Γιατι διανυκτερευση με δικα σου εξοδα? Δεν ηταν ενιαιο εισιτηριο?Όχι θα το πώ. Μεγάλο μπράβο στην Α3
Η Aegean Airlines, άλλαξε τις ώρες πτήσης της από KRK σε ATH, έτσι ώστε να θα προσγειωνομουν 40 λεπτά μετά την απογείωση της πτησης για Σάμο.
Η μόνη επιλογή που έδινε η σελίδα, διανυκτέρευση στο αεροδρομιο Αθηνών (με δικά μου έξοδα) και το πρωί με την πρώτη πτηση, προς Σάμο.
Γράφω εμαιλ στις 13:00, ότι δεν παίζει να λάβω αυτη την επιλογή, και πρέπει να πετάξω με την απογευματινή πτήση για Σάμο. 14:00 απάντηση, όκ κανένα πρόβλημα, θα πετάξετε μέσω Μόναχο, και θα προλάβεται την πτηση για Σαμο, 15:00 το e-tix ήταν στο εμαιλ μου.
Και όλα αυτά, σε πτήση που θα λάβει χώρα σε 1 1/2 μήνα.
Εχεις δικιο, δεν προσεξα οτι η αλλαγη εγινε τοσο νωρις.Ενιαιο είναι, άλλα η πτηση εφτανε 1750 στην Αθήνα και η επόμενη ηταν 6 το πρωι. Ναι μεν, θα μπορούσα να κλεισω και να ζητήσω επιστροφη χρημάτων, άλλα δεν ξέρω αν θα τα επέστρεφαν τόσο ευκολά.
Πχ η ΛΟΤ με κρέμασε πριν 2 μήνες, με ακυρωση πτήσης, σε ταξιδι που θα λάμβανε χώρα μετά από 30 μέρες.
Ο επίναυλος καυσίμων δεν επιστρέφεται, δες τις αναλυτικές χρεώσεις των λεγόμενων φόρων ή δες πόσοι είναι στην πραγματικότητα οι φόροι αεροδρομίου σε τρίτα sites.Σε πτήση που είχε κλειστεί από Booking.com Σανγκάη-Κωνσταντινούπολη μέσω Αθήνα και την ακύρωσα εγώ μας επιστρέφουν 65,42€ από Juneyao και Aegean το πρώτο σκέλος με τους κινέζους και το 2ο με την Αιγαίου.. Θεωρείτε το ποσό της επιστροφής σωστό δεδομένου ότι οι οι φόροι επιστρέφονται;;