Συνήθως το κουτσομπολιό γίνεται από τις γυναίκες και συνήθως για τις γυναίκες. Οι άντρες ούτε τόσο ελκυστικό στόχο αποτελούν, ούτε κουτσομπολεύουν τόσο, ασχολούνται με άλλα.
Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες ψιλοχ...καν. Από την παιδική ηλικία το βλέπεις, άλλα τους απασχολούν, όχι τι φόρεσε η τάδε, με ποια τα έχει ο άλλος κι αν τρώει παντόφλα ο παραδίπλα. Ακριβώς επειδή δεν τους νοιάζει κιόλας τι λένε οι γυναίκες, ασχολούνται κι αυτές λιγότερο μαζί τους. Δεν ξερω κάποιον φίλο που να έχει ασχοληθεί με το κουτσομπολιό, μπενάκης-βγενάκης.
Όχι δεν είναι "σαν να εννοώ" αυτό που έγραψες. Εννοώ αυτό που έγραψα, όχι κάτι άλλο. Μπορείς να μου υποδείξεις πού έγραψα ότι οι γυναίκες είναι αργόσχολες; Ή πού έγραψα ότι το μόνο που έχουν ως ασχολία είναι να κουτσομπολεύουν; Ένα quote βρε αδερφέ. Μου αποδίδεις σχόλια που δεν έκανα.σαν να εννοείς ας πούμε ότι οι γυναίκες είναι οι αργοσχολες οι οποίες το μόνο που έχουν ως ασχολία είναι να κουτσομπολευουν..
Καμία αντίρρηση απολύτως, ούτε έγραψα ότι είναι έμφυτο και φυσικά συμφωνώ πως έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγαλώνει μια κοινωνία τα παιδιά (το πώς τα μεγαλώνει στην ελληνική κοινωνία να το συζητήσουμε αν θες, ενδιαφέρον θα έχει). Πού είδες να γράφω κάτι αντίθετο;είναι πως μεγαλώνει μια κοινωνία τα παιδιά!! Δεν έχουν από έμφυτο τα κορίτσια να τους νοιάζουν τα ρούχα!!
Λυσσαμε οι αντρες αν καποιος αρεσει στις γυναικες? Δεν το εχω δει ποτε μου μα ποτε... Εκτος αν τα λενε σε σας, βρε λες να τα λενε σε σας? Εγω παντως θυμαμαι οταν πηγαιναμε για καμακι στα τουρισταδικα αν εβγαζε κανενας απο την παρεα γκομενα μονο που δεν του το βγαζαμε απο το παντελονι να αυτωσει. Και εννοειται οτι δεν μας πειραζε να μας αφησει μονους αντιθετως θα τον βριζαμε αν δεν το εκανε. Αντιθετως αν εβγαζε καποιος απο μας καμια επρεπε να ζευγαρωσει και την φιλη της με καποιον απο την παρεα γιατι δεν γινοταν να την αφησει μονη της μαλλον επειδη θα ζηλευε απλα δεν μας το ελεγαν ! Και φυσικα παντα υπηρχε ο μαλακας που θα τα εκανε ολα μπαχαλο οχι απο ζηλια αλλα απο μαλακια! Eνταξει οχι παντα αλλα πολλες φορες. Γενικοτερα υπαρχει αλληλεγγυη και στα δυο φυλα απλα τελειως αντιθετη...Καλέ οι άνδρες όταν βλέπουν κάποιον να αρέσει πολύ στις γυναίκες λυσσάνε! Γιώργο... μήπως είσαι ο πιο όμορφος και κουτσομπολεύουν εσένα ;
Δε μου έχει τύχει. Ίσα-ίσα θα σου έλεγα ότι όταν κάποιος ρίχνει καμία φοβερή τύπισσα όλοι είναι στο "μπράβο ρε μεγάλε", οι φίλες μου μου λένε ότι οι γυναικείες φιλίες είναι πολύ πιο δύσκολες. Δεν το έχω συζητήσει με ΟΛΕΣ τις φίλες μου, αλλά όσες φορές έχει συζητηθεί το γενικό consensus είναι οι γυναίκες είναι πιο ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Αλλά δεν έχει και πολύ σχέση με το θέμα Αθήνα vs Επαρχία (όπου το θέμα ήταν αν το κουτσομπολιό είναι ανασταλτικός λόγος για να ζήσει κανείς στην επαρχία, όπου η απάντησή μου είναι όχι για μένα προσωπικά και γενικώς νομίζω ότι τους άνδρες τους επηρεάζει λιγότερο).Καλέ οι άνδρες όταν βλέπουν κάποιον να αρέσει πολύ στις γυναίκες λυσσάνε!
Εντελώς καθόλου και νορμάλ είμαι εγώ και ένα μέλος της πιο κοντινής μου παρέας παίζει να είναι και στο τοπ-5 ωραιότερων ανδρών που έχω δει οπουδήποτε, δεν έχω δει ζήλια από κανέναν προς αυτόν.Γιώργο... μήπως είσαι ο πιο όμορφος και κουτσομπολεύουν εσένα ;
Νομίζω στο συγκεκριμένο πλαίσιο σημαίνει μέρη που δεν αποφέρουνΤι σημαινει μερη χωρις "ειδικο βαρος";
Αν και δεν θα ήθελα να ξεφύγουμε από το πλαίσιο του συγκεκριμένου thread, στην Ελλάδα τεράστια προβλήματα υποδομών (π.χ αποχετευτικό), που δυστυχώς χρονίζουν, υπάρχουν και σε άκρως τουριστικές περιοχές!Νομίζω στο συγκεκριμένο πλαίσιο σημαίνει μέρη που δεν αποφέρουν
α) σημαντικό κέρδος (πχ τουριστικές περιοχές)
β) πολλές ψήφους (ή έστω να είναι ψηφοθηρικά σημαντικές πχ μονοεδρικές)
γ) δε διαθέτουν ιδιαίτερα μεγάλη μιντιακή προβολή (αν και συνήθως αυτά συμπίπτουν με το α )
Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών είναι σαφώς πιο αδικημένοι. Αν χαλάσει το αποχετευτικό στην τάδε τουριστική περιοχή γίνεται αγώνας να φτιαχτεί, αν χαλάσει στο χωριό μου, νταξ όταν βρεθεί χρόνος και οι πόροι.
it's up to you..ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΠΑΣΙΚΛΑΚΙ εγώ , ναι ! Τελικά Αθήνα η επαρχία ? chat room έγινε το νήμα .... sorry για το offtopic !