Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

iAkis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Τα Αθηναϊκά θέατρα έβγαλαν προσφορά 1+1 εισιτήριο για τον Μάκη στις παραστάσεις μέχρι τις 17/12.
Ο εκπτωτικός κωδικός είναι makis

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Είδα χτες το ''Λεωφορείο ο πόθος'' στο θέατρο Προσκήνιο. Συγκλονιστική παράσταση, τόσο σκηνοθετικά όσο και ερμηνευτικά. Ειδικά η Αλεξία Καλτσίκη ήταν καθηλωτική ως Μπλανς.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Εγω είδα τα 170 τετραγωνικά του Τσουρή και το "Θέλω να σου κρατάω το χέρι" με την Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη.
Πολύ καλά και τα δύο, τα προτείνω, ειδικά το δεύτερο - το οποίο σταματάει αρχές του νέου έτους.
Ίσως για το 170 τετραγωνικά να περίμενα κάτι παραπάνω μιας και διάβαζα διθυραμβικά σχόλια.

varioAthens

Member
Ειδα το «Μια Αλλη Θηβα» και μου αρεσε παρα πολυ… Καταπληκτικος ο Καπουρανης και πιο «στρωτη» σκηνοθεσια απο τα προηγουμενα δυο που παρακολουθησα (Αρτουρο & Καλα εσυ σκοτωθηκες νωρις), αρα πιο «φιλικο» σε μεγαλυτερο κοινο.

Spark

Member
Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Όπως κάθε χρόνο, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προσφέρει στιγμές χριστουγεννιάτικης μαγείας σε όλες και όλους και μοιράζεται τη χαρά, τη ζεστασιά και την ελπίδα των γιορτών σε έναν χώρο που έχει πλέον καθιερωθεί ως ο πιο αγαπημένος εορταστικός προορισμός της πρωτεύουσας για εκατομμύρια επισκέπτες.

Το Παγοδρόμιο στο Κανάλι, το Φεστιβάλ Φωτιστικών Εγκαταστάσεων στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα Σιντριβάνια που χορεύουν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα στην Αγορά και τα 80 φωτισμένα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού, η λαμπερή γιορτή της φωταγώγησης την 1η Δεκεμβρίου και η πάντα εντυπωσιακή εκδήλωση την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όλα συνθέτουν ένα ευφάνταστο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Πάνω σε αυτό το φόντο, ξεδιπλώνεται ένα πλούσιο πρόγραμμα που έχει κάτι για τον καθένα: συναυλίες, παραστάσεις και προβολές ταινιών για όλη την οικογένεια, DJ sets, πατινάζ, παιχνίδια, εργαστήρια, happenings, είναι μερικά μόνο από αυτά που θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα πραγματικά ξεχωριστά για όλους!

Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται είτε με ελεύθερη είσοδο είτε με πολύ προσιτό εισιτήριο.
1η Δεκεμβρίου στις 19.00: Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει
Είσοδος ελεύθερη
Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Apostolosm

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική!
Καλησπέρα!
Μετά από πολλά χρόνια κατεβαίνω αυτό το ΠΣΚ Αθήνα για βόλτα.

Στις μέρες αυτές θέλουμε να δούμε και ένα θέατρο, κυρίως κωμωδία !

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο που να αξίζει ;;

Spark

Member
Καλησπέρα!

Μια παράσταση κωμική με νέους ηθοποιούς που αρέσει είναι:
"Μαύρη Σαμπούκα" του Τόλη Παπαδημητρίου στο Θέατρο Πόλη, είναι ένα οικοδ τετράγωνο κάτω από την πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Είδα χτες την παράσταση Linda στο θέατρο επί Κολωνώ και μου άρεσε πάρα πολύ. Πολύ δυνατές ερμηνείες, ειδικά από την Κατερίνα Λέχου και τη Νεφέλη Κουρή, και ένα έργο που πραγματεύεται δύσκολα και σκληρά θέματα και μεταδίδει την ασφυξία και τη ματαίωση που νιώθει μια γυναίκα προσπαθώντας να χωρέσει στα κουτάκια της κοινωνίας.

Είναι μια παράσταση που σε ''ακολουθεί'' και μετά, πολύ δυνατή.

varioAthens

Member
Καλησπέρα!

Ειδα εχτες το «Παρτυ της Ζωης μου» με την Ραντου. Δεν ειναι αμιγώς κωμωδια αλλα ακροβατει αναμεσα στο δραματικο και το κωμικο στοιχειο, αλλου προβληματιζεσαι και αλλου γελας. Η Ραντου δινει μια δυνατη ερμηνεια.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 12.00 έως την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 23.59, τα εισιτήρια για πέντε νέες παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, θα είναι διαθέσιμα μόνο με 10€.

Συγκεκριμένα, η προσφορά αφορά τις ακόλουθες παραστάσεις:

Εθνικό Θέατρο :: TicketServices.gr

Apostolosm

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική!
Update:
4 γεμάτες μέρες στην Αθήνα, πέρασαν εξαιρετικά με βόλτα στο κέντρο ( Θησείο, Μοναστηράκι, πλάκα , ακρόπολη, Αναφιώτικα και τριγύρω ), Τελεφερίκ για τον λόφο Λυκαβηττόυ όπου εντυπωσιάστηκα σαφώς με τη θέα όσο και με την old school αρχιτεκτονική κάποιων πολυκατοικιών στο Κολωνάκι και γενικότερα με το vibe της περιοχής.
Για φαγητό κάτσαμε για burger-πιτσα στο ΣΤΗΒΣ Α.Ε στο μεταξουργείο, ποιοτικότατος μοσχαρίσιος κιμάς και καλές μερίδες !
Φάγαμε και ένα τυλιχτό στον Λευτέρη τον πολίτη- μικρό αλλά τίμιο.
Τελευταία μέρα γυρισαμε και λίγο Αιγάλεω .

Στο δρόμο της επιστροφής αποφασίσαμε να αφιερώσουμε και 2 μέρες στην Ναυπακτο όπου θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν γυρίσω .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom