karfitsa
Member
Ναι τις βλεπω τωρα και στον υπολογιστη,που καιει καρβουνοΝαι του άλλαξα ΄θεση με το κουμπί "προσφορές" και πρέπει νάναι οκ ως προσωρινή λύση
Ναι τις βλεπω τωρα και στον υπολογιστη,που καιει καρβουνοΝαι του άλλαξα ΄θεση με το κουμπί "προσφορές" και πρέπει νάναι οκ ως προσωρινή λύση
Ωραία το φτιάχνω αμέσως, δε καταλαβαίνω γιατί μπαίνετε όμως σε αυτή τη σελίδα, μήπως την έχετε από bookmark? Η σωστή σελίδα είναι www.travelstories.grναι,αυτό βλέπω συνέχεια και μου έσπασε τα νεύρα.
Ε,βεβαια....κυριε,πρεπει να μας δηλωσετε ποιος ειστεμα έτσι προσπαθώ να μπω και εγώ,αλλά δεν μπορώ. μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει.
Απαιτείται έλεγχος ταυτότητας
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι μένει κολλημένο το παραπάνω μήνυμα και δεν μπορεί να βγείς ούτε από τον browser.μα έτσι προσπαθώ να μπω και εγώ,αλλά δεν μπορώ. μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει.
Απαιτείται έλεγχος ταυτότητας
ο διακομιστήςhttp://www.travelstories.gr:80
απαιτεί όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.
Ο διακομιστής αναφέρει:travelstories.
Όνομα χρήστη makisg
Κωδικός πρόσβασης *******
Σύνδεση Ακύρωση
είτε σύνδεση πατήσω είτε ακύρωση δεν κάνει τίποτα,μένει κολλημένο σε αυτό το μήνυμα και δεν μπορώ να βγω από τη σελίδα.
τώρα γράφω από άλλο υπολογιστή με τον οποίο χρησιμοποιώ τον ίδιο browser δηλαδή chrome.
Δεν έχω τόσες γνώσεις για να το ψάξω.Πάντως και όταν μπαίνω με πληκτρολόγηση του www.travelstories.gr το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω.Άλλο πάλι και τούτο, ρε συ αυτό δεν βγάζει νόημα. Μήπως έχει κρατήσει τίποτα στην cache του ο browser σε εκείνο το μηχάνημα;
Ευχαριστώ και εγώ.Καλά μην τρελαίνεσαι,δεν είναι και κάτι πολύ σπουδαίο.Θα το κοιτάξω πάντως κι'εγώ.