• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αλλαγές στην Αρχική Σελίδα

karfitsa

Member
Δείξε μου ένα screenshot
Οι γνωσεις μου,δεν φτανουν εκει....:D
Το μενού "Κρατήσεις" αν το πατήσεις δε κάνει κάτι, έχει υπομενού που εμφανίζεται ότι πας το ποντίκι πάνω στο βελάκι.
Το "πληκτρο"που βαζεις πανω το "βελακι"και σου κατεβαζει τις"κρατησεις ειναι 3 μαυρες παυλες-δεν πρεπει να γραφει εκει "κρατησεις?-
Οταν εμφανιζονται οι κρατησεις,δεν ανοιγει τιποτα...
Μηπως συμβαινει στο δικο μου pc,ισως?
To δικο σου ανοιγει τις κρατησεις?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μηπως συμβαινει στο δικο μου pc,ισως?
To δικο σου ανοιγει τις κρατησεις?
Βάλε τον κέρσορα πάνω στο βελάκι δίπλα στις "κρατήσεις". Θα σου ανοίξει μενού με επιλογές: ξενοδοχεία και αεροπορικά

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
εμενα παντως και η προηγουμενη αλλα και αυτη ολο με δυσκολευουν το ιδιο ..τη ωρα που ειπα αντε να μαθω να δουλευω στη προηγουμενη , μου κοτσαρετε ετουτη και αντε παλι να ζοριζομαι...αλλα αυτη τη φορα δεν θα εγκαταλειψω τη προσπαθεια οπως πριν...εκει θα κτυπω το κεφαλι μου μεχρι να βγαλω ακρη........

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Άστο @karfitsa κατάλαβα πού είναι το πρόβλημα, δε φταίει ο υπολογιστής σου, θα το διορθώσω σήμερα :)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
:(
Το "πληκτρο"που βαζεις πανω το "βελακι"και σου κατεβαζει τις"κρατησεις ειναι 3 μαυρες παυλες-δεν πρεπει να γραφει εκει "κρατησεις?-
Μηπως συμβαινει στο δικο μου pc,ισως
Μου το κάνει και σε μένα στο tablet με chrome. :confused:
Αλλά οκ τώρα:
Άστο @karfitsa κατάλαβα πού είναι το πρόβλημα, δε φταίει ο υπολογιστής σου, θα το διορθώσω σήμερα :)

karfitsa

Member
"κατάλαβα πού είναι το πρόβλημα, δε φταίει ο υπολογιστής σου, θα το διορθώσω σήμερα"

Τωρα,ειμαι σε laptop και χρησιμοποιω explorer και το δειχνει κανονικα...στον αλλο υπολογιστη,που χρησιμοποιω mozila δεν το εβγαζε....μηπως εχει καποια σχεση?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom