Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Το να θέλει κάποιος να υπερασπιστεί τον λόγο του και τις απόψεις του είναι απόλυτα θεμιτό και κατανοητό!Δεν ήθελα να θίξω κανέναν, οπότε νομίζω ότι οφείλω μία δημόσια συγγνώμη:
Ανοιχτή επιστολή προς Άνδρες Κουτσομπόληδες:
Αγαπητοί άνδρες κουτσομπόληδες,
Με την παρούσα επιθυμώ να ζητήσω συγγνώμη για το απαράδεκτο γεγονός ότι δε σας συνάντησα με την ίδια συχνότητα στα 40 μου χρόνια όσο τις γυναίκες συναδέλφους σας και ως εκ τούτου αμφισβήτησα την ύπαρξή σας ή τέλος πάντως έγραψα ότι δεν ασχολείστε τόσο όσο οι γυναίκες στο κουτσομπολιό. Είμαι βέβαιος πως υπάρχετε, το παλεύετε και πως είστε εξίσου καλοί στο κουτσομπολιό, αν όχι και καλύτεροι, επουδενί επιθυμούσα να σας μειώσω, συγχωρήστε την άγνοιά μου, είναι που δε σας συνάντησα. Με μεγάλη χαρά θα δώσω το παρόν σε οποιαδήποτε συνάντησή σας εφόσον προσκληθώ προκειμένου να διαπιστώσω εκ του σύνεγγυς το κουτσομπολικό σας ταλέντο, διαμένω μάλιστα σε περιοχή με εξαιρετικές συγκοινωνίες, επομένως οποιαδήποτε τοποθεσία είναι αποδεκτή για μένα (πληζ όχι Γλυκά Νερά, ταλαιπωρήθηκα πολύ προχτές). Δέχομαι ταπεινά πμ, οποιαδήποτε πρόσκληση θα γίνει δεκτή.
Και πάλι απολογούμαι,
Το να χρησιμοποιεί ειρωνεία όμως για να το κάνει, δείχνει απόλυτη απαξίωση προς τον συνομιλητή του και στην προκειμένη περίπτωση μέλος του φόρουμ και συμμετέχοντα στη συζήτηση.
Με τις υγείες σουΥΓ. Το γραμμα συγγνωμη ηταν το κατι αλλο.Πραγματικα μου φτιαξε τη μερα.