• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ "΄Ωρες ύπνου"

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
  • Προς taver:
Τέτοια απάντηση ούτε κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θα μου ΄δινε (ούτε καν συνήγορος της διοίκησης του αεροδρομίου)
Άκου ευσεβείς πόθοι το να θέλω να μάθω τι ώρα φτάνει το αεροπλάνο.
Κατά τα άλλα τα "πετυχημένα" παραδείγματα που παραθέτεις ( πονοκέφαλος και e banking) μου αφαιρούν κάθε διάθεση για διάλογο μαζί σου.

• Γενικά:
Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ολιγωρίας, δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας ή επαγγελματικής ευσυνειδησίας. Είναι ζήτημα κακής οργάνωσης, κακής ποιότητας υπηρεσιών και αδιαφορίας προς τον πελάτη.
Μα συμφωνούμε! Όπως έγραψα και πιο πριν,
Το σίγουρο είναι ότι φταίει η νοοτροπία περί εξυπηρέτησης του πελάτη, και η διοίκηση του αεροδρομίου που δεν παίρνει την τελευταία αρκετά στοβαρά ώστε να οργανώσει ένα σοβαρό κέντρο εξυπηρέτησης (τηλεφωνικής, ηλεκτρονικής, γκισέ κ.α.).
Από κει και πέρα, αφού δεν υπάρχει ή δε λειτουργεί κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (δεν εννοώ ότι καλώς συμβαίνει αυτό, όπως μάλλον υπέθεσες ότι εννούσα στο τελευταίο post, απλά ότι συμβαίνει), είναι επόμενο να μην απαντάει το τηλέφωνο, και δε μπορούμε να κατηγορούμε και τον υπάλληλο.

fotast

Member
Δέν κοιμούνται μόνον τό βράδυ αλλά κοιμούνται...γενικά.

Συγγενικό μου πρόσωπο πετάει από Αθήνα(μέσω Θεσσαλονίκης) γιά Γερμανία.Τό site τους δέν δίνει ακόμη τήν άφιξη πού έγινε πρίν από 3 ώρες στήν Θεσσαλονίκη ούτε τήν αναχώρηση γιά Γερμανία πού έγινε πρίν από 1.30 ώρα περίπου.

΄Η σελίδα είναι μόνον στά Αγγλικά(!!!) καί μάλλον δέν ενημερώνεται από τούς ίδιους(όπως γίνεται σέ όλα τά αεροδρόμια διεθνώς) αλλά μέσω ενός άλλου site(Αμερικάνικο??) www.flightstats.com.

΄Οποτε γράφονται άλλα αντί άλλων.π.χ στίς αναχωρήσεις γιά όσες πτήσεις υπάρχει ενημέρωση στήν στήλη Status υπάρχει ή αναφορά "Landed",οί αφίξεις μετά από πολλές ώρες είναι "En route" κτλ.

Δέν μπορούσαν νά έχουν μία ενημέρωση σέ πραγματικό χρόνο οι ίδιοι?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δέν κοιμούνται μόνον τό βράδυ αλλά κοιμούνται...γενικά.

Συγγενικό μου πρόσωπο πετάει από Αθήνα(μέσω Θεσσαλονίκης) γιά Γερμανία.Τό site τους δέν δίνει ακόμη τήν άφιξη πού έγινε πρίν από 3 ώρες στήν Θεσσαλονίκη ούτε τήν αναχώρηση γιά Γερμανία πού έγινε πρίν από 1.30 ώρα περίπου.

΄Η σελίδα είναι μόνον στά Αγγλικά(!!!) καί μάλλον δέν ενημερώνεται από τούς ίδιους(όπως γίνεται σέ όλα τά αεροδρόμια διεθνώς) αλλά μέσω ενός άλλου site(Αμερικάνικο??) www.flightstats.com.

΄Οποτε γράφονται άλλα αντί άλλων.π.χ στίς αναχωρήσεις γιά όσες πτήσεις υπάρχει ενημέρωση στήν στήλη Status υπάρχει ή αναφορά "Landed",οί αφίξεις μετά από πολλές ώρες είναι "En route" κτλ.

Δέν μπορούσαν νά έχουν μία ενημέρωση σέ πραγματικό χρόνο οι ίδιοι?
Όπως γίνεται σε όλα τα αεροδρόμια? Για ψάξε να δεις πως γίνεται στο Παρίσι (CDG)...

fotast

Member
Όπως γίνεται σε όλα τα αεροδρόμια? Για ψάξε να δεις πως γίνεται στο Παρίσι (CDG)...
Εντάξει άν είναι εκεί τό πρόβλημα δέχομαι νά αλλάξω τό "όλα" μέ τά "πολλά".

Δέν ξέρω γιά Παρίσι-δέν τό χρησιμοποίησα ποτέ.Αλλά τό έχω χρησιμοποιήσει σέ πολλά αεροδρόμια τής Γερμανίας,τής Αγγλίας καί τής Τουρκίας(Κωνσταντινούπολη καί ' Αγκυρα) γιά νά αναφέρω μερικά.

Επίσης τό Βενιζέλος τό έχει(ενημέρωση σέ πραγματικό χρόνο γιά αφίξεις καί αναχωρήσεις).

Γιά μένα τό θέμα είναι άν δέν μπορούσαν νά τό έχουν σέ πραγματική λειτουργία γιατί τό αναφέρουν δίνοντας άλλα αντί άλλων καί μπερδεύοντας τόν κόσμο??

Καί επίσης γιατί ή σελίδα είναι μόνον στά Αγγλικά??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom