• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Ακυρώσεις, αλλαγές, voucher, επιστροφή χρημάτων

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Όχι θα το πώ. Μεγάλο μπράβο στην Α3

Η Aegean Airlines, άλλαξε τις ώρες πτήσης της από KRK σε ATH, έτσι ώστε να θα προσγειωνομουν 40 λεπτά μετά την απογείωση της πτησης για Σάμο.

Η μόνη επιλογή που έδινε η σελίδα, διανυκτέρευση στο αεροδρομιο Αθηνών (με δικά μου έξοδα) και το πρωί με την πρώτη πτηση, προς Σάμο.

Γράφω εμαιλ στις 13:00, ότι δεν παίζει να λάβω αυτη την επιλογή, και πρέπει να πετάξω με την απογευματινή πτήση για Σάμο. 14:00 απάντηση, όκ κανένα πρόβλημα, θα πετάξετε μέσω Μόναχο, και θα προλάβεται την πτηση για Σαμο, 15:00 το e-tix ήταν στο εμαιλ μου.

Και όλα αυτά, σε πτήση που θα λάβει χώρα σε 1 1/2 μήνα.

paefstra

Member
Όχι θα το πώ. Μεγάλο μπράβο στην Α3

Η Aegean Airlines, άλλαξε τις ώρες πτήσης της από KRK σε ATH, έτσι ώστε να θα προσγειωνομουν 40 λεπτά μετά την απογείωση της πτησης για Σάμο.

Η μόνη επιλογή που έδινε η σελίδα, διανυκτέρευση στο αεροδρομιο Αθηνών (με δικά μου έξοδα) και το πρωί με την πρώτη πτηση, προς Σάμο.

Γράφω εμαιλ στις 13:00, ότι δεν παίζει να λάβω αυτη την επιλογή, και πρέπει να πετάξω με την απογευματινή πτήση για Σάμο. 14:00 απάντηση, όκ κανένα πρόβλημα, θα πετάξετε μέσω Μόναχο, και θα προλάβεται την πτηση για Σαμο, 15:00 το e-tix ήταν στο εμαιλ μου.

Και όλα αυτά, σε πτήση που θα λάβει χώρα σε 1 1/2 μήνα.
Γιατι διανυκτερευση με δικα σου εξοδα? Δεν ηταν ενιαιο εισιτηριο?

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ενιαιο είναι, άλλα η πτηση εφτανε 1750 στην Αθήνα και η επόμενη ηταν 6 το πρωι. Ναι μεν, θα μπορούσα να κλεισω και να ζητήσω επιστροφη χρημάτων, άλλα δεν ξέρω αν θα τα επέστρεφαν τόσο ευκολά.

Πχ η ΛΟΤ με κρέμασε πριν 2 μήνες, με ακυρωση πτήσης, σε ταξιδι που θα λάμβανε χώρα μετά από 30 μέρες.

paefstra

Member
Ενιαιο είναι, άλλα η πτηση εφτανε 1750 στην Αθήνα και η επόμενη ηταν 6 το πρωι. Ναι μεν, θα μπορούσα να κλεισω και να ζητήσω επιστροφη χρημάτων, άλλα δεν ξέρω αν θα τα επέστρεφαν τόσο ευκολά.

Πχ η ΛΟΤ με κρέμασε πριν 2 μήνες, με ακυρωση πτήσης, σε ταξιδι που θα λάμβανε χώρα μετά από 30 μέρες.
Εχεις δικιο, δεν προσεξα οτι η αλλαγη εγινε τοσο νωρις.

adiaforos

Member
Σε πτήση που είχε κλειστεί από Booking.com Σανγκάη-Κωνσταντινούπολη μέσω Αθήνα και την ακύρωσα εγώ μας επιστρέφουν 65,42€ από Juneyao και Aegean το πρώτο σκέλος με τους κινέζους και το 2ο με την Αιγαίου.. Θεωρείτε το ποσό της επιστροφής σωστό δεδομένου ότι οι οι φόροι επιστρέφονται;;
Ο επίναυλος καυσίμων δεν επιστρέφεται, δες τις αναλυτικές χρεώσεις των λεγόμενων φόρων ή δες πόσοι είναι στην πραγματικότητα οι φόροι αεροδρομίου σε τρίτα sites.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.997
Μέλη
39.702
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom