tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Το συστημα της Booking κανει ολους τους αριθμους καρτων δεκτους. Δεν εξεταζει αν εχουν χρηματα, αν ειναι κλεμμενες, ακυρωμενες κλπ. Ο ελεγχος γινεται απο το ξενοδοχειο (συνηθως 10-15 μερες πριν την αφιξη ή νωριτερα ή αργοτερα ή ποτε)υπαρχουν μερικα πραγματα που δεν καταλαβαινω με το booking.
Κατ'αρχας οσες φορες εχω κλεισει απο εκει με δωρεαν ακυρωση, βαζω καρτα αδεια, χωρις ευρω τσακιστο μεσα, παντα γινεται δεκτη, ποτε δεν εχω θεμα.
εκλεισα προσφατα ενα με 10% χρεωση την ΩΡΑ ΤΟΥ BOOKING. Εβαλα την καρτα της προηγουμενης μισθοδοσιας μου, με 3 ευρω μεσα (το 10% ηταν γυρω στα 7 ευρω) και παλι εγινε δεκτη. Πώς εγινε αυτο?
Δεν εξασφαλιζονται, αν δεν εχει χρηματα η καρτα δεν μπορουν να τη χρεωσουν.Επισης αναφερει οτι σε περιπτωση ακυρωσης θα χρεωθω αλλο ενα 10% (αυτο δεν το επιλεγω ακομα γιατι το θελω το δωματιο!). Πώς θα μου το χρεωσουν με αδεια καρτα?
Γενικα, δεν εχω θεμα με το να δωσω 10 ευρω,ας πουμε, αλλα αναρωτιεμαι πώς εξασφαλιζονται αυτοι?
Μπορει να επικοινωνησουν, μπορει και οχι. Εχουν το δικαιωμα να τα διεκδικησουν δικαστικα αλλα για ποσο 10 ευρω κανεις δεν μπαινει σε αυτη τη διαδικασια.Εκεινη την στιγμη δεν ειχα αλλη καρτα διαθεσιμη, ειδα την ευκαιρια και τη βούτηξα! Εαν τελικα την ακυρωσω, αυτοι δε θα λαβουν τα χρηματα. Θα επικοινωνησουν γραπτως μαζι μου να τους τα στειλω?
Ναι ειναι πολυ πιθανο. Βεβαια θα σου ερθει mail που θα σου ζηταν αλλη καρτα ή εναλλακτικο τροπο εγγυησης. Αν δεν απαντησεις μεσα στο καθορισμενο χρονικο διαστημα, το ξενοδοχειο διατηρει το δικαιωμα να ακυρωσει την κρατηση (ακομα και σε αυτην την περιπτωση ομως μπορει να μην προβει σε ακυρωση). Προσοχη! Μετα τις 18:00 της ημερας αφιξης η κρατηση ακυρωνετε αυτοματα (χωρις να περιμενουν να απαντησεις) και τοτε υπαρχει πιθανοτητα πραγματικα να μεινεις ξεκρεμαστη.Τελος, δεν καταλαβαινω το συστημα με την προεγκριση της καρτας πριν την αφιξη. Υπαρχει περιπτωση , δηλαδη, το ξενοδοχειο που εδω και μηνες εχω κλεισει, λιγες μερες πριν παω να δει αν ειναι γεματη η καρτα και αν οχι, να φαω ακυρο και να μεινω ξεκρεμαστη?
Μεχρι σημερα, δε μου εχει συμβει κατι τετοιο, αλλά παντα παω με το αγχος