• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αεροπορικα με airtickets

MariaPico

Member
Απο Orly πρός CDG :haha::haha:.

Εχει σημασία απο ποιό ??? είτε απο Αθηνα είτε Απο Σαλόνικα ;)
:haha:
Ναι δεν εχει καμια σημασια βρε παιδια αυτο...τεσπα, από Θεσσαλονικη αν εχει τοσο πολυ σημασια:bleh:
ειναι καλα τα 315 ευρω?
μιλαμε για εποχη Φεβρουαριο οποτε δεν ειναι γιορτες

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
μια χαρουλα ειναι τα 315 για παρισι για 2 ατομα.απο σαλονικα κιολας.ενδιαφερον...και για ιστανμπουλ τα 150 απο αθηνα μια χαρα ειναι ...να βλεπουμε περιοδους και ποιες εταιριες πετανε.γιατι και μια φιλη μου πηγε ηρθε με τους ιρλανδους με 75 ευρω βαρκελωνη πριν 2 εβδομαδες.μεσω ιταλιας αλλα 75γιουρια ειναι τσαμπα...

marquis

Member
μια χαρουλα ειναι τα 315 για παρισι για 2 ατομα.απο σαλονικα κιολας.ενδιαφερον...και για ιστανμπουλ τα 150 απο αθηνα μια χαρα ειναι ...να βλεπουμε περιοδους και ποιες εταιριες πετανε.γιατι και μια φιλη μου πηγε ηρθε με τους ιρλανδους με 75 ευρω βαρκελωνη πριν 2 εβδομαδες.μεσω ιταλιας αλλα 75γιουρια ειναι τσαμπα...
Δεν είναι ακριβώς μέσω βέβαια, δεδομένου ότι με ryanair και easyjet, οι ανταποκρίσεις δεν είναι εγγυημένες, με αποτέλεσμα αν γίνει κάποια στραβή με την πρώτη πτήση και χαθεί η δεύτερη, τότε θα πρέπει να επανεκδοθεί νέο εισιτήριο!

ΥΓ. δεν το αναφέρω για να κατακρίνω τις εν λόγω εταιρίες, ίσα ίσα που πιστεύω ότι είναι μια χαρά για τις τιμές που έχουν, αλλά απλά για να διασαφηνιστεί το θέμα των ανταποκρίσεων με αυτές για όσους δε ξέρουν!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δηλαδη να κλεισω τον Ιανουάριο για Φεβρουάριο και να ειναι πιο φτηνα επειδη περασαν τα Χριστουγεννα?ή να κλεισω από τωρα?
Αν σου κανουν οι ημερομηνιες να κλεισεις απο τωρα. Τον Ιανουαριο θα βρεις χαμηλες τιμες για ταξιδι απο Μαρτη και μετα. Βγαλε τον Απριλιο που ειναι το πασχα, βγαλε και το διαστημα απο 10-15 Ιουνιου και μετα που αρχιζει η high season για τα περισσοτερα μερη, καλο Νοεμβρη σε βλεπω να ταξιδευεις αν το αφησεις.

heraklion

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Δεν πρόλαβα την προσφορά της Ολυμπιακής γιαν Κων/πολη (65ευρώ) κι έτσι τη βρίσκω τώρα κάπου 160 για την περίοδο 2-8 Ιανουαρίου. Είναι μία τιμή αρκετά φτηνή ώστε να την κλείσω τώρα ή γενικά τέτοιες τιμές παίζουν, οπότε αν το κλείσω π.χ σε 1 μήνα θα είναι πάλι 160 ή έστω λίγο παραπάνω?
Αν δεν έχεις πρόβλημα για 1-2 ημέρες, έχει προσφορά η Ολυμπική για 4-9 Ιανουαρίου 103 ευρώ.

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Αν δεν έχεις πρόβλημα για 1-2 ημέρες, έχει προσφορά η Ολυμπική για 4-9 Ιανουαρίου 103 ευρώ.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Δεν είχα δει την προσφορά και με σώζεις γιατί είμαστε 6 άτομα κι έτσι γλυτώνουμε σύνολο 330 ευρώ!! Να είσαι καλά!!!!!:clap::p

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως κοιταξα (ορμωμενη απο τη Βενια ) για 5-8 Ιανουαριου 2 ενηλικες ,1 παιδι και μου κοπανησε ενα 665 στα μουτρα .
Βαζω μετα απο περιεργεια 1 ενηλικας και 1 παιδι και κατοπιν ξεχωριστα μονο του τον δευτερο ενηλικα .Το αθροισμα τους ηταν 479 ευρω.
Καλα μας δουλευουν ?Αμα δηλ πας οικογενειακα σε βαρανε στο ψαχνο?Εγω αλλη φορα θα δοκιμαζω να βαζω τον ενα ενηλικα μονο του.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτο εγινε στο σαιτ της Ολυμπιακης .Το ξαναδοκιμασα απο το skyscanner ,εβαλα τον ενα ενηλικο ξεχωριστα και παλι το αθροισμα μου βρηκε φθηνοτερα απο ολη την οικογενεια μαζι.

heraklion

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Βένια εύχομαι να περάσετε καλά! Χάρηκα που βοήθησα.
Κλεοπάτρα ναι, συμβαίνει αυτό, αν βάζεις ξεχωριστά τα άτομα βγαίνει φθηνότερα, όπως και οι προορισμοί αν τους βάζεις ξεχωριστά( αν έχεις ενδιάμεσες στάσεις εννοώ) π.χ. Ηράκλειο-Παρίσι είναι ακρβότερο από το Ηράκλειο-Αθήνα/Αθήνα-Παρίσι.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν το γνωριζα αυτο.
Εγω παντως την επομενη φορα θα δοκιμασω να κλεισω με αυτο τον τροπο και οχι και οι 3 μαζι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom