• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αλλαγές στην Αρχική Σελίδα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι του άλλαξα ΄θεση με το κουμπί "προσφορές" και πρέπει νάναι οκ ως προσωρινή λύση, έχω κάτι στο μυαλό μου για να το λύσω οριστικά αλλά αν ξαναπροκύψει πρόβλημα στο μεταξύ πείτε μου :)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και από τις τρεις γραμμές ανοίγουν οι προσφορές κανονικά, απλά δεν φαίνεται η λέξη. Ευχαριστούμε.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η λέξη δε θα φαίνεται λόγω ανάλυσης, αυτό είναι αναμενόμενο, και γι'αυτό βγαίνουν οι τρεις γραμμές, για να μπορείς να επιλέξεις τα κουμπάκια που σε αυτές τις αναλύσεις δε φαίνονται.

fotast

Member
Το βάζω εδώ μήπως έχει σχέση με την αρχική σελίδα.
Αυτό γίνεται εδώ και 2-3 εβδομάδες.
Σε υπολογιστή που αναγκαστικά χρησιμοποιεί Explorer 11 όταν προσπαθώ να μπώ στο site από τις επιλογές της γραμμής εργαλείων ή ακόμη και πληκτρολογώντας το travelstories στο google βγάζει πλαίσιο ότι ο Server του travelstories ζητά user name/password αλλά προσοχή θα σταλεί από μη ασφαλή σύνδεση.Πληκτρολογώντας τα στοιχεία ξανά και ξανά δεν γίνεται τίποτα και το πλαίσιο παραμένει.
Τώρα πληκτρολογώντας στο google travelstories+ π.χ Βερολίνο μπαίνεις κατευθείαν στο θέμα σαν συνδεδεμένος(προφανώς σε θυμάται από προηγούμενες συνδέσεις).Μπορείς να μετακινηθείς κανονικά σε διάφορα θέματα αλλά μόλις επιλέξεις αρχική σελίδα ή το σήμα του travelstories βγαίνει ξανά το πλαίσιο ζήτησης κωδικών.Και φυσικά δεν ξαναγίνεται είσοδος.
Δεν υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα με είσοδο σε άλλα sites από τράπεζες μέχρι επαγγελματικά που απαιτούνται κωδικοί.

Καμμία ιδέα;

liopyr

Member
Μόλις τον κατέβασα και λόγκαρα κανονικά.
Τσεκάρετε αν είναι updated, επειδή κάποια release του ΙΕ11 είχαν διάφορα περίεργα προβλήματα.

fotast

Member
Μόλις τον κατέβασα και λόγκαρα κανονικά.
Τσεκάρετε αν είναι updated, επειδή κάποια release του ΙΕ11 είχαν διάφορα περίεργα προβλήματα.
Η τελευταία ενημέρωση δείχνει να έγινε 12/12/2013.Μετα δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες ενημερώσεις.Και όπως είπα δεν υπάρχει πρόβλημα με άλλα sites που χρειάζονται κωδικοί πρόσβασης.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Χμ αυτό ότι ο server ζητάει username και password είναι κάτι άλλο, φοβάμαι ότι έχει ξεμείνει από την παλιά αρχική σελίδα, την οποία τώρα έχω "κρύψει" κάτω από ένα folder που είναι κρυφό, στο οποίο αν πας να μπεις θα σου ζητήσει ακριβώς αυτό. Για κάντε κλικ εδώ και πείτε μου αν αυτό είναι που βλέπετε:

http://www.travelstories.gr/mag

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
ναι,αυτό βλέπω συνέχεια και μου έσπασε τα νεύρα.

fotast

Member
Αυτό βλέπω και εγώ(στα Αγγλικά) και επιπλέον οτι η αποστολή κωδικών θα γίνει απο μη ασφαλή σύνδεση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom