• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ακυρωσατε διακοπες στο εξωτερικο λογω της γριπης των χοιρων ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tony_gr

Member
Εγώ και τα κουνούπια μου θα πάμε παρέα πάντως... Άμα σε κυνηγάει η μαλάρια, τι να σου κάνει η γριπούλα;;; :D :bleh:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Εγω παντως δεν το ακυρωσα το ταξιδι μου ξια Ινδια-Νεπαλ!
Το άλλο ζευγαρι που ηταν να παμε μαζι,το ακυρωσε και τωρα το μετανιωσε κιολας..
Να σας πω και το άλλο? Σε τουριστικη χωρα ζουμε,τοσοι ξενοι ερχονται-που ταξιδευουν πολυ-τι πρεπει να κανουμε? Να κλειστουμε σπιτια μας?

neraida

Member
οκ παιδια εχετε δικαιο οπως τα βλεπετε τα πραγματα..

απλα γνωμη μου ειναι πως αλλο ειναι να πηγαινεις σε μια οποιαδηποτε χωρα και αλλο να πηγαινεις στην πηγη του κακου..

επισης πιστευω οτι αν εισαι εξω απο το χορο (ταξιδι προς Μεξικο) μπορει κανεις να λεει πολλα πραγματα..

οκ υπαρχουν μερικοι που φοβουνται, μερικοι αλλοι που δεν φοβουνται τιποτα, σεβαστα εκ μερους μου και τα δυο..

εγω απλα φοβηθηκα για το ταξιδι προς Μεξικο μετα απ' ολα αυτα...

varioAthens

Member
οκ παιδια εχετε δικαιο οπως τα βλεπετε τα πραγματα..

απλα γνωμη μου ειναι πως αλλο ειναι να πηγαινεις σε μια οποιαδηποτε χωρα και αλλο να πηγαινεις στην πηγη του κακου..

επισης πιστευω οτι αν εισαι εξω απο το χορο (ταξιδι προς Μεξικο) μπορει κανεις να λεει πολλα πραγματα..

οκ υπαρχουν μερικοι που φοβουνται, μερικοι αλλοι που δεν φοβουνται τιποτα, σεβαστα εκ μερους μου και τα δυο..

Δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι ή να αιτιολογείς γιατί ακύρωσες το ταξίδι σου!
Έτσι ένιωσες και έτσι έπραξες! Σε μας δεν πέφτει λόγος!
Και τελικά (όπως έχω ξαναπεί παραπάνω) κάθε εμπόδιο για καλό!

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
[/QUOTE]

Εξω απο τον χορο... ολοι ξερουμε να λεμε! Κι εγω θα προβληματιζομουν παρα πολυ και ενδεχομενως να μην πω σιγουρα θα αλλαζα προορισμο, γιατι να ακυρωσω τελειως ταξιδι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!:lol::lol::lol:

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ρε σεις, τι έξω από το χορό? Σιγά τα ωά!
Θα πας στο Μεξικό, θα πλένεις τα χέρια σου συχνότερα, θα κάθεσαι στον ήλιο και θα περάσεις τέλεια. Δηλαδή 120 εκατομμύρια Μεξικανών τι κάνουν?
Στο Λ.Α. που ήμουν τον περασμένο μήνα και που είναι τίγκα στους Μεξικάνους που πηγαινοέρχονται καθημερινά, όλα πάνε μια χαρά. Και τα σινεμά λειτουργούν και τα εστιατόρια και το μετρό και κανείς δεν ασχολείται. Και οι ΗΠΑ είναι η δεύτερη χώρα μετά το Μεξικό σε κρούσματα και θανάτους.
Δηλαδή πηγή του κακού δεν είναι η Ινδία, η Αφρική και τόσες άλλες χώρες για ένα σωρό άλλες αρρώστειες που είναι πολύ πιο θανατηφόρες? Και όμως πάμε. Νομίζω ότι έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα. Μεθαύριο που θάχουμε πολλά κρούσματα εδώ τι θα κάνουμε? Στο φεγγάρι θα πάμε?

Vylker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Τόκυο
Εμένα πάλι αυτη η γρίπη των χοίρων με ταλαιπώρησε 2 βδομαδούλες κ αυτό ήταν... πως κάνετε έτσι? :clap::haha::bleh:

* Για Μεξικό να πω την αλήθεια κ γώ θα το σκεφτόμουν

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Σημασια εχει που θα πας ταξιδι!!:clap:
Απο εκει κι επειτα ο προορισμος μονο αλλαζει...
Να περασεις καλα και να μας ερθεις γεματη πληροφοριες!!

Vylker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Τόκυο
Αρχίζω να ανυσηχώ πάντως με όλα αυτά, Αύγουστο ήθελα να πάω Αίγυπτο και με τις κολοιώσεις των χοίρων και πτηνών το σκέφτομαι τώρα..

DAVID

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
εγώ ακύρωσα για Ν ΜΕΧΙΚΟ-ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ γιατί τα έπαιξε η παρέα. Πάντως πριν ένα μήνα που το έψαχνα μέσω μεξικάνικου πρακτορείου η τιμή που μου έδωσαν για 17 μέρες -ξεναγό -ξενοδοχειο-οχι φαγητό-όχι εσωτερικές πτήσεις-όχι διεθνή πτήση- ήταν 3.700 δολ.Καθόλου φτηνά

neraida

Member
εγώ ακύρωσα για Ν ΜΕΧΙΚΟ-ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ γιατί τα έπαιξε η παρέα. Πάντως πριν ένα μήνα που το έψαχνα μέσω μεξικάνικου πρακτορείου η τιμή που μου έδωσαν για 17 μέρες -ξεναγό -ξενοδοχειο-οχι φαγητό-όχι εσωτερικές πτήσεις-όχι διεθνή πτήση- ήταν 3.700 δολ.Καθόλου φτηνά
:shock::shock:ε οχι ! οχι!! παω και περναω καλυτερα χωρις αυτους και με λιγοτερα!! ε οχι και παλι!!:shock:

oneway

Member
Πλέον υπάρχουν κρούσματα σε πάνω από 70 χώρες (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα). Επικίνδυνο είναι το ταξίδι σε μια χώρα όπου το σύστημα πρόληψης και υγείας εκεί είναι γενικά υποβαθμισμένα και δεν αντιμετωπίζονται τα περιστατικά όπως πρέπει....

Η μόνη αλήθεια είναι ότι τα ταξίδια για το Μεξικό είναι φθηνότερα από ποτέ! :shock:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie