Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Καλό είναι που πέφτει φτυάρι, να έχει κι ένα ενδιαφέρον και να επικαιροποιουμαστε γιατί τα μαγαζιά χαλάνε πολύ γρήγορα και πάντα εμφανίζονται νέα. Θα είμαι κι εγώ οσονουπω Αθήνα και θα δοκιμάσω πολλά από τα προτεινόμενα.Πολύ φτυάρι ε; Φταίει που το φαί στην Αθήνα έχει ανέβει πολύ και έχουμε γίνει απαιτητικοί.
Τα έμαθες που έκλεισε το Montalbano
Αδελφάκι του kozi's , πολύ ζουμερά κρέατα κ καλές μερίδες, απλά σε ώρες αιχμής ίσως περιμένετε για τραπεζι γτ δεν κάνουν κρατησεις.Αυτό που πάντα θέλω να επισκέπτομαι όταν είμαι Αθηνά και έχω μαζί μου αυτοκίνητο είναι το Sasi's στα Μελίσσια έχω παει πέντε φορές και πάντα σκεφτόμουν πότε θα ξαναπάω ,όσο για το Μελιλώτος ίσως να έχετε δίκιο εσείς που ζήτε Αθήνα άπλα εγώ που μένω σε ξενοδοχεία στο κέντρο και τριγυρνώ στη γύρω περιοχή τα τελευταία χρόνια κατέληγα πάντα εκεί γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο με καλό φαγητό και νορμάλ τιμές για κέντρο πάντα μιλάω,αν έχετε προτάσεις άλλες για κέντρο περιμένω γιατί σε μια βδομάδα θα είμαι Αθήνα.
Η ελπίδα σου για καλό,οικονομικο και χορταστικό φαγητό ειναι στο προηγούμενο ποστ μου. Και το εννοώ.Καλό είναι που πέφτει φτυάρι, να έχει κι ένα ενδιαφέρον και να επικαιροποιουμαστε γιατί τα μαγαζιά χαλάνε πολύ γρήγορα και πάντα εμφανίζονται νέα. Θα είμαι κι εγώ οσονουπω Αθήνα και θα δοκιμάσω πολλά από τα προτεινόμενα.
Θα πω δυο δοκιμασμένα για brunch το σαββατοκύριακο, να πρωτοτυπήσω λίγo: Warehouse στα Εξάρχεια (για βράδυ είναι κυρίως αφού είναι winehouse με καμια 300ρια κρασιά κάβα, αλλά γίνεται πολυ ωραια φάση στα brunch ) και το Monsieur Barbu στο Κουκάκι.Αυτό που πάντα θέλω να επισκέπτομαι όταν είμαι Αθηνά και έχω μαζί μου αυτοκίνητο είναι το Sasi's στα Μελίσσια έχω παει πέντε φορές και πάντα σκεφτόμουν πότε θα ξαναπάω ,όσο για το Μελιλώτος ίσως να έχετε δίκιο εσείς που ζήτε Αθήνα άπλα εγώ που μένω σε ξενοδοχεία στο κέντρο και τριγυρνώ στη γύρω περιοχή τα τελευταία χρόνια κατέληγα πάντα εκεί γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο με καλό φαγητό και νορμάλ τιμές για κέντρο πάντα μιλάω,αν έχετε προτάσεις άλλες για κέντρο περιμένω γιατί σε μια βδομάδα θα είμαι Αθήνα.
Ωραίο το warehouse μου άρεσαν τα πιάτα του από φωτογραφίες που είδα ,θα το δοκιμάσω και είναι κοντά με το the salty pig ,περιμένω κριτική από τον @jimp γι αύτο.Θα πω δυο δοκιμασμένα για brunch το σαββατοκύριακο, να πρωτοτυπήσω λίγo: Warehouse στα Εξάρχεια (για βράδυ είναι κυρίως αφού είναι winehouse με καμια 300ρια κρασιά κάβα, αλλά γίνεται πολυ ωραια φάση στα brunch ) και το Monsieur Barbu στο Κουκάκι.