go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Θέλω φωτογραφία αυτουνού του πράγματος με μπλουζάκι travelstories.GTS κανόνισε την πορεία σου
![]()

Θέλω φωτογραφία αυτουνού του πράγματος με μπλουζάκι travelstories.GTS κανόνισε την πορεία σου
![]()
..στην άλλη μου ζωή θα γεννηθώ εισοδηματίας..αυτό το ρεζιλίκι να δουλεύεις σάν π....--
ένα ολόκληρο χρόνο,και να θές να πάς να ξεκουραστείς για 25 μέρες κάπου,και μερικοί μερικοί να σου κάνουνε και τους δύσκολους για να στις δώσουν...έ !!! αυτό ειναι η έσχατη κατάντια του ανθρώπου!!!
ά ρε φανούλα τυχερο κορίτσι που είσαι!!!!
εσύ θα τα πληρώσεις όλα την παρασκευή!!!...ελα καλε που κλαιγεσαι και εσυ!!!!!!!
!!! δεν καθεται ο κ..σε μια μερια πια!!!!!!!
![]()
Βγάλτο εσύ σε XXXXXXXL και θα δούμε.....Θέλω φωτογραφία αυτουνού του πράγματος με μπλουζάκι travelstories.
GTS κανόνισε την πορεία σου![]()
Πιστευω οποιος δει αυτο το ψαρι μες τη θαλασσα οχι φωτογραφια αλλα παγκοσμιο ρεκορ κολυμβησης θα κανει μεχρι να βγει στη στερια.Βγάλτο εσύ σε XXXXXXXL και θα δούμε.....
είπαμε οχι αλλαγή στο αεροδρόμιο...το ταξί πλήρωσε το με δολλάρια.ή ευρώ.α)Είπε η renata για να κάνεισ τοπικό νόμισμα να πας σε ένα μαγαζί στην kuta.εγω έχω ακούσει ότι προμήθεια δεν σου κρατάνε μόνο αν αλλάξεισ στο αεροδρόμιο ,ισχύει ;
β)έχω βγάλει διαβατήριο μόλις αυτό το καιρό, ισχύει αυτό που λένε ότι πρέπει να χει 6μηνη ισχύ για να ταξιδέψεισ μπαλί ;