connosp
Member
Paris
Ούτε κατά διάνοια δεν ισχύει αυτό που λες, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα ελληνικά ξενοδοχεία (ανεξαρτήτως κατηγορίας) ψηφίζονται από χιλιάδες τουρίστες ως τα κορυφαία σε ικανοποίηση πελατών πανευρωπαϊκά. Κάθε χρόνο! Και με την ψαλίδα να ανοίγει. Ειδικά με τα Κανάρια δεν υπάρχει καμία μα καμία σύγκριση.Οπότε τι άλλο μένει, να μην πλησιάζουμε τα 5στερα ξενοδοχεία, που σε σύγκριση με παροχές που δίνουν στα Κανάρια, Τουρκια και Ταϊλάνδη θα πρεπε να θεωρούνται μοναστερα. »
ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ιουνιο εχει και με 368! 4-11 ιουνιου
Δεν πάνε καθόλου καλά. Και αυτό με πρωινό με πλαστικά πιάτα και μαχαιροπήρουνα, δεν μπορώ να το καταλάβω.ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
Από την άλλη τα ξενοδοχεία στο Μανχάτταν έχουν ξεφύγει τελείως, καμία σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.
Έχει και με 236 ευρώ 30 Μαϊου-10 Ιουνίουιουνιο εχει και με 368! 4-11 ιουνιου
Ειναι αυτο που λεει ενας φιλος: πασχιζεις στην Ευρωπη για λιγοτερα απορριματα, λιγοτερη καταναλωση ενεργειας και πας ΗΠΑ, βλεπεις πως ζουν και καταλαβαινεις οτι ειναι ενα βαρελι διχως πατο και τελειως αχρηστο να προσπαθεις.Δεν πάνε καθόλου καλά. Και αυτό με πρωινό με πλαστικά πιάτα και μαχαιροπήρουνα, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Την αηδία με το χάρτινο καλαμάκι πάντως δεν έτυχε να τη δω σε καμία χώρα εκτός ΕΕ.Δεν ξέρω αν ισχύει καν σε όλη την ΕΕ.Ειναι αυτο που λεει ενας φιλος: πασχιζεις στην Ευρωπη για λιγοτερα απορριματα, λιγοτερη καταναλωση ενεργειας και πας ΗΠΑ, βλεπεις πως ζουν και καταλαβαινεις οτι ειναι ενα βαρελι διχως πατο και τελειως αχρηστο να προσπαθεις.
Φυσικα και ειναι ματαιο. Η Περιφερεια Αττικης ομολογει στα στατιστικα της οτι δεν ανακυκλωνει πλαστικο ενω κοροιδευει τον κοσμο ζητωντας πλαστικο για ανακυκλωση. Οι δε μπλε καδοι συλλεγονται με τους πρασινους.Την αηδία με το χάρτινο καλαμάκι πάντως δεν έτυχε να τη δω σε καμία χώρα εκτός ΕΕ.Δεν ξέρω αν ισχύει καν σε όλη την ΕΕ.
Κ μιλά ένας άνθρωπος που από παιδί που ήμουν κ υπήρχαν ελάχιστα σημεία ανακύκλωσης σε όλο το νομό Αττικής,τρέχαμε να τα βρούμε ν'ανακυκλώσουμε,μην πετάξουμε ό,τι μπορούμε, που πάει όσο επιτρέπει ο χώρος κ ο χρόνος σε χώρες εξωτερικού με ΙΧ,πλοία αν γίνεται ν'αποφύγει αεροπλάνο...
Ίσως κ μάταιος κόπος.
Φυσικα και ειναι ματαιο. Η Περιφερεια Αττικης ομολογει στα στατιστικα της οτι δεν ανακυκλωνει πλαστικο ενω κοροιδευει τον κοσμο ζητωντας πλαστικο για ανακυκλωση.