• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ακυρωσατε διακοπες στο εξωτερικο λογω της γριπης των χοιρων ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zaniko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπρόβνικ
Ταξίδι-Όνειρο
Νοτια Αμερικη-Ανδεις
Πλέον υπάρχουν κρούσματα σε πάνω από 70 χώρες (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα). Επικίνδυνο είναι το ταξίδι σε μια χώρα όπου το σύστημα πρόληψης και υγείας εκεί είναι γενικά υποβαθμισμένα και δεν αντιμετωπίζονται τα περιστατικά όπως πρέπει....
Εεετσι! Περι πανδημίας τα χε πεί και ο/η cakenet.;) Τι στην Ελλάδα τι αλλού πια;( εκτός κι αν μείνετε εδώ για το φοβερό σύστημα υγείας:haha::haha::haha:)

"Η μόνη αλήθεια είναι ότι τα ταξίδια για το Μεξικό είναι φθηνότερα από ποτέ! :shock:"
Αντε λοιπόν Yorgo και Efi.hania και όσοι τραβήξετε για Μέχικο, φάτε πιέτε:bleh: και για όλο το σάϊτ μας. Φέρτε όσα ευρά περισσέψουν πίσω, να μας κεράσετε φραπεδιά με διηγήσεις για "επικίνδυνες αποστολές":clap::clap::clap:

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
δυστυχως...αναβαλετε κι απο μας το Μεξικο.προς το παρων αντικαθιστατε απο μια βολτα στα νησια μας με μεγαλη παραια με τη λεσχη φουσκωτων.καλη παρηγορια...!!!

getxowoman

Member
Θανο εγω λεω πιο πολυ κινδυνευεις απο τον ηλιο! Βλεπεις εμεις που κατεβηκαμε απο τα βορεια,τα παιξαμε με τον ηλιο,παρε μαζι ενα αντιλιακο,ενα after sun και ολα μια χαρα! Και επειδη ειχα διαβασει σε αλλο ποστ που ρωταγες για τη μασκα,δεν εχω δει κανενα με μασκα,ουτε τους ιαπωνες και αυτο ειναι κατι πρωτακουστο!!

ANEL

Member

γιατί να ακυρώσεις?εδώ με τόσους τουρίστες όπου και να πας το ίδιο δεν είναι?εγώ πάντως ούτε που το σκέφτομαι.θα πάω κανονικά και μάλιστα δεν βλέπω την ώρα.άλλωστε όπως έλεγε και η σοφή :clap:γιαγιά μου:'όποιου του μέλλει να πνιγεί,ποτέ του δεν πεθαίνει'.:cool::cool:

zaniko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπρόβνικ
Ταξίδι-Όνειρο
Νοτια Αμερικη-Ανδεις

Vylker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Τόκυο
Θα φάω τις ζαρτιέρες μου!!:clap: :haha:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
thanosth τι ειναι αυτα που γραφεις??
ΝΤΡΟΠΗ.!!!:haha:
Ο κοσμος ραμπλαρει ανετος και χαλαρος στους δρομους και τις πλατειες και
χαιρετε αυτη την πολη χωρις ιχνος φοβου.
Ειχε αρκετο τουρισμο τωρα που πηγαμε,και μαλλον η γριππη φοβισε τους
"παντα κατα φαντασια ασθενεις"που φοβουνται και τον ισκιο τους.

Παρε σακκιδιο φωτογραφικη μηχανη και πηγαινε.:p
Και μη φοβασαι τιποτα.
Οσο ημουν εκει κανεις δεν φτερνιστηκε,ειχα το νου μου.:rolleyes::haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ντροπή κι από μένα, Θάνο. Η γρίπη σκορώνει λιγότερους κι από το ...κρύωμα, είναι γελοίο και που το συζητάμε. Το πιθανότερο είανι ότι και να την κολλήσεις δε θα το καταλάβεις καν. Άσε που με 500 κρούσματα σε 40 εκατομμύρια πληθυσμό, η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που έχει κολλήσει στην Ισπανία είναι: 0,00125%. Δηλαδή κατά 99,99875% δε θα κολλήσεις καν, άσε που κι αν κολλήσεις απλά θα πάρεις τα φαρμακάκια σου και θα πρέπει να είσαι σε σχετική καραντίνα, τίποτε το θανατηφόρο.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
καλά, πως κάνετε ετσι? :haha:

ενα αστείο εγραψα!:bleh:

απόψε ήδη προ-βαρκελωνιστηκα/φτιάχτηκα για τα καλά απολαμβάνωντας τους Ojos de Brujo΄"ζωντανά" σε συναυλια
Ισπανόφιλοι και βαρκελωνόπληκτοι της Αττικής, σας συνιστώ να τους επισκεφτείται...
Εδώ έδωσαν ρέστα!!!:clap::cool:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος