσει τίποτα??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom