Hayate
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Oπου δεν κανονιζουμε..
- Ταξίδι-Όνειρο
- Hokkaido χειμωνα
Για να προσθεσεις παραδοτεα αποσκευη μετα απο κρατηση με μιλια economy ειναι μονο τηλεφωνικα δεν το θυμαμαι ??
Επιτρέπει διαχείρηση κράτησης με όλες τις επιλογές. Και χρήματα και μιλια.Για να προσθεσεις παραδοτεα αποσκευη μετα απο κρατηση με μιλια economy ειναι μονο τηλεφωνικα δεν το θυμαμαι ??
Ευχαριστώ πολύ .Επιτρέπει διαχείρηση κράτησης με όλες τις επιλογές. Και χρήματα και μιλια.
View attachment 441424
View attachment 441423
Και τι σε εμπόδιζε να πάρεις δύο-τρία αντικείμενα του 1kg και να τα βάλεις μέσα στις τσέπες του μπουφάν σου;
Στα light δεν περιλαμβανεται σακιδιο. Αυτοι μονο στις τσεπες η φορανε τα ρουχαόντως επειδή μου έχει τύχει σε δύο πτήσεις να πουν για ζύγισμα αλλά τελικά ζύγισαν μόνο όσους πήγαν οικειοθελώς πάντα είμαι έτοιμος να αδειάσω τα βαρία από τη βαλίτσα και να τα μεταφέρω στο σακιδιο πλάτης που δε το ζυγίζουν και δεν αναγραφεται καν όριο βάρους
Δεν ανέφερε για light οπότε θεώρησα ότι μιλάμε για κανονικό. Βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατι για λίγα ευρώ να μη βγάλει κάποιος κανονικο εισιτήριο να έχει δυνατότητα μεταφοράς σε άλλη ημερομηνία αν τυχόν γίνει κάτι στην aegean.Στα light δεν περιλαμβανεται σακιδιο. Αυτοι μονο στις τσεπες η φορανε τα ρουχα
Στη Θεσσαλονικη ζυγιζαν οποιον ξεπερνουσε ΚΑΙ το οριο διαστασεων και δεν χωρουσε στο κουτι. Ομως περνουσαν ολες οι σακουλες Τερκενλη ανετα.
Γιατι στη Θεσσαλονικη μπορεις να χωσεις το υπερβαρο σε σακουλα Τερκενλη και να περασει.Δεν ανέφερε για light οπότε θεώρησα ότι μιλάμε για κανονικό. Βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατι για λίγα ευρώ να μη βγάλει κάποιος κανονικο εισιτήριο να έχει δυνατότητα μεταφοράς σε άλλη ημερομηνία αν τυχόν γίνει κάτι στην aegean.