• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αθήνα;Για Αθηνα κανεις;

buffon85

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
για πειτε για αμα λαχει και μελιλωτο καμια πληροφορια για μας τους κοιλιοδουλους αθηναιους. (ξερω μπορω και να το γουγλαρω) αλλα θα ηθελα να ξερω γτ τα προτεινετε! :)

Ταξίδι-Όνειρο
EBC Nepal
Το μελιλωτος είναι καρακέντρο,ωραίος χώρος,πολύς καλές τιμές και νόστιμες μερίδες και παρόλο τα καλά σχόλια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς(The guardian,New york times,Forbes) δεν έχει χαλάσει,επίσης γνωστό στο κέντρο άλλα για μια φόρα για μένα να φας είναι το Nolan πιο γκουρμέ φαγητό αν και σε μια βδομάδα που θα είμαι Αθήνα θα επισκεφτώ το The salty pig για κρεατοφάγους κυρίως.

spirosninja

Member
για θεατρο η Κυρα της Ρω. Για κατι πιο χαλαρο Ρωμαιος κ Ιουλιετα για 2. για κοψιδια στο κεντρο το Παραδοσιακο στην Κολοκοτρωνη ή στο Πετρο στο Γκαζι. για το καλυτεροτερο φαλαφελ πας οδο Λιοσιων 1. για μπυρα χωρις φαι (δεν εχω δοκιμασει - δεν με πειθει οπτικα) προτεινω στου Ψυρρη το Beertime .

paefstra

Member
Το μελιλωτος είναι καρακέντρο,ωραίος χώρος,πολύς καλές τιμές και νόστιμες μερίδες και παρόλο τα καλά σχόλια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς(The guardian,New york times,Forbes) δεν έχει χαλάσει,επίσης γνωστό στο κέντρο άλλα για μια φόρα για μένα να φας είναι το Nolan πιο γκουρμέ φαγητό αν και σε μια βδομάδα που θα είμαι Αθήνα θα επισκεφτώ το The salty pig για κρεατοφάγους κυρίως.
Ο χώρος θα σε απογοητεύσει, το ειδα απ' έξω και...ετσι κι έτσι. Πες μας όμως πως ηταν το φαί.

paefstra

Member
για πειτε για αμα λαχει και μελιλωτο καμια πληροφορια για μας τους κοιλιοδουλους αθηναιους. (ξερω μπορω και να το γουγλαρω) αλλα θα ηθελα να ξερω γτ τα προτεινετε! :)
Τι να πω, μπορει να εχω παει και 10 φορες στο Αμα Λαχει, ουτε μια δεν εφυγα με μετρια εντυπωση. Οτι εφαγα καταπληκτικο.
Απο κατω ειναι κι ενα γαλλικο εστιατοριο, το Chez Violette, επίσης εξαιρετικό.

Ταξίδι-Όνειρο
EBC Nepal
Ο χώρος θα σε απογοητεύσει, το ειδα απ' έξω και...ετσι κι έτσι. Πες μας όμως πως ηταν το φαί.
Ο χώρος δε με νοιάζει πάω κυρίως για το ΚΡΕΑΣ,θα ενημερώσω για το μενού του,επίσης στις 21 ξεκινάει και το 3 Athens food market στη πλατεία Κοτζιά πέρυσι που είχα πάει καλόφαγα.

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Στο Άμα Λάχει πάω φανατικά κυρίως για τον χώρο και για καφέ έξω στην αυλή του με λιακάδα. Έχω φάει εκεί 3-4 φορές. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα σε αυτόν τον τομέα. Όμως τα Εξάρχεια γενικά χωλαίνουν στο θέμα φαΐ, οπότε συγκριτικά καλό είναι και το προτείνω.
Η Ροζαλία είναι πολύ τουριστική και διεκπεραιωτική πλέον για τα γούστα μου και το φαΐ της απλά ευπρεπές.
Στα Εξάρχεια προτιμώ πλέον τη Μπούκα, αλλά είναι αρκετά χύμα για να την προτείνω.
Ο Μελίλωτος μου φαίνεται υπερεκτιμημένος από όλες τις απόψεις, αλλά για ένα πιάτο φαΐ είναι οκ.

Για μεζεδοκατάσταση, προτείνω τα Καραμαλνίδικα του Φάνη στου Ψυρρή και για πιο εναλλακτικά στο Μεταξουργείο: Ρακόρ, Σεϊχέλες, Korova. Και μια άλλη "πιάτσα" είναι προς Κουκάκι. Αν σας αρέσουν τα έθνικ κάντε μια βόλτα στα στενά γύρω από την Ερμού, θα καλύψετε πολλές ... χώρες.
(Αυτά μου έρχονται τώρα.)

paefstra

Member
Στο Άμα Λάχει πάω φανατικά κυρίως για τον χώρο και για καφέ έξω στην αυλή του με λιακάδα. Έχω φάει εκεί 3-4 φορές. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα σε αυτόν τον τομέα. Όμως τα Εξάρχεια γενικά χωλαίνουν στο θέμα φαΐ, οπότε συγκριτικά καλό είναι και το προτείνω.
Η Ροζαλία είναι πολύ τουριστική και διεκπεραιωτική πλέον για τα γούστα μου και το φαΐ της απλά ευπρεπές.
Στα Εξάρχεια προτιμώ πλέον τη Μπούκα, αλλά είναι αρκετά χύμα για να την προτείνω.
Ο Μελίλωτος μου φαίνεται υπερεκτιμημένος από όλες τις απόψεις, αλλά για ένα πιάτο φαΐ είναι οκ.

Για μεζεδοκατάσταση, προτείνω τα Καραμαλνίδικα του Φάνη στου Ψυρρή και για πιο εναλλακτικά στο Μεταξουργείο: Ρακόρ, Σεϊχέλες, Korova. Και μια άλλη "πιάτσα" είναι προς Κουκάκι. Αν σας αρέσουν τα έθνικ μια βόλτα στα στενά γύρω από την Ερμού, θα καλύψετε πολλές ... χώρες.
(Αυτά μου έρχονται τώρα.)
Εκτος απο τη διαφωνια μου για το Αμα Λαχει, σε ΟΛΑ τα αλλα συμφωνω. Ντρεπομουν να κανω τοσο σκληρη κριτικη μαλιστα στον Μελιλωτο και τη Ροζαλια, αλλα ειναι καπως ετσι. Το Μεταξουργειο εχει πολυ καλο φαγητο σε οσα προτεινες.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Εκτος απο τη διαφωνια μου για το Αμα Λαχει, σε ΟΛΑ τα αλλα συμφωνω. Ντρεπομουν να κανω τοσο σκληρη κριτικη μαλιστα στον Μελιλωτο και τη Ροζαλια, αλλα ειναι καπως ετσι. Το Μεταξουργειο εχει πολυ καλο φαγητο σε οσα προτεινες.
Πολύ φτυάρι ε; Φταίει που το φαί στην Αθήνα έχει ανέβει πολύ και έχουμε γίνει απαιτητικοί.
Τα έμαθες που έκλεισε το Montalbano :(

jimp

Member
Καλή μου @paefstra αύριο θα έχεις την κριτική σου για το salty pig. Για Μελίλωτο συμφωνώ, έτσι και έτσι, ίσως φταίει που περίμενα περισσότερα.

Να σας στείλω και λίγο προς τις λαικές συνοικίες του Πειραιά.
Κορυδαλλός: Verde Papagalo.
Κερατσίνι: Ρακ εν Ρολ και Μήπως

Όσοι πάτε δεν θα χάσετε και θα τα κάνετε στέκια σας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom