Yorgos
Member
- Μηνύματα
- 9.977
- Likes
- 52.469
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Παίζεις με τον πόνο μου, σατράπη.Ε πρόλαβαν άλλες χαχα
Παίζεις με τον πόνο μου, σατράπη.Ε πρόλαβαν άλλες χαχα
Μέχρι για φαγητό μπορούμε να βγούμε αλλά δεν θέλω να σου καλλιεργησω ελπίδες.Παίζεις με τον πόνο μου, σατράπη.
Καλά άσε και έπεσα σε μαύρη θλίψη όταν έμαθα τα μαντάτα. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να τρώμε arancini πλέον είναι να πηγαίνουμε Σικελία!! Είχα προσπαθήσει μια φορά να φτιάξω αλλά είχα φάει ένα ολόκληρο απόγευμα, δε λέει τόσες ώρες στην κουζίνα!!
Τωρα με τρομαζεις λιγο γιατι pulled pork εφαγα στην Αγγλια, όχι μόνο μια φορά, και δεν ειναι πολύ του γούστου μου. Αλλα θα το δοκιμάσω για τα άλλα που ειδα στο μενού.Salty Pig
Πήραμε:
1. traditional Canadian poutine, 3,5 ευρώ.
Η γυναίκα μου είπε οως περίμενε τη σάλτσα περισσότερο πηχτή. Ισως έτσι αραιή να μην ειχε έντονη γεύση, φρέσκες πατάτες, μας άρεσε αρκετά.
2. Μπεργκερ σχαρας, 8,25(με πατατες)πάρα πολύ καλό.
3. Τακος pulled pork, 3.5 ευρώ, το έφαγε η γυναίκα, το ήθελε λιγότερο γλυκό.Εγω λιγο pulled pork δοκίμασα, πολύ ωραίο.
Να πάτε να ανταλλάξουμε απόψεις!
Θα δώσω και άλλη κριτική αύριο για τα άλλα!Τωρα με τρομαζεις λιγο γιατι pulled pork εφαγα στην Αγγλια, όχι μόνο μια φορά, και δεν ειναι πολύ του γούστου μου. Αλλα θα το δοκιμάσω για τα άλλα που ειδα στο μενού.
Ω mio Dio...τι δραμα που πρεπει να υποστεις...Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να τρώμε arancini πλέον είναι να πηγαίνουμε Σικελία!!
Ε κοψε κατι...παρα πολυ λεπτη (για τα γουστα μου τουλάχιστον) και οχι σε ξυλοφουρνο οπως αναφερθηκε. Το ξυλο ειναι ξυλο, τελος.Nonna Edda στην Καισαριανή!! Επιβεβαιώνω 1000% ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη πίτσα στην Αθήνα.
Για μένα το πάχος είναι ιδανικό (αλλά ναι γούστα είναι αυτα). Και όντως στην Αθήνα δεν έχω βρει πολλές που την ανταγωνίζονται ακόμα και με ξυλόφουρνο. Έχεις κάτι να προτείνεις?Ω mio Dio...τι δραμα που πρεπει να υποστεις...
Ε κοψε κατι...παρα πολυ λεπτη (για τα γουστα μου τουλάχιστον) και οχι σε ξυλοφουρνο οπως αναφερθηκε. Το ξυλο ειναι ξυλο, τελος.
Οχι κατι το ιδιαιτερο. Δεν θυμαμαι τουλάχιστον.Για μένα το πάχος είναι ιδανικό (αλλά ναι γούστα είναι αυτα). Και όντως στην Αθήνα δεν έχω βρει πολλές που την ανταγωνίζονται ακόμα και με ξυλόφουρνο. Έχεις κάτι να προτείνεις?
Χαχαχα με νιώθεις και εσύ, ε;;Ω mio Dio...τι δραμα που πρεπει να υποστεις...
Ε μωρέ μου αρέσει πολύ γιατί δε μου πέφτει βαριά στο στομάχι. Άσε, γεράσαμε και αρχίσαν τα προβλήματα!!Ε κοψε κατι...παρα πολυ λεπτη (για τα γουστα μου τουλάχιστον) και οχι σε ξυλοφουρνο οπως αναφερθηκε. Το ξυλο ειναι ξυλο, τελος.
Ρε ουστΠολλοι το χουμε παθει...αλλα παρε κ κανα Μπαμπινιωτη για τα ταβερικα ορθογραφικα...