romeohellas
Member
η ryannair αργει αλλα τα βαζει τα χρηματα εμενα με ακυρωση περυσι τον μαρτιο τα επεστρεψε στο λογαριασμο καπου τον οκτωβριο
Τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα. Απιστευτο αλλα σε 3 ακυρωσεις μπηκαν σε 1 βδομαδα ακριβως. Η τελευταια χτες.η ryannair αργει αλλα τα βαζει τα χρηματα εμενα με ακυρωση περυσι τον μαρτιο τα επεστρεψε στο λογαριασμο καπου τον οκτωβριο
Το ίδιο έπαθα κι εγώ για το δρομολόγιο Αθήνα - Σαντορίνη. Το ανακάλυψα ελέγχοντας και δεν είχα τη παραμικρή ενημέρωση...Δεν ειναι υπεργαματη εταιρια; Σου αλλαζει πτηση, σε αφηνει να ψαχνεσαι και μετα σε ενημερωνει οτι καναν αλλαγη μονοι τους.
Και σε μένα το ίδιο απάντησαν στη τελευταία τους επικοινωνία μέσω τσατ.Καλα ενταξει, δεν υπαρχουν.
" I refer to your recent correspondence dated 03/03/2021.
I wish to inform you that the schedule change is not yet confirmed and due to this the disruption email is not sent. "
Καλησπέρα, όταν κάνεις ακύρωση της πτήσεις θα σου έρθει ένα email που θα σε ρωτάει αν θες voucher ή refund εκεί πρέπει να επιλέξεις voucher και θα σου στείλουν νέο email Με το voucher που θα γράφει αριθμό , ποσό και ημερομηνία λήξης.Έχει κανεις ιδέα πως ζητάμε voucher από τη ryanair;
Δε θέλω επιστροφή χρημάτων που έχω βρει το τρόπο, το ποσό είναι εξευτελιστικά μικρό άλλωστε.
Έλεγα αν υπάρχει επιλογή για voucher να το προτιμήσω να αξιοποιηθεί.
Έκανε κάποιος την αντίστοιχη διαδικασία;