• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ινδονησία Αλί αλί, ήρθε η ώρα του Μπαλί

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
στην άλλη μου ζωή θα γεννηθώ εισοδηματίας..αυτό το ρεζιλίκι να δουλεύεις σάν π....--
ένα ολόκληρο χρόνο,και να θές να πάς να ξεκουραστείς για 25 μέρες κάπου,και μερικοί μερικοί να σου κάνουνε και τους δύσκολους για να στις δώσουν...έ !!! αυτό ειναι η έσχατη κατάντια του ανθρώπου!!!
ά ρε φανούλα τυχερο κορίτσι που είσαι!!!!
..:).ελα καλε που κλαιγεσαι και εσυ!!!!!!!:(:(!!! δεν καθεται ο κ..σε μια μερια πια!!!!!!!:bleh::bleh::haha::haha:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Βγάλτο εσύ σε XXXXXXXL και θα δούμε.....
Πιστευω οποιος δει αυτο το ψαρι μες τη θαλασσα οχι φωτογραφια αλλα παγκοσμιο ρεκορ κολυμβησης θα κανει μεχρι να βγει στη στερια.
GTS πολυ καλα εκανες περι lembongan.:p

NEJI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Γεια σε όλους παιδιά, είμαι νέο μέλος και αυτό είναι το πρώτο μου post στο site. Διαβάζω βέβαια πολύ καιρό τα σχολιά σας στο site και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για το επίπεδο που κρατάτε. Όπως και ο φίλος που δηστυχώς μου διαφεύγει το ονομά του έχω κλείσει για μπαλί 15 αυγούστου για 2 βδομάδες. Ελπίζω να με διαφωτίσετε με τις γνώσεις σας σε καποιες αποριούλες που μου έχουν δημιουργηθεί βάση αυτών που σχολιάζετε τόσο καιρό τώρα.Δεν θα κουράσω πολύ για αρχή ,λοιπον
α)Είπε η renata για να κάνεισ τοπικό νόμισμα να πας σε ένα μαγαζί στην kuta.εγω έχω ακούσει ότι προμήθεια δεν σου κρατάνε μόνο αν αλλάξεισ στο αεροδρόμιο ,ισχύει ;
β)έχω βγάλει διαβατήριο μόλις αυτό το καιρό, ισχύει αυτό που λένε ότι πρέπει να χει 6μηνη ισχύ για να ταξιδέψεισ μπαλί ;
Aυτά,σας χαιρετώ όλους !

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
έχω βγάλει διαβατήριο μόλις αυτό το καιρό, ισχύει αυτό που λένε ότι πρέπει να χει 6μηνη ισχύ για να ταξιδέψεισ μπαλί ;

Εξάμηνη ισχύ πάνω από την ημερομηνία λήξης θέλει, όχι από την ημερομηνία έκδοσης. Δηλαδή όταν πας εκεί θα πρέπει το διαβατήριο σου να ΛΗΓΕΙ σε τουλάχιστον 6 μήνες, το πότε εκδόθηκε τους είναι αδιάφορο. Δεν έχεις πρόβλημα με νέο διαβατήριο, κάθε άλλο.

Last edited by a moderator:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
α)Είπε η renata για να κάνεισ τοπικό νόμισμα να πας σε ένα μαγαζί στην kuta.εγω έχω ακούσει ότι προμήθεια δεν σου κρατάνε μόνο αν αλλάξεισ στο αεροδρόμιο ,ισχύει ;
β)έχω βγάλει διαβατήριο μόλις αυτό το καιρό, ισχύει αυτό που λένε ότι πρέπει να χει 6μηνη ισχύ για να ταξιδέψεισ μπαλί ;
είπαμε οχι αλλαγή στο αεροδρόμιο...το ταξί πλήρωσε το με δολλάρια.ή ευρώ.
κανε συναλλαγμα εκεί που είπα έχει παντου mata hari πολυκαταστήματα...
για το 2 ερώτημα αν είναι προσφατο το διαβατήριο είναι εντάξει.και θα είναι για 5 χρόνια ακόμα.....
άν απο την μέρα που έφευγες έληγε σε 4 μήνες ας πούμε δεν θα ήταν εντάξει....αυτό θέλει να πεί........

paragianna75

Member
Επόμενο Ταξίδι
astana-kazakhstan?
Ταξίδι-Όνειρο
Namimbia
Gts καλά να περάσεις στο Bali, είναι υπέροχο νησί με πάαρα πολλά πράγματα να κάνεις.Περιμένω info για το lembongan γιατί εγώ το έκανα μονοήμερη εκδρομή και δεν είδα σχεδόν τίποτα, επίσης δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την επιστροφή (κοντέψαμε να πνιγούμε!).Γενικά η Ινδονησία έχει ένα θέμα με τα καράβια της.:D

NEJI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ευχαριστώ παιδιά, εγώ θα μένω Nusa dua- benoa στο ξενοδοχείο Ramada resort benoa καλό είναι, το ξέρετε ;
Απο θέμα χρημάτων αμα ξεμείνεις τι γίνεται ,με πιστωτική πληρώνεις εστιατόρια, εκδρομές κλπ ;
όσον αφορά τις παραλίες λέτε και ξαναλέτε ότι το μπαλί δεν είναι το κατάλληλο μέρος για μπανάκια(προφανώς λόγω κυμμάτων ή κάτι άλλο) ,πως γίνεται βρε παιδιά να μην έχει κάποια σημεία παραλιακά ,όχι τουριστικά αναγκαστικά ,που να μπορεις να κάνεις μπάνιο σαν άνθρωπος ;
Δηλαδή 2 βδομάδες μόνο πισίνα όποιος θέλει να κάνει μπάνιο ;

paragianna75

Member
Επόμενο Ταξίδι
astana-kazakhstan?
Ταξίδι-Όνειρο
Namimbia
NEJI εγώ πήγα Αύγουστο και γενικά οι παραλίες είχαν ένα κυμματάκι, γι αυτό άλλωστε είναι και ο παράδεισος των serfers.Μπορείς να κάνεις μπάνιο με προσοχή προσέχοντας τις σημαίες και τον life guard - στην Kuta υπάρχει και είναι και πολύ αυστηρός .

Picos Apicos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού
Καλώς όρισες φίλε,
δεν έχω πάει αλλά εμφανισιακά φαίνεται κάτι παραπάνω απο τέλειο!
Καλ'ό ταξίδι να έχεις !!:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα