• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αλλαγές στη Διαχείριση του TravelStories

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μετά από ένα διάστημα που στην κοινότητα υπήρξαν άσχημα κρούσματα, με μέλη που βλέπω ότι είναι δυσαρεστημένα, και κανόνες που δεν τηρούνται, σας ενημερώνω ότι ξεκινάει μια αναδιάρθρωση στη διαχείριση του TravelStories.

Η βασική αλλαγή είναι ότι δημιουργείται μια Συντονιστική Ομάδα, με άτομα που θα δείτε ως Συντονιστές (moderators), οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία της κοινότητας.

Οι συντονιστές θα προσπαθούν να βοηθάνε πάντα τα μέλη και τη Διαχειριστική Ομάδα ώστε οι συζητήσεις στην κοινότητα να κυλάνε ομαλά. Σας υπενθυμίζω -ή σας γνωστοποιώ για όσους δεν το ξέρουν- ότι η Διαχειριστική Ομάδα αποτελείται από εμένα και τον lthanos που είμαστε οι ιδιοκτήτες του site, και τον spor_os που συμμετέχει σε όλα τα τεχνικά και διαχειριστικά θέματα.

Οι συντονιστές είναι:

• Μέλη που είναι δραστήρια στο σάιτ
  • Μέλη που έχουν δείξει με την ποιότητα των γραφομένων τους ότι είναι αξιόπιστα
  • Μέλη που έχουν χρόνο και θέληση να βοηθήσουν εθελοντικά
  • Μέλη που απολαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη και εμπιστοσύνη της Διαχειριστικής Ομάδας.
Οι συντονιστές ΔΕΝ είναι:

• Μέλη που έχουν περισσότερα προνόμια στη μεταχείριση από τα απλά μέλη. Όλοι οι κανονισμοί που ισχύουν για τα μέλη, ισχύουν ΔΥΟ φορές για τους Συντονιστές, καθώς εκτός των άλλων οφείλουν να δίνουν το καλό παράδειγμα.
  • Η "αστυνομία" του σάιτ. Το μόνο που θα κάνουν είναι να προσπαθούν να βοηθήσουν στο συντονισμό των συζητήσεων.
Πρώτο μέλος της συντονιστικής ομάδας είναι η getxowoman, ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Όποιος νομίζει ότι θέλει να βοηθήσει πραγματικά το site είμαι στη διάθεσή του να συζητήσουμε με pm (δεν είναι απαραίτητο να αφορά τη συντονιστική ομάδα αυτό, υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσει όποιος θέλει). Σας υπενθυμίζω ότι μπορείτε να βλέπετε τα μέλη των υπεύθυνων ομάδων του site πηγαίνοντας σε αυτή τη σελίδα: Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια - Εμφάνιση Ομάδων

Σκοπός είναι η διαχείριση από ένα άτομο που δε μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της κοινότητας, να περάσει σε πολλά άτομα ώστε το Team του site να μεγαλώσει και το διαχειριστικό κόστος να μοιραστεί.

Σας παρακαλώ ΘΕΡΜΑ, να βοηθήσετε όλοι ώστε μαζί με τη συντονιστική ομάδα η κοινότητα να λειτουργεί ομαλά. :)

Ευχαριστώ.

XRISTOS71

Member
και εμεις ευχαριστουμε για τα καλα νεα !!!
καμια αυξηση σε αεροπλανάκια προβλέπεται η ειμαστε σε εποχη λιτότητας:haha::haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Def σ ευχαριστούμε για την ενημέρωση-ολα τα παιδιά που επελέχθησαν για τον συντονισμό ειναι υπέροχα και μαζί με εσάς τους admin νομίζω οτι η κοινότητά μας διαρκώς ομορφαίνει!!

XRISTOS71

Member
:clap:
Def σ ευχαριστούμε για την ενημέρωση-ολα τα παιδιά που επελέχθησαν για τον συντονισμό ειναι υπέροχα και μαζί με εσάς τους admin νομίζω οτι η κοινότητά μας διαρκώς ομορφαίνει!!

καλως όρισες πρώτα πρώτα :clap::clap:.
προτεινω στους διαχειριστές να γινεις renata και εσυ moderator με αρμοδιότητα τους spamers :haha::haha::haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
:clap:

καλως όρισες πρώτα πρώτα :clap::clap:.
προτεινω στους διαχειριστές να γινεις renata και εσυ moderator με αρμοδιότητα τους spamers :haha::haha::haha:
καλώς σε βρήκα καλέ μου φίλε!!
Είμαστε μεγάλες ψυχές εμείς οι δύο!!
Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ για σένα!!!
μπορούμε να το πάνε ενάλλάξ άν θέλεις!!
πρότεινέ το εσύ και θα τα βρούμε!!
:bleh:

XRISTOS71

Member
καλώς σε βρήκα καλέ μου φίλε!!
Είμαστε μεγάλες ψυχές εμείς οι δύο!!
Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ για σένα!!!
μπορούμε να το πάνε ενάλλάξ άν θέλεις!!
πρότεινέ το εσύ και θα τα βρούμε!!
:bleh:

αγαπητή Renata σου αφήνω το δρόμο και το πεδίο του spaming ελευθερο
τωρα εχω άλλη ειδικότητα '' κυνηγός δημοσίων υπαλλήλων '' :haha::haha::haha:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Αυτα ειναι καλα νεα και κατι που χρειαζεται το φορουμ!!!:clap:
Η επιλογη της getxowoman ηδη πολυ καλη!!!:clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ηι !!!!
Είμαι περήφανη που είσαι και κρητικιά!!
άσε τώρα γλείφω μπάς και μου χαρισεις κανένα σπαμάκι!!!:D
σε περιμένομε αποκόρωνα καλοκαίρι -stop!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie