• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αεροπορικα με airtickets

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
οι προορισμοί αν τους βάζεις ξεχωριστά( αν έχεις ενδιάμεσες στάσεις εννοώ) π.χ. Ηράκλειο-Παρίσι είναι ακρβότερο από το Ηράκλειο-Αθήνα/Αθήνα-Παρίσι.
Αυτό πάντως (από την Ρόδο που είμαι εγώ) δεν ισχύει.

Άσε που κλείνοντας ξεχωριστά μπορεί να χάσεις την ανταπόκριση, και η εταιρία να μη φέρει καμιά ευθύνη...

heraklion

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αυτό πάντως (από την Ρόδο που είμαι εγώ) δεν ισχύει.

Άσε που κλείνοντας ξεχωριστά μπορεί να χάσεις την ανταπόκριση, και η εταιρία να μη φέρει καμιά ευθύνη...
Συμβαίνει και παρασυμβαίνει αγαπητέ φίλε.Αυτή την στιγμή έβαλα ενδεικτικα από το σάιτ της Ολυμπιακής 27-1/31-1 Ηράκλειο- Κάιρο= 422,64 ευρώ (μέσω Αθήνας)
και αν κλείσω ξεχωριστά μου βγάζει αυτό
Ηράκλειο-Αθήνα=90,64 ευρώ
Αθήνα- Κάιρο=110 ευρώ, σύνολο 200,64 ευρώ
Μιλάμε για τεράστια διαφορά, δοκίμασε το να δεις.
Για τις ανταποκρίσεις συμφωνώ, αν είναι κοντινές οι ώρες υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα, αν είναι όμως 3-4 ώρες διαφορά δεν υπάρχει πρόβλημα.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Εγω παντως κοιταξα (ορμωμενη απο τη Βενια ) για 5-8 Ιανουαριου 2 ενηλικες ,1 παιδι και μου κοπανησε ενα 665 στα μουτρα .
Βαζω μετα απο περιεργεια 1 ενηλικας και 1 παιδι και κατοπιν ξεχωριστα μονο του τον δευτερο ενηλικα .Το αθροισμα τους ηταν 479 ευρω.
Καλα μας δουλευουν ?Αμα δηλ πας οικογενειακα σε βαρανε στο ψαχνο?Εγω αλλη φορα θα δοκιμαζω να βαζω τον ενα ενηλικα μονο του.
Πολύ πιθανόν να υπάρχει ένα τελευταίο εισιτήριο στην τιμή προσφοράς. Έτσι όταν ζητάς έναν ενήλικα και παιδί σου δίνει αυτό το τελευταίο εισιτήριο. Όταν ζητάς έναν ενήλικα μόνο του σου δίνει πάλι το ίδιο τελευταίο εισιτήριο. Αν όμως ζητήσεις δύο ενήλικες τότε σου δίνει ένα φτηνό και ένα ακριβό εισιτήριο. Άρα αν βάλεις τον έναν ενήλικα μόνο του πάλι ακριβό θα σου το δώσει το δεύτερο εισιτήριο.

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Συμβαίνει και παρασυμβαίνει αγαπητέ φίλε.Αυτή την στιγμή έβαλα ενδεικτικα από το σάιτ της Ολυμπιακής 27-1/31-1 Ηράκλειο- Κάιρο= 422,64 ευρώ (μέσω Αθήνας)
και αν κλείσω ξεχωριστά μου βγάζει αυτό
Ηράκλειο-Αθήνα=90,64 ευρώ
Αθήνα- Κάιρο=110 ευρώ, σύνολο 200,64 ευρώ
Μιλάμε για τεράστια διαφορά, δοκίμασε το να δεις.
Για τις ανταποκρίσεις συμφωνώ, αν είναι κοντινές οι ώρες υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα, αν είναι όμως 3-4 ώρες διαφορά δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μίλησα για Ρόδο από όπου και πετάω. (Επίσης πολύ σπάνια χρησιμοποιώ ΟΑ για εξωτερικό)
Για Ηράκλειο δεν ξέρω τι γίνεται.
Επίσης ακόμα και σε σχετικά μακρινές ανταποκρίσεις μπορεί να έχεις πρόβλημα.
Έτσι και γίνει κάτι με την πρωινή πτήση (07:00) και σε πάνε με την επόμενη (11:30) την έκατσες κανονικά...

MariaPico

Member
Δες εδώ
http://en.m.wikipedia.org/wiki/AZ_(football_club)

Πλάκα κάνω, αεροπορική εταιρία είναι..
Alitalia(AZ)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ε και?315 ευρώ είναι πολλά για alitalia?ας μου βρει με λιγότερα από τη Θεσσαλονίκη και του δίνω τη διαφορα; δηλαδή να πετάξω με aegean ή ολυμπιακη και να δωσω 700άρι; ε δεν τρελαθηκα ακομη:clap:

MariaPico

Member
Οχου κανε ότι θες

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο αγαπητε αλλα εδω μεσα για αυτο ειμαστε για να απανταμε σε ερωτησεις. Αμα δεν εχεις ορεξη ή έχεις αλλα προβληματα δεν σου φταιμε σε τιποτα εμεις οποτε μην απαντας αγνοησε το. Ειναι προτιμοτερο απο το να απαντας με τετοιο τροπο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ε και?315 ευρώ είναι πολλά για alitalia?ας μου βρει με λιγότερα από τη Θεσσαλονίκη και του δίνω τη διαφορα; δηλαδή να πετάξω με aegean ή ολυμπιακη και να δωσω 700άρι; ε δεν τρελαθηκα ακομη:clap:
Αν μπορουσα να βρω για σενα θα εβρισκα και για μενα κι εγω με AZ θα πεταξω. Το μεγαλο θεμα ομως εδω ειναι ποιος θα βρει τις αποσκευες μας...

Τελος παντων τελευταια γραφονται καποια καλα σχολια για την εταιρεια απο μερικα μελη του φορουμ κι οχι μονο απο τον Samion οπως γινοταν παλιοτερα...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Επίσης πολύ σπάνια χρησιμοποιώ ΟΑ για εξωτερικό
Αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο. Ποσες φορες πια να πας στο Αμστερνταμ, το Βουκουρεστι και τα Τιρανα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom