naki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δαλματικές ακτές
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ-Θιβέτ
Καλησπέρα σας ! Θύμα και γω των ακυρώσεων .. με το εξής μπέρδεμα ..-προγραμματισμένο ταξίδι για Φεβρουάριο του 2018 ...με ημ/νιες 15/2/18 Αθήνα -Ρώμη .. 17/2/18 Ρώμη - Μπωβέ Παρίσι ... με επιστροφή στις 20/2/2018 για Αθήνα ..μέσω Μπωβέ -Θεσ/νίκη .. Θεσ/νίκη -Αθήνα αργά το βράδυ - ..μου ακυρώνει την πτήση στις 20/2/2018 Μπωβέ - Θεσ/νίκη ..οπότε μένω με την σπαζοκεφαλιά .. μιας πτήσης στο κενό Θεσ/νικη -Αθήνα που δεν ξέρω πως να την βολέψω... ! Επικοινωνώ με το Chat .. και μετά από κάμποσες συνεννοήσεις -προσπάθειες κλπ αντιλαμβάνομαι ότι η μόνη λύση μου να επιστρέψω Αθήνα.. είναι μέσω Ρώμης αλλάζοντας αρχικά χωρίς χρέωση την πτήση μου .. Μπωβέ -Ρώμη αλλά στη συνέχεια να χρεωθώ μια νέα κράτηση Ρώμη -Αθήνα ! Γιατί η πτήση από Θεσ/νικη -Αθήνα ..δεν έχει ακυρωθεί.. δεν μπορούν να την αλλάξουν σε διεθνή....είναι domestic flight ..επίσης δεν επιστρέφονται χρήματα στην περίπτωση όπου ...τα χρήματα της αλλαγής είναι περισσότερα απ αυτά της αρχικής κράτησης -δεν συμφέρει ..κάνεις καινούργια- ..ένα απίστευτο μπουρδούκλωμα ..στα όρια της παράνοιας !
Τέλος το μόνο "παρήγορο" σ όλη αυτή την περιπέτεια ... τα εκπτωτικά κουπόνια -άλλη μια πονεμένη ιστορία - που διαθέτει σε μας τους πικραμένους ...-που δεν ξέρω εάν επωφελούμαι - .. με την κρυφή ελπίδα να μην προκύψει άλλη ακύρωση ..γιατί στο τέλος μάλλον θα ακυρώσω όλο το ταξίδι !
Υ/Γ Αυτό που αντιλαμβάνομαι σχετικά με τις ακυρώσεις της Ryanair ...μάλλον έχει να κάνει όχι με τις άδειες των πιλότων..κλπ ..αλλά με διάφορα που αφορούν συμβάσεις της με την Fraport ! Εξ ου και όλες αυτές οι επιλεκτικές ακυρώσεις ! Μια ματιά παρακαλώ στον παρακάτω σύνδεσμο ..και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του !
hania.news/2017/07/01/πυρά-ryanair-για-τη-σύμβαση-του-ελ-βενιζέλο/
Τέλος το μόνο "παρήγορο" σ όλη αυτή την περιπέτεια ... τα εκπτωτικά κουπόνια -άλλη μια πονεμένη ιστορία - που διαθέτει σε μας τους πικραμένους ...-που δεν ξέρω εάν επωφελούμαι - .. με την κρυφή ελπίδα να μην προκύψει άλλη ακύρωση ..γιατί στο τέλος μάλλον θα ακυρώσω όλο το ταξίδι !
Υ/Γ Αυτό που αντιλαμβάνομαι σχετικά με τις ακυρώσεις της Ryanair ...μάλλον έχει να κάνει όχι με τις άδειες των πιλότων..κλπ ..αλλά με διάφορα που αφορούν συμβάσεις της με την Fraport ! Εξ ου και όλες αυτές οι επιλεκτικές ακυρώσεις ! Μια ματιά παρακαλώ στον παρακάτω σύνδεσμο ..και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του !
hania.news/2017/07/01/πυρά-ryanair-για-τη-σύμβαση-του-ελ-βενιζέλο/