• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ινδονησία Αλί αλί, ήρθε η ώρα του Μπαλί

varioAthens

Member
Στο Μπαλί για μένα δεν ήταν τόσο θέμα το κύμα όσο τα νερά! Δεν είναι ιδιαίτερα διαυγή...δηλαδή σαν αυτά των εξωτικών νησιών, που ίσως κάποιος φαντάζεται...
Κατά τ' άλλα το μέρος είναι φανταστικό και έχει πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις!

GTS

Member
Gts καλά να περάσεις στο Bali, είναι υπέροχο νησί με πάαρα πολλά πράγματα να κάνεις.Περιμένω info για το lembongan γιατί εγώ το έκανα μονοήμερη εκδρομή και δεν είδα σχεδόν τίποτα, επίσης δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την επιστροφή (κοντέψαμε να πνιγούμε!).Γενικά η Ινδονησία έχει ένα θέμα με τα καράβια της.:D
Ευχαριστώ πολύ! Με τι καραβάκι πήγατε στο νησάκι, θυμάσαι εταιρεία?

Και γιατί δεν είδατε τίποτα? Λόγω καιρού?

paragianna75

Member
Επόμενο Ταξίδι
astana-kazakhstan?
Ταξίδι-Όνειρο
Namimbia
Ναι είχα κρατήσει το φυλλάδιο:
Bali Hai Cruises είναι η εταιρία
Μονοήμερη κρουαζιέρα (θανάτου θα την ονόμαζα :D) στο νησί, πολύ ευγενικό πλήρωμα δεν λέω αλλά στην επιστροφή πέσαμε πάνω σε φουρτούνα - ένωση 2 μετώπων όπως περίπου το ονόμασε ο καπετάνιος - με αρκετά μεγάλα κύμματα μεσοπέλαγα όλους τους επιβάτες να ξερνάνε και μια Ελληνίδα να κάνει τον σταυρό της :p επίσης μόλις πάτησα το άγιο χώμα πρόσεξα στο πίσω μέρος του εισητηρίου οτι έγραφε πως η εταιρία δεν ευθύνεται για τραυματισμό ή θάνατο πληρώματος ή επιβατών...
Δεν είδα και πολλά απο το νησί καθώς ήταν λίγες οι ώρες παραμονής σε αυτό, snorkeling και λιάσινγκ και φαγητό και μετά επιστροφή.Οπότε θα περιμένω την δική σου ανταπόκριση απο το νησί :)

NEJI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Παιδια σε ποιο νησάκι κοντινό του μπαλί μπορείς να πας μονοήμερη εκδρομή αλλά να ενδύκνειται και για μπάνιο στη θάλλασα.;

KOSTANTINOS

New Member
καλησπερα σε ολους ξερει κανεις ποση ωρα κανει κανεις απο το ξενοδοχειο le meridien gia thn kouta beach?και αν καποιος εχει μεινει εκει αν μπορει να μου πει την γνωμη του

nmavra

Member
Θα μείνω εγω εκει αρχες Αυγουστου, γυρναω στις 10 οποτε λογικα θα σε προλαβω.. Στείλε μου ενα ΡΜ να σου πω τις εντυπωσεις μου απτο Ξενοδοχειο! Πλακα θα ειχε να ειμασταν την ίδια περιοδο αλλα δεν πειραζει, τουλαχιστον εσυ θα ξερεις τι να περιμενεις απτο hotel! :) :clap:

Ευχαριστώ παιδιά, εγώ θα μένω Nusa dua- benoa στο ξενοδοχείο Ramada resort benoa καλό είναι, το ξέρετε ;

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
....one way ticket to Bali

GTS αυτο τι σημαινει??
Θα γινεις μονιμος κατοικος Ινδονησιας?

Οχι τιποτα αλλο...αλλα μετακομιζω και γω ευκολα.:D

Mariflowers

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Machu Picchu & Bora-Bora
Γεια σας, εχω παρα πολυ καιρο να γραψω στο forum, σας διαβαζα ομως και μαζεψα πολλες πληροφοριες απο εσας παιδια και θελω να γραψω και εγω την εμπειρια μου. Μολις γυρισαμε απο 17 μερες Ινδονησια και Σιγκαπουρη. Μειναμε 1 μερα Kuala Lumpur, 7 μερες Μπαλι, 2 Senggigi Lombok, 5 μερες εν πλω, και 2 μερες Σιγκαπουρη.

