• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αλλαγές στη Διαχείριση του TravelStories

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
χαχχαχα!και κοιτα να δεις συμπτωση,τα πρωτα μηνυματα που τσεκαρα ηταν τα δικα σου αλλα εσυ κυρια!!!
βισματακι τιποτα δεν εχει????ετσι στο ξερο ψωμι θα μεινω????
ολα εχουν την τιμη τους......
πλακα κανω!!!!defkalion μην με παρεξηγησεις!
ευχαριστω ρενα!θα τα πουμε και απο κοντα!

XRISTOS71

Member
χαχχαχα!και κοιτα να δεις συμπτωση,τα πρωτα μηνυματα που τσεκαρα ηταν τα δικα σου αλλα εσυ κυρια!!!
βισματακι τιποτα δεν εχει????ετσι στο ξερο ψωμι θα μεινω????
ολα εχουν την τιμη τους......
πλακα κανω!!!!defkalion μην με παρεξηγησεις!
ευχαριστω ρενα!θα τα πουμε και απο κοντα!

και εδω μεσα δηλαδή μεγάλος αδελφός ???

υπαρχει λίστα με μέλη επιρρεπη στο σπάμ και γινετε επιλεκτικός έλεγχος μηνυμάτων :shock::shock:. ε δεν το πιστευω

renata ακους λες να βαρανε οι καμπάνες για μας :haha::haha:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
οχι βρε χρηστο με παρεξηγησες!
καμια λιστα δεν υπαρχει απλα ξεκινω με τους φιλους μου εγω!
χαχαχχα!αλλωστε δεν ειμαστε κακα παιδια εμεις....
λες τωρα να γινουμε????

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Επαναφέρω το θέμα καθώς βλέπω μετά λύπης μου ότι κάποιοι έχουν παρεξηγήσει τις εξελίξεις που αφορούν τη διαχείριση και το συντονισμό του site.

Η κυρίως δουλειά που γίνεται από τη συντονιστική και διαχειριστική ομάδα αυτή τη στιγμή αφορά το περιεχόμενο του site και την επέκταση της εγυκλοπαίδειας. Ταυτόχρονα προσπαθούν αυτά τα άτομα να υπάρχει μια μεγαλύτερη κάλυψη των μηνυμάτων που γράφονται κάθε μέρα στο σάιτ ώστε όσα υπερβαίνουν τα εσκαμμένα να μην αφήνονται όπως μέχρι τώρα.

Η συντονιστική και διαχειριστική ομάδα δεν είναι θεοί, ούτε αλάνθαστοι. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι εγώ πρώτος θα παραδεχθώ όταν κάνω ένα λάθος και θα τσακιστώ να το διορθώσω. Την ίδια γραμμή έχω περάσει και σε όλα τα μέλη που με βοηθάνε στην παρούσα φάση.

Από εσάς λοιπόν θεωρούσα δεδομένο ότι αν δείτε κάτι που έχει γίνει λάθος ή νομίζετε ότι πρέπει να γίνει διαφορετικά, θα κάνατε μια επικοινωνία να ειδοποιήσετε τον αρμόδιο που το έκανε ή εμένα, και το θέμα να λυθεί εύκολα και γρήγορα. Αντ'αυτού βλέπω μια πολεμική διάθεση που δεν αντιλαμβάνομαι από πού προέρχεται, και σε καμία περίπτωση δε μπορεί να δικαιολογείται από κάτι που έγινε και θεωρεί κάποιο μέλος ότι ήταν "λάθος". Αν πχ διαγραφεί ένα μήνυμα του μέλους Α, που το μέλος θεωρεί ότι κακώς διαγράφηκε, το μέλος θάπρεπε να στείλει ένα pm στον αρμόδιο συντονιστή ή διαχειριστή, ώστε να λυθεί άμεσα το ζήτημα. Ενέργειες τύπου βρίζουμε δημόσια τον συντονιστή που έκανε αυτήν την ενέργεια είναι όπως αντιλαμβάνεστε φάουλ.

Ξαναλέω ότι ο κόσμος που ξεκινάει σε αυτή τη φάση να συμμετέχει σε αυτές τις ομάδες, είναι για να ΒΟΗΘΗΣΕΙ την κοινότητα. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και θα γίνουν λάθη, όπως γίνονται και μέχρι τώρα από εμένα, όπως γίνονται καθημερινά από όλα τα μέλη (όλο και κάποιος θα ξεφύγει, θα γράψει κάτι που δεν έπρεπε, θα επιτεθεί σε κάποιο άλλο μέλος, κλπ). Όσα μέλη πραγματικά ενδιαφέρονται για το site, θα συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια βοηθώντας μας να προχωρήσουμε την κοινότητα όπως της αρμόζει, αναγνωρίζοντας ότι κι'εμείς είμαστε άνθρωποι και όχι μάγοι.

Ευχαριστώ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πέρασαν πάνω από 6 μήνες από το εγχείρημα της συντονιστικής ομάδας, επομένως από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες/εβδομάδες θα δείτε ορισμένες αλλαγές που σκοπό έχουν την ανανέωση του team του site, με μόνο στόχο τη συνεχή ευημερία της κοινότητας.

Ξεκινώντας, από σήμερα το μέλος Lyda επιστρέφει στα καθήκοντα του απλού μέλους. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη Lyda για τη βοήθειά της ως συντονιστής, και ειδικά στη διάρκεια του χτισίματος του νέου glossary στο οποίο η συμβολή της ήταν πολύ σημαντική.

Stay tuned για τα επόμενα επεισόδια. :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Συνεχίζοντας τις ανακατατάξεις στη διαχειριστική και συντονιστική ομάδα, τα μέλη vito & meli επιστρέφουν και αυτοί από σήμερα ως απλά μέλη, μετά από κοινή συμφωνία με τη διαχειριστική ομάδα και κατόπιν και δικής τους έλλειψης χρόνου.

Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια μέχρι τώρα, ελπίζουμε να σας ξαναχρειαστούμε στο μέλλον (αδειάστε το πρόγραμμά σας, έρχονται δουλειές) :D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η ανανέωση στη συντονιστική ομάδα συνεχίζεται, οι συντονιστές xontro_mpizeli , kalspiros , eva kas , επιστρέφουν και αυτοί ως απλά μέλη. :)

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ για τη σημαντική τους βοήθεια μέχρι σήμερα!

Από σήμερα το βράδυ θα αρχίσουν να δημοσιεύονται εδώ και τα ονόματα των καινούριων συντονιστών, που θα βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της κοινότητας.

:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νέες προσθήκες στη συντονιστική ομάδα από σήμερα, με τα μέλη liopyr, fitziano και twinkie να προστίθενται στην ομάδα των ατόμων που βοηθάει το site σε αυτό το κομμάτι. :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie