• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αθήνα για 4-5 μέρες

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Άμα πάει Γαλαξίδι και ειδικά αν κάνει στάση σε Αράχωβα και Δελφούς όταν θα γυρίσει Αθληνα θα πρέπει να πάρει το δρόμο της επιστροφής. Ημερήσια ζήτησε ο άνθρωπος.
To κάνουμε πολύ συχνά, σιγά τα αβγά, 5 ώρες καθαρός δρόμος. Και πας από Δεσφίνα και γυρίζεις από πάνω διαφέρουν και τα τοπία, δε βαριέσαι. Με μια ώρα στην Αράχωβα, μια στους Δελφούς και 3 στο Γαλαξίδι, φεύγεις στις 7.30 και είσαι πίσω στις 6μμ, καλά-καλά πριν νυχτώσει. Ντουσάκι-χεζάκι-φρεσκαρισματάκι και βγαίνεις και ανετότατα. Όλα εγώ πχια.

Apostolosm

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική!
To κάνουμε πολύ συχνά, σιγά τα αβγά, 5 ώρες καθαρός δρόμος. Και πας από Δεσφίνα και γυρίζεις από πάνω διαφέρουν και τα τοπία, δε βαριέσαι. Με μια ώρα στην Αράχωβα, μια στους Δελφούς και 3 στο Γαλαξίδι, φεύγεις στις 7.30 και είσαι πίσω στις 6μμ, καλά-καλά πριν νυχτώσει. Ντουσάκι-χεζάκι-φρεσκαρισματάκι και βγαίνεις και ανετότατα. Όλα εγώ πχια.
Μπορεί να μπει την ημέρα της επιστροφής για πάνω τώρα που το σκέφτομαι!
Καμία προτάση για sushi και ταυλανδεζικο στο κέντρο έχουμε ;

Evi_Stav

Member

Evi_Stav

Member
Καλησπέρα!
Κατεβαίνω αυτήν την εβδομάδα Αθήνα για 4-5 μέρες μετά από πολλά χρόνια,όμως αυτήν την φορά στόχος είναι να την δω όσο πιο πολύ μπορώ!
Θα μένω Νίκαια και αυτά που έχω κατα νου στο πλάνο έως τώρα είναι τα εξής: Μούσειο Ακρόπολης,Θησείο,Μοναστηράκι,Αεροπαγίτου,Αναφιώτικα,Λυκαβητός,Πλάκα.

Θέλω την βοήθεια σας για μια ώραια ημερήσια κοντά στην Αθηνά ( προτιμώ κάτι με θάλασσα - υπάρχει αμάξι ) και τι άλλο να προσθέσω σε αυτές τις μέρες γενικότερα??

Υ.Γ:
Περπατάμε αρκετά και είμαστε καλοφαγάδες (προτάσεις για ταβέρνα με ωραία live μουσική καλοδεχούμενες).
Να ρίξεις μια ματιά και στο μουσείο νεότερου ελληνικού πολιτισμού: Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού - Αναζήτηση Google .

Καινούργιο μουσείο με 4 ευρώ είσοδο και πολύ ενδιαφέρον!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Tuk tuk στο Κουκάκι.
Εξαιρετικο φαγητο και τρομερο value for money. Αλλα δε δεχετσι κρατηση και οι ουρες πανε σύννεφο, να πατε νωρις. Ολιγον στριμωγμενο αλλα και παλι πολυ καλη επιλογη.

fotast

Member
Εξαιρετικο φαγητο και τρομερο value for money. Αλλα δε δεχετσι κρατηση και οι ουρες πανε σύννεφο, να πατε νωρις. Ολιγον στριμωγμενο αλλα και παλι πολυ καλη επιλογη.
Ακριβώς το μεγάλο μειονέκτημα...ο ένας πάνω στον άλλο..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.689
Μέλη
39.431
Νεότερο μέλος
Filippos Kal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom