barkour
Member
Μην πεις τι γίνεται ειμαι στο 6ο επεισοδιο ήδη ..Για όσους ενδιαφέρονται και δεν το πήραν χαμπάρι, βγήκε ο 4ος κύκλος του Fauda.
δεν την είδα ακόμα. Απλά σήμερα το έμαθα κι εγώ.Μην πεις τι γίνεται ειμαι στο 6ο επεισοδιο ήδη ..
Πάντως παει πολύ καλά αυτο μπορώ να το πω.. Για οποιον δεν την έχει δει καθόλου ειναι πολυ δυνατη σειρα και νομιζω οτι οσο μπορεί κραταει τις ισορροπιες..
Ναι πολύ καλό και αρκετα καλογυρισμενο... το ειδα πριν κανα διμηνο..Έχω σκαλώσει άσχημα με το Babylon Berlin που 'χε αναφερθεί και παλιότερα στο παρόν νήμα.
Αστυνομικό νουάρ στη Γερμανία του μεσοπολέμου με πολιτικές ανατροπές και προεκτάσεις, οικονομικό κραχ, ανύψωση ναζισμού, σε συνδυασμό με το προσωπικό στοιχείο.
Θα μπορούσε να το πει κανείς και ιστορικό μιας και δείχνει αξιοθαύμαστα τι συντελέστηκε τη συγκεκριμένη εποχή πριν τον Β' παγκόσμιο.
Διαδραματίζεται στην πόλη του Βερολίνου, αφήνοντας να γίνουν κατανοητές οι από τότε ιδιαιτερότητες της.
Το προτείνω με τα χίλια, υπάρχει στις γνωστές πλατφόρμες.
Ναι όντως, αλλά η διαφορετική.. πως να το πω.. "βαρύτητα" της κάθε σεζόν έγκειται και στο διαφορετικό βασικό της "άξονα".. Όπως είπε ο δημιουργός της, στη πρώτη το βασικό θέμα ήταν "τα λεφτά" ή τα πλούτη αν θες, στη δεύτερη το σεξ. Με ότι αυτό συνεπάγεται... Επίσης στη δεύτερη έπαιζαν κ πολλοί Ιταλοί ηθοποιοί που όσο νάναι μια διαφορά από τους Χολιγουντιανούς την έχουν.. Γνώμη μου..Είδα τον πρώτο κύκλο στη Χαβάη κ ξετρελάθηκα! Και ο δεύτερος στη Σικελία (τον βλέπω τώρα) δεν είναι κακός, απλά ένιωθα ότι στον 1ο κύκλο οι υποπλοκες των ηρώων εδεναν λίγο καλύτερα