Το Μπαλι ειναι ενας μαγικος τοπος. Απο το Denpasar και πανω ξεκιναει το πραγματικο νησι. Ο νοτος εχει αλλοτριωθει πολυ τουριστικα, για μενα. Κατσαμε 5 μερες στο Ubud στο http://www.greenfieldubud.com/ με 375.000 IDR. Μας αρεσε πολυ το δωματιο και ειχαμε ωραια θεα το διπλανο ρυζοχωραφο. Απο εκει καθε μερα με οδηγο πηγαιναμε εκδρομες. Ειδαμε πολλους καταπληκτικους ναους, τρελη ζουγκλοηδη φυση και λιγο απο την καθημερινη ζωη των Μπαλινεζων. Μετα πηγαμε στο αεροδρομιο και πηραμε ενα αεροπλανακι της Trigana air, καναμε το σταυρο μας, και σε 20 λεπτα πτησης, ειμασταν στο Mataram, Lombok.

Εκει μας περιμενε πουλμανακι του πρακτοριου που θα μας πηγαινε στην αλλη μερια του νησιου στο Lampuhan για να παρουμε το καικι για τα νησακια. Καναμε την ιδια εκδρομη για την οποια εχει γραψει ο Vagelis στις ταξιδιωτικες ιστοριες (Ο δρακος του Κομοντο). Τον ευχαριστω παααααρα πολυ, γιατι η δικη του ιστορια ηταν που με συγκινησε και ηταν η αφορμη να γινει αυτο το ταξιδι. Τα πραγματα ειναι οπως ακριβος τα περιεγραψε ο Βαγγελης αλλα ακομα πιο ωραια απο οτι περιμενα! Οι κουκετες ναι δεν λεγονται κουκετες, αλλα οι συγκινησεις που σου προκαλει αυτο το ταξιδακι ειναι τοσες πολλες, που επισκιαζουν ολα τα αλλα! http://komodo.peramatour.com/HKC0102en.php

Γυρισαμε μετα στο Senggigi, κατσαμε δυο μερες http://www.thebeachclublombok.com/home.html Μας φανηκε πολυ ησυχο, ολοι οι ντοπιοι γκρινιαζανε γιατι ολοι περνανε και πανε στα gilis και κανεις δεν καθεται εκει. Τα Gilis μετανιωσα πολυ που δεν τα εβαλα στο προγραμμα γιατι ολοι μιλαγανε γι αυτα, για το Gili Trawangan κυριως. GTS, που διαβασα οτι θα πας, εχει πολλες θαλασσιες χελωνες μου ειπανε.

Γυρισαμε πισω στο Μπαλι και κατσαμε 2 μερες στη Sanur. Νταξει, ωραια ηταν, αλλα δεν συγκρινεται με το Βορα. Φαγαμε ομως απιστευτα ψαρια και αστακο-γαριδες για πολυ μικρη τιμη, το πρωτο βραδυ στη Sanur και το δευτερο στο Gimbaran. Οι παραλιες δεν ειναι για μπανιο, μονο για ηλιοθεραπια, και αυτο αν μπορεσεις να αντεξεις τους μικροπολιτες που ερχεται ο ενας μετα τον αλλο.

Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες

Last edited by a moderator:

GTS

Member
Εύγε Mariflowers, πολύ ωραίο ταξίδι κάνατε...σας ζηλεύω που πήγατε στο Κόμοντο και που γενικά πήγατε ανατολικότερα του Μπαλί.....την επόμενη φορά εμείς ίσως....πολύ ωραία, μπράβο!

Μία ερώτηση: ούτε στη παραλία Jimbaran ήταν ωραία για μπάνιο?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εύγε Mariflowers, πολύ ωραίο ταξίδι κάνατε...σας ζηλεύω που πήγατε στο Κόμοντο και που γενικά πήγατε ανατολικότερα του Μπαλί.....την επόμενη φορά εμείς ίσως....πολύ ωραία, μπράβο!

Μία ερώτηση: ούτε στη παραλία Jimbaran ήταν ωραία για μπάνιο?
οχι gt ούτε εκεί!!!
όμως εκεί έχει άλλου είδους βουτιές !!!!:D
στα οστρακοειδή,τις ψαρούκλες,και της κολάσεως!!!!:bleh::bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος