Homeland! Καταπληκτική σειρά! Δυνατό σενάριο με πολύ καλούς πρωταγωνιστές! Αργεί όμως η καινούρια σεζόν... και ανυπομονώHomeland, Person of Interest, American Horror Story, δε τα βλέπει κανείς;
Homeland! Καταπληκτική σειρά! Δυνατό σενάριο με πολύ καλούς πρωταγωνιστές! Αργεί όμως η καινούρια σεζόν... και ανυπομονώHomeland, Person of Interest, American Horror Story, δε τα βλέπει κανείς;
Για το Homeland έχουμε ήδη συζητήσει πριν καιρό. Εξαιρετικό.Homeland, Person of Interest, American Horror Story, δε τα βλέπει κανείς;
Person of Interest: Είδα 2-3 επεισόδια, αλλά δεν....
Ξέχασα το 30 Rock... Θεϊκό χιούμορ (τουλάχιστον στις 4 πρώτε σεζον)Από πού να ξεκινήσω...Έχουμε και λέμε...Έχω ήδη δει
-Alias:Απίστευτη σειρά με τρελή πλοκή και τέλειους ρόλους
-Prison Break:Η μια και μοναδική
-24:Λατρεύω Jack
-Lost:Με κούρασαν οι τελευταίοι δυο κύκλοι
-Eleventh hour:Γιατί μόνο ένας κύκλος...
Βλέπω ταυτόχρονα με ότι παίζετε απέναντι στον Ατλαντικό
-Californication:Προσκυνάω Μουντι
-Desperate housewives:Μάλλον ο τελευταίος κύκλος και δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή
-How i met your mother:Τρελό γέλιο
-Bones:σπάει... κόκαλα!!!
Εννοείται πως έχω τελειώσει sex and the city και Friends...
αχ, κανω υπομονη να το δω με την ησυχια μου το βραδυ!!Χτες τελείωσε μετά από πολλά χρόνια στην tv το desperate housewives με ένα χορταστικό διπλό επεισόδιο. Εμένα μου άρεσε πολύ το τέλος. Το είδε κανείς?
To Alcatraz κόπηκε, no season 2. Αναμενόμενο βεβαίως με βάση το τί (δεν) μας έδωσε η πρώτη σεζόν της σειράς.
Δυστυχώς, δεν άντεξα να δω ολόκληρο τον τελευταίο κύκλο. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να το φτάσουμε στο τέλος, αφού ήταν και ο τελευταίος κύκλος, αλλά αυτή η τελευταία σεζόν είχε τόσο κακό σενάριο και χιούμορ που δεν αντέξαμε. Μεγάλη απογοήτευση για μια σειρά που μου άρεσε πολύ.Χτες τελείωσε μετά από πολλά χρόνια στην tv το desperate housewives με ένα χορταστικό διπλό επεισόδιο. Εμένα μου άρεσε πολύ το τέλος. Το είδε κανείς?
Δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Ήθελε απεγνωσμένα να γίνει lost στη θέση του lost, αλλά.....που πας ρε καραμήτρο?To Alcatraz κόπηκε, no season 2. Αναμενόμενο βεβαίως με βάση το τί (δεν) μας έδωσε η πρώτη σεζόν της σειράς.
κρίμα! μια χαρα βλεπόταν! δεν λεω θα μπορούσε να δώσει πολλά περισσότερα, αλλά και πάλι...To Alcatraz κόπηκε, no season 2. Αναμενόμενο βεβαίως με βάση το τί (δεν) μας έδωσε η πρώτη σεζόν της σειράς.