• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Ακυρώσεις, αλλαγές, voucher, επιστροφή χρημάτων

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
περνας ανετα!.μπορεις να εχεις και + μια σακουλα με καλτσουνακια!..( προσεχε ομως μην εχεις τπτ σε υγρο μεσα στη βαλιτσα..ρακη ας πουμε..:twisted:
Σε ευχαριστω!
Οχι ενταξει δεν θα μεταφερω ρακι σε αυτο το ταξιδι εξαλου ειμαι φοιτητης στο ηρακλειο οποτε κανω πολλες φορες αυτο το δρομολογιο με καραβι... :)

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Σε ευχαριστω!
Οχι ενταξει δεν θα μεταφερω ρακι σε αυτο το ταξιδι εξαλου ειμαι φοιτητης στο ηρακλειο οποτε κανω πολλες φορες αυτο το δρομολογιο με καραβι... :)
εννοείτε οτι μπορεις να παρεις lap-top εκτος βαλιτσας στη θηκη του κρεμαστό στον ώμο .

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Αυτο ειναι σιγουρο?
Αν ναι με σωνεις θα μπορω να χω μαζι μου τις σημειωσεις απο τα μαθηματα οταν ανεβω και δεν θα χρειαστει να κουβαλαω τετραδια...

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Σ
Αυτο ειναι σιγουρο?
Αν ναι με σωνεις θα μπορω να χω μαζι μου τις σημειωσεις απο τα μαθηματα οταν ανεβω και δεν θα χρειαστει να κουβαλαω τετραδια...
σιγουραρα!!!!

stgn

Member
Ωραία, οπότε πάω με την χειραποσκευή και την τσάντα της μηχανής. Παει αυτό, μου έφυγε ένα αγχος.
Μια ερώτηση ακόμα, μέσα στη χειραποσκευή επιτρέπεται να έχω οδοντόκρεμα και αποσμητικό spray τύπου axe/adidas?

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Στο ειδικό σακουλάκι (θα το βρεις στο αεροδρόμιο) και θα πρέπει να είναι μέχρι 100ml.
εεε αγορασετα και συ απο Χιο ( πας ειπαμε ε?) μην τα κουβαλας απο Αθηνα γιατι θα σε βαλουν να ανοιξεις τη βαλιτσα και θα ψαχνουν... Α και κατι κουλο... με την κορη μου ταξιδεύαμε και ειχε υγρο φακών , το μπουκαλι ηταν 200ml αλλα δεν ηταν γεματο ειχε πολυ λιγο για 5-6 φορες...και το κρατησαν! γιατι το μπουκαλακι εγραφε 200ml... αλαλουμ!!! οπως και τα κοριτσια να αποφευγουν να εχουν κρεμες προσώπου μαζι..τις κρατανε σιγουρα!
ΥΓ η απαντηση για τον αλλο φιλο που ξεκινησε την συζήτηση ..σορρυ

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Α και κατι κουλο... με την κορη μου ταξιδεύαμε και ειχε υγρο φακών , το μπουκαλι ηταν 200ml αλλα δεν ηταν γεματο ειχε πολυ λιγο για 5-6 φορες...και το κρατησαν! γιατι το μπουκαλακι εγραφε 200ml... αλαλουμ!!! οπως και τα κοριτσια να αποφευγουν να εχουν κρεμες προσώπου μαζι..τις κρατανε σιγουρα!
Τι αλαλούμ? Αυτοί είναι οι κανόνες για τα υγρά στην χειραποσκευή

• Τι επιτρέπεται να μεταφέρετε στην χειραποσκευή σας:
    • Υγρά σε δοχεία χωρητικότητας μέχρι 100 ml ανά συσκευασία. Οι συσκευασίες αυτές θα πρέπει να χωρούν σε μία διαφανή επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα, μέγιστης χωρητικότητας 1 λίτρου. Επιτρέπεταιμία μόνο τέτοια σακούλα ανά επιβάτη, που θα πρέπει να είναι κλειστή και θα παραδίδεται ξεχωριστά στον Έλεγχο Χειραποσκευών για εξέταση.
    • Υγρά φάρμακα και διατροφικά είδη που σας είναι απαραίτητα κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας μπορούν να μεταφερθούν στην χειραποσκευή σας. Μπορεί όμως να σας ζητηθεί να αποδείξετε ότι είναι απαραίτητα για το ταξίδι.
    • Αγοραζόμενα είδη από τα καταστήματα των αεροδρομίων (Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών). Αυτά τα είδη θα πρέπει να τοποθετούνται σε ειδική σφραγισμένη σακούλα, η οποία θα διατίθεται από τα εν λόγω καταστήματα και την οποία δεν πρέπει να ανοίξετε προτού περάσετε τον έλεγχο χειραποσκευών, αλλιώς το περιεχόμενό της μπορεί να κατασχεθεί στο Σημείο Ελέγχου. Εάν πρόκειται να κάνετε μετεπιβίβαση σε άλλο αεροδρόμιο της Ευρωπαικής Ενωσης, καθώς και στην Νορβηγία, Ελβετία και Ισλανδία μην ανοίξετε τη σακούλα πριν το Σημείο Ελέγχου στο αεροδρόμιο μετεπιβίβασης ή στο τελευταίο αεροδρόμιο, εφόσον περνάτε από περισσότερους του ενός σταθμού μετεπιβίβασης. Όλα αυτά τα υγρά είναι επιπλέον των προαναφερθεισών ποσοτήτων στην επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα.

• Το προσωπικό ασφαλείας είναι υποχρεωμένο να σας ζητήσει να αποχωρισθείτε τα υγρά προϊόντα που δεν πληρούν τους όρους του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού. Τα αντικείμενα αυτά θα ανακυκλώνονται ως άχρηστα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom