Ryanair Ακύρωση δρομολογίων Ryanair τον Οκτώβριο

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
ναι δεν πανε καλα!
που να πας; μιλανο που ειναι 10 λεπτα δρομος απο τη ρωμη!!!!:bleh:
κ ολο αυτο το κανουν για τα 16 ευρω που κανει το εισιτηριο θεσ-αθηνα!

τελικα το αεροδρομιο εχει προβλημα;
μα απο αθηνα πως γινονται κανονικα εκεινες τις 2 εβδομαδες;
εμας δεν μας ειχαν πει το λογο για την ακυρωση

Last edited by a moderator:

alexandra80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία-Άνδεις
μόλις μίλησα με μια άλλη υπάλληλο...μου ζήτησε συγγνώμη,ότι όντως το αεροδρόμιο θα κλείσει και ακόμη δεν έγιναν οι αλλαγές στο σύστημα.μου ζητάει να ξαναμιλήσουμε αύριο...

ίσως λοιπόν μας μεταφέρουν στο fiumicino,θα δούμε...

alexandra80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία-Άνδεις
αρα ουτε απο αθηνα μπορειτε να πατε ρωμη;
αν ισχυουν αυτα που λεει,ναι.γι αυτο μαλλον μου ειπε για αλλη ιταλικη πολη ο πρωτος

αρα ουτε απο αθηνα μπορειτε να πατε ρωμη;
εκτος αν μας προωθησουν σε αλλο αεροδρομιο,θα δουμε τις επομενες μερες.

greg_thess

Member
Εγώ πάλι πήγα να συμπληρώσω την αίτηση για επιστροφή χρημάτων και προσωρινά λέει δεν μπορούν να την επεξεργαστούν.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Ανακεφαλαιωση μιας κ γραφω επιτελους απο λαπτοπ!
τη μερα που το ανακαλυψε δε θυμαμαι ποια κοπελα ηταν κ βιαζομαι δεν μπορω να ανατρεξω πισω στο θεμα ενημερωσα τη φιλη μου κ μετα το πρωτο εγκεφαλικο επικοινωνησα με το τσατ τους.
οι επιλογες που εδινε ηταν ή αθηνα -ρωμη ή θεσνικη-μιλανο μιας κ το μπολονια αν θυμαμαι καλα σταματα νωριτερα.
τοτε δεν ηξερε γιατι εξαφανιστηκαν οι πτησεις! αυτος γενικα ολον τον οκτωβρη εβρισκε κενο απο πτησεις για τσιαμπινο απο θεσνικη.
απο αθηνα υπηρχαν κανονικα κ μαλιστα η κουβεντα εγινε στο αν καλυψουν κ το κομματι θεσνικη αθηνα οπου ειπαν δε γινεται.
αν τελικα ειναι θεμα του αεροδρομιου θα κοψουν κ το αθηνα, λογικα.
αποκλειεται να βαλουν φιουμιτσινο κ απο θεσνικη κ απο αθηνα.
τουλαχιστον να βαλουν απο αθηνα τι να πω ή να καλυψουν καμια αλλη πολη.δε θα χαλαγε ενα θεσνικη λονδινο ρωμη!:haha:
dream on!
οπως το φοβαμαι ενα απλο refund θα δωσουν κ θα πουμε κ ευχαριστω!o_O

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Και εγώ έχω επιστροφή από Ρώμη για Αθήνα στις 12 Οκτώβρη. Λέτε να ναυλώσουμε λεωφορείο όλοι μαζί?

μόλις μίλησα με μια άλλη υπάλληλο...μου ζήτησε συγγνώμη,ότι όντως το αεροδρόμιο θα κλείσει και ακόμη δεν έγιναν οι αλλαγές στο σύστημα.μου ζητάει να ξαναμιλήσουμε αύριο...
για πότε ήταν το εισιτήριο σου?

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
α εγώ είμαι μια βδομάδα πριν. Μόλις τώρα έστειλα και γω στο τσατ να δω τι παίζει και μου είπαν ότι δεν έχουν ακυρώσεις. Ότι θέλει λέει ο καθένας μάλλον

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
αρα το αθηνα ρωμη παραμενει στο παιχνιδι ουτως η αλλως δεν εφυγε κ απο προγραμμα της στη σελιδα.το θεσνικη εφυγε για 2 εβδομαδες!
αρα δεν εχει σχεση το αεροδρομιο τι παπ#%% σου ελεγαν αλεξανδρα μου;:agnes happy:

alexandra80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία-Άνδεις
Ανακεφαλαιωση μιας κ γραφω επιτελους απο λαπτοπ!
τη μερα που το ανακαλυψε δε θυμαμαι ποια κοπελα ηταν κ βιαζομαι δεν μπορω να ανατρεξω πισω στο θεμα ενημερωσα τη φιλη μου κ μετα το πρωτο εγκεφαλικο επικοινωνησα με το τσατ τους.
οι επιλογες που εδινε ηταν ή αθηνα -ρωμη ή θεσνικη-μιλανο μιας κ το μπολονια αν θυμαμαι καλα σταματα νωριτερα.
τοτε δεν ηξερε γιατι εξαφανιστηκαν οι πτησεις! αυτος γενικα ολον τον οκτωβρη εβρισκε κενο απο πτησεις για τσιαμπινο απο θεσνικη.
απο αθηνα υπηρχαν κανονικα κ μαλιστα η κουβεντα εγινε στο αν καλυψουν κ το κομματι θεσνικη αθηνα οπου ειπαν δε γινεται.
αν τελικα ειναι θεμα του αεροδρομιου θα κοψουν κ το αθηνα, λογικα.
αποκλειεται να βαλουν φιουμιτσινο κ απο θεσνικη κ απο αθηνα.
τουλαχιστον να βαλουν απο αθηνα τι να πω ή να καλυψουν καμια αλλη πολη.δε θα χαλαγε ενα θεσνικη λονδινο ρωμη!:haha:
dream on!
οπως το φοβαμαι ενα απλο refund θα δωσουν κ θα πουμε κ ευχαριστω!o_O
Ευτυχώς έχουμε πολύ καιρό μέχρι τότε.Οπότεβλέπουμε...Aπό Ρώμη προς Μαδρίτη πετούσα μέσω ciampino και τώρα λέει fiumicino.,όπως είδα στο λογαριαμό μου στη ryanair. Και φοβήθηκα στην αρχή στη βιασύνη μου να προλάβω την προσφορά των 10 ευρώ για όλες τις πτήσεις ότι έκανα γκάφα κι έκλεισα από άλλο αεροδρόμιο..!χαχα

αρα το αθηνα ρωμη παραμενει στο παιχνιδι ουτως η αλλως δεν εφυγε κ απο προγραμμα της στη σελιδα.το θεσνικη εφυγε για 2 εβδομαδες!
αρα δεν εχει σχεση το αεροδρομιο τι παπ#%% σου ελεγαν αλεξανδρα μου;:agnes happy:
Μου είπαν δεν έγιναν οι αλλαγές στο σύστημά τους,τι να σου πω....Ακόμη ούτε αυτοί έχουν ενημέρωση γι αυτό μου ζήτησε να επικοινωνήσω μαζί τους αύριο πάλι.

δεν θα υπήρχε και ανακοίνωση στο ίντερνετ ρε παιδιά αν έκλεινε ολόκληρο αεροδρόμιο?
Το ψαξα κι εγώ. Δεν έχει τίποτα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh