alexandra80
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λιγουρία-Τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού-Βολιβία-Άνδεις
Περιμένω να το ελέγξει...Καλή τύχη! Πίεσε τουλάχιστον να ακυρωθεί και το Ρώμη - Μαδρίτη με επιστροφή χρημάτων
Περιμένω να το ελέγξει...Καλή τύχη! Πίεσε τουλάχιστον να ακυρωθεί και το Ρώμη - Μαδρίτη με επιστροφή χρημάτων
Σου ειπε πως θα εχει δρομολογιο θεσ/νικη- fiunicino ή ακυρωθηκε εντελως για εκεινο το 15ημερο;
Μπορεις να ζητησεις να σε στειλουν μεσω αθηνας, skg-ath-cia-ath-skg.[/Περιμενω απαντηση
περιμένω απάντηση.λες ότι μπορώ να πάω μέσω Αθήνας;θα το ρωτήσω,ευχαριστώ!Σου ειπε πως θα εχει δρομολογιο θεσ/νικη- fiunicino ή ακυρωθηκε εντελως για εκεινο το 15ημερο;
Μπορεις να ζητησεις να σε στειλουν μεσω αθηνας, skg-ath-cia-ath-skg.
Η εταιρεια ειναι υποχρεωμενη να σε στειλει στον προορισμο σου εστω και μεσω αλλων αεροδρομιων. Εχει πτησεις θεσ/νικη-αθηνα και απο εκει για ρωμη.περιμένω απάντηση.λες ότι μπορώ να πάω μέσω Αθήνας;θα το ρωτήσω,ευχαριστώ!
ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!μου λέει ότι το αεροδρόμιο ciampino θα είναι κλειστό εκείνες τις μέρες.ρωτάω για fiumicinoΗ εταιρεια ειναι υποχρεωμενη να σε στειλει στον προορισμο σου εστω και μεσω αλλων αεροδρομιων. Εχει πτησεις θεσ/νικη-αθηνα και απο εκει για ρωμη.
Θα τους πεις το λεει στον κανονισμο 261/2004.
άκου εκεί πράγματα η ράιαναιρ... χαχαμολις μου είπε ότι μπορεί να μου αλλάξει την πτήση για άλλη ιταλική πόλη και να κρατήσω τις αποδείξεις από τα έξτρα χρήματα μετακίνησης και μπορεί η εταιρία να με αποζημιώσει...
Να κρατησεις σε pdf τη συνομιλια σας με τον εκπροσωπο ωστε να το στειλεις μαζι με τις αποδειξεις.μολις μου είπε ότι μπορεί να μου αλλάξει την πτήση για άλλη ιταλική πόλη και να κρατήσω τις αποδείξεις από τα έξτρα χρήματα μετακίνησης και μπορεί η εταιρία να με αποζημιώσει...