varioAthens
Member
Ευχαριστώ που ανησυχείς για μένα φιλενάδα... Όμως οι υψηλές θερμοκρασίες που μου έστειλε η τελευταία ιστορία σου μου φτάνουν για να περάσω το χειμώνα!
Ωωω σε ευχαριστω!!!
Ευχαριστώ που ανησυχείς για μένα φιλενάδα... Όμως οι υψηλές θερμοκρασίες που μου έστειλε η τελευταία ιστορία σου μου φτάνουν για να περάσω το χειμώνα!
Γλυφάδα.Πηγαίνει τράμ(κατευθείαν Γλυφάδα) η λεωφορείο από το μετρό Ελληνικό ή ταξί(κοντά είναι).Ερώτηση: για διαφόρων ειδών ψώνια όπως ρούχα κλπ τι θα προτείνατε πέρα από Ερμού και The Mall? Αν υπάρχει πρόσβαση με μετρό/ηλεκτρικό προσμετράται θετικά. Μου είχε φανεί καλή η αγορά κεντρικά στο Χαλάνδρι και στην Καλλιθέα παλιότερα ,κάτι αντίστοιχο να έχει μαζεμένα αρκετά πράγματα.
Και το Παγκράτι έχει ωραία αγορά.Ερώτηση: για διαφόρων ειδών ψώνια όπως ρούχα κλπ τι θα προτείνατε πέρα από Ερμού και The Mall? Αν υπάρχει πρόσβαση με μετρό/ηλεκτρικό προσμετράται θετικά. Μου είχε φανεί καλή η αγορά κεντρικά στο Χαλάνδρι και στην Καλλιθέα παλιότερα ,κάτι αντίστοιχο να έχει μαζεμένα αρκετά πράγματα.
Κολωνάκι, Γλυφάδα, Κηφισιά...κι αν θες αποκλειστικά αθλητικά Περιστέρι.Ερώτηση: για διαφόρων ειδών ψώνια όπως ρούχα κλπ τι θα προτείνατε πέρα από Ερμού και The Mall? Αν υπάρχει πρόσβαση με μετρό/ηλεκτρικό προσμετράται θετικά. Μου είχε φανεί καλή η αγορά κεντρικά στο Χαλάνδρι και στην Καλλιθέα παλιότερα ,κάτι αντίστοιχο να έχει μαζεμένα αρκετά πράγματα.
Το Κολωνακι ποτε δεν αντιστοιχουσε στις αλυσιδες που ανθουν στην Ερμου. Τις ιδιες με την Ερμου βρισκεις μαζεμενες στα Πατησια.Κολωνάκι, Γλυφάδα, Κηφισιά...κι αν θες αποκλειστικά αθλητικά Περιστέρι.
Αν ενδιαφέρεστε για outlet εμένα μου αρέσει το Designer Outlet Athens (πρώην McArthur Glenn) που ειδικά αν το πετύχετε σε περίοδο εκπτώσεων έχει πολύ καλές τιμές σε αρκετές μάρκες (εγω πηγαινω σε μαγαζιά του στυλ Attrativo, Ale, Toi & Moi)Ερώτηση: για διαφόρων ειδών ψώνια όπως ρούχα κλπ τι θα προτείνατε πέρα από Ερμού και The Mall? Αν υπάρχει πρόσβαση με μετρό/ηλεκτρικό προσμετράται θετικά. Μου είχε φανεί καλή η αγορά κεντρικά στο Χαλάνδρι και στην Καλλιθέα παλιότερα ,κάτι αντίστοιχο να έχει μαζεμένα αρκετά πράγματα.
Δεν προτάθηκε ως υποκατάστατο της Ερμού. Αυτό έλειπε.Το Κολωνακι ποτε δεν αντιστοιχουσε στις αλυσιδες που ανθουν στην Ερμου. Τις ιδιες με την Ερμου βρισκεις μαζεμενες στα Πατησια.