serginio
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νάπολι,Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
Ναπολι προς Θεσσαλονίκη,τον Μάιο από 1455 πήγε 2210.Πληροφοριακά ποιος προορισμός και ποια ημερομηνία και ποια ήτανε η προγραμματισμένη ώρα πτήσης;
Ναπολι προς Θεσσαλονίκη,τον Μάιο από 1455 πήγε 2210.Πληροφοριακά ποιος προορισμός και ποια ημερομηνία και ποια ήτανε η προγραμματισμένη ώρα πτήσης;
Αν θέλεις γράψε πιο αναλυτικά τι τους έγραψες στο περίπου ώστε να έχουμε μια ιδέα.Για μελλοντική αναζήτηση χρήστη, να ενημερώσω ότι έκανα αίτημα επιστροφής και μου επέστρεψαν ολόκληρο το ποσό.
Πάει χάλασε κι αυτή η εταιρία!!!Μας είχε μάθει στην γκρίνια και στην δίαιτα.Για μελλοντική αναζήτηση χρήστη, να ενημερώσω ότι έκανα αίτημα επιστροφής και μου επέστρεψαν ολόκληρο το ποσό.
Πάντως εμένα μου έχει τύχει να μη λάβω ποτέ email από τη Ryanair για αλλαγή ώρας! Την ανακάλυψα τυχαία μόνη μου.Σίγουρα θα σου έρθει email στο οποίο θα σου ζητάει να αποδεχτείς την αλλαγή της ώρας.
Μου έχει συμβεί μερικές φορές στη Ryan αλλά και στην Aegean/ΟΑ. Νομίζω ότι υπόκειται στους κανονισμούς ότι πρέπει να αποδεχτείς την αλλαγή.
Δεν είναι απαραίτητο ότι έπρεπε να έχει έρθει ήδη το email, μπορεί και μέρες μετά την αλλαγή.
Προφανώς voucher ή επιστροφή χρημάτων έπειτα από κάποιο διάστημα.Για μία πτήση που έχω με την Ryanair μου ήρθε e-mail που με ενημερώνουν ότι η ώρα πτήσης αλλάζει κατά 35 λεπτά αργότερα και μου έχουν στείλει link για αποδοχή. Δε μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα αυτή η αλλαγή αλλά αν δεν την αποδεχθώ τι επιλογές έχω;