sdoe21
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Αυτό πάντως (από την Ρόδο που είμαι εγώ) δεν ισχύει.
Άσε που κλείνοντας ξεχωριστά μπορεί να χάσεις την ανταπόκριση, και η εταιρία να μη φέρει καμιά ευθύνη...
Αυτό πάντως (από την Ρόδο που είμαι εγώ) δεν ισχύει.
Συμβαίνει και παρασυμβαίνει αγαπητέ φίλε.Αυτή την στιγμή έβαλα ενδεικτικα από το σάιτ της Ολυμπιακής 27-1/31-1 Ηράκλειο- Κάιρο= 422,64 ευρώ (μέσω Αθήνας)Αυτό πάντως (από την Ρόδο που είμαι εγώ) δεν ισχύει.
Άσε που κλείνοντας ξεχωριστά μπορεί να χάσεις την ανταπόκριση, και η εταιρία να μη φέρει καμιά ευθύνη...
Πολύ πιθανόν να υπάρχει ένα τελευταίο εισιτήριο στην τιμή προσφοράς. Έτσι όταν ζητάς έναν ενήλικα και παιδί σου δίνει αυτό το τελευταίο εισιτήριο. Όταν ζητάς έναν ενήλικα μόνο του σου δίνει πάλι το ίδιο τελευταίο εισιτήριο. Αν όμως ζητήσεις δύο ενήλικες τότε σου δίνει ένα φτηνό και ένα ακριβό εισιτήριο. Άρα αν βάλεις τον έναν ενήλικα μόνο του πάλι ακριβό θα σου το δώσει το δεύτερο εισιτήριο.Εγω παντως κοιταξα (ορμωμενη απο τη Βενια ) για 5-8 Ιανουαριου 2 ενηλικες ,1 παιδι και μου κοπανησε ενα 665 στα μουτρα .
Βαζω μετα απο περιεργεια 1 ενηλικας και 1 παιδι και κατοπιν ξεχωριστα μονο του τον δευτερο ενηλικα .Το αθροισμα τους ηταν 479 ευρω.
Καλα μας δουλευουν ?Αμα δηλ πας οικογενειακα σε βαρανε στο ψαχνο?Εγω αλλη φορα θα δοκιμαζω να βαζω τον ενα ενηλικα μονο του.
Μίλησα για Ρόδο από όπου και πετάω. (Επίσης πολύ σπάνια χρησιμοποιώ ΟΑ για εξωτερικό)Συμβαίνει και παρασυμβαίνει αγαπητέ φίλε.Αυτή την στιγμή έβαλα ενδεικτικα από το σάιτ της Ολυμπιακής 27-1/31-1 Ηράκλειο- Κάιρο= 422,64 ευρώ (μέσω Αθήνας)
και αν κλείσω ξεχωριστά μου βγάζει αυτό
Ηράκλειο-Αθήνα=90,64 ευρώ
Αθήνα- Κάιρο=110 ευρώ, σύνολο 200,64 ευρώ
Μιλάμε για τεράστια διαφορά, δοκίμασε το να δεις.
Για τις ανταποκρίσεις συμφωνώ, αν είναι κοντινές οι ώρες υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα, αν είναι όμως 3-4 ώρες διαφορά δεν υπάρχει πρόβλημα.
Οχι, γιατι ειναι με AZ...
Δες εδώτι ειναι το ΑΖ;
Δες εδώ
http://en.m.wikipedia.org/wiki/AZ_(football_club)
Πλάκα κάνω, αεροπορική εταιρία είναι..
Alitalia(AZ)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο αγαπητε αλλα εδω μεσα για αυτο ειμαστε για να απανταμε σε ερωτησεις. Αμα δεν εχεις ορεξη ή έχεις αλλα προβληματα δεν σου φταιμε σε τιποτα εμεις οποτε μην απαντας αγνοησε το. Ειναι προτιμοτερο απο το να απαντας με τετοιο τροποΟχου κανε ότι θες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν μπορουσα να βρω για σενα θα εβρισκα και για μενα κι εγω με AZ θα πεταξω. Το μεγαλο θεμα ομως εδω ειναι ποιος θα βρει τις αποσκευες μας...
Αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο. Ποσες φορες πια να πας στο Αμστερνταμ, το Βουκουρεστι και τα Τιρανα.Επίσης πολύ σπάνια χρησιμοποιώ ΟΑ για εξωτερικό