• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Είδαμε 2-3 επεισόδια, αλλά δε μας τράβηξε. Μάλλον το πολύ μιούζικαλ δε μας πάει. Το σταματήσαμε και δε του δώσαμε άλλη ευκαιρία.
Στην Αμερική πάντως, σαρώνει.
Μια που αναφέρεσαι σε μιούζικαλ, είδα τις προάλλες grey's anatomy, τι ξενέρωμα επεισόδιο θα τραγουδούσαν και κάνανε και μερικές χορευτικές φιγούρες!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μια που αναφέρεσαι σε μιούζικαλ, είδα τις προάλλες grey's anatomy, τι ξενέρωμα επεισόδιο θα τραγουδούσαν και κάνανε και μερικές χορευτικές φιγούρες!

Αυτό είναι άλλο ένα σήριαλ που δεν παρακολουθώ γιατί δεν μου αρέσει.
Εχω δει μέρος επεισοδίων στην τηλεόραση, λίγο πριν κοιμηθώ.
Σε κατάσταση φθοράς και αφθαρσίας δηλαδή. :D

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αυτό είναι άλλο ένα σήριαλ που δεν παρακολουθώ γιατί δεν μου αρέσει.
Εχω δει μέρος επεισοδίων στην τηλεόραση, λίγο πριν κοιμηθώ.
Σε κατάσταση φθοράς και αφθαρσίας δηλαδή. :D

Πλέον είμαι στη φάση που το παρακολουθώ για να δω τι θα γίνει στο τέλος. Περιμένω να τελειώσει για να πιάσω καμιά άλλη σειρα:D

LastMan78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική με μηχανή..
Εγώ τον τελευταίο καιρό άρχισα να βλέπω Weeds και από την 1η σεζόν που έχω δεί ως τώρα το βρίσκω αρκετά καλό.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εγώ τον τελευταίο καιρό άρχισα να βλέπω Weeds και από την 1η σεζόν που έχω δεί ως τώρα το βρίσκω αρκετά καλό.

Εχω δει και τις 6 σεζόν που έχουν παιχτεί έως τώρα. Η 7η αναμένεται να ξεκινήσει τέλος Αυγούστου.

Είναι ιδιαίτερο, αλλά πολύ καλό.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Βρε Άννυ είσαι πλήρως ενημερωμένη για όλες τις σειρές έτσι??? Είσαι ο άνθρωπος που θα απευθυνθώ αν θελήσω να ξεκινήσω καμιά σειρά, να το ξέρεις! Δεν υπάρχεις!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Βρε Άννυ είσαι πλήρως ενημερωμένη για όλες τις σειρές έτσι??? Είσαι ο άνθρωπος που θα απευθυνθώ αν θελήσω να ξεκινήσω καμιά σειρά, να το ξέρεις! Δεν υπάρχεις!!

Είμαστε τηλεορασάκηδες, αλλά επειδή η τηλεόραση συνήθως δεν παίζει τίποτα καλό, το έχουμε ρίξει στις ξένες σειρές και φυσικά στις ταινίες, εδώ και χρόνια.

Ό,τι πληροφορία χρειαστείς, στη διάθεσή σου. ;)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Ποια ειναι η γνωμη σας για το Glee??
omg..μην μου πεις οτι σου αρεσει και αυτο..:shock::shock:
την θεωρω by far απο τις χειροτερες σειρες ever..
οκ, εχει καλες φωνες, αλλα η υποθεση ειναι για γελια (πραγματικα)
και απευθυνεται μαλλον σε 14χρονα(και πολυ λεω)!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
omg..μην μου πεις οτι σου αρεσει και αυτο..:shock::shock:
την θεωρω by far απο τις χειροτερες σειρες ever..
οκ, εχει καλες φωνες, αλλα η υποθεση ειναι για γελια (πραγματικα)
και απευθυνεται μαλλον σε 14χρονα(και πολυ λεω)!!
Όχι δε μαρεσει !!! Χάλια είναι !!! Όντως μόνο οι φωνές αξίζουν

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Άλλη μια νέα και προς το παρόν καλή σειρά, είναι το ιστορικό δράμα "The Borgias".

Είναι καναδο-ιρλανδο-ούγγρικη συμπαραγωγή, δημιουργίας του γνωστού σκηνοθέτη Neil Jordan.
Στην ουσία είναι μια μίνι σειρά 9 επεισοδίων (έχουν παιχτεί τα 4), η οποία ασχολείται με τη ζωή της δυναστείας των Βοργίων από τη στιγμή που ο πατέρας της οικογένειας προσπαθεί να πάρει τον παπικό θρόνο και μετά.

Ο Neil Jordan γράφει, σκηνοθετεί και είναι παραγωγός κάποιων επεισοδίων και ο Jeremy Irons υποδύεται τον πατέρα (πάπα) Βοργία.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Άλλη μια νέα και προς το παρόν καλή σειρά, είναι το ιστορικό δράμα "The Borgias".

Είναι καναδο-ιρλανδο-ούγγρικη συμπαραγωγή, δημιουργίας του γνωστού σκηνοθέτη Neil Jordan.
Στην ουσία είναι μια μίνι σειρά 9 επεισοδίων (έχουν παιχτεί τα 4), η οποία ασχολείται με τη ζωή της δυναστείας των Βοργίων από τη στιγμή που ο πατέρας της οικογένειας προσπαθεί να πάρει τον παπικό θρόνο και μετά.

Ο Neil Jordan γράφει, σκηνοθετεί και είναι παραγωγός κάποιων επεισοδίων και ο Jeremy Irons υποδύεται τον πατέρα (πάπα) Βοργία.
Νιλ Τζόρνταν και Τζέρεμι Άιρονς????? Δε θέλω κάτι άλλο!!! :D

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